Analize și opinii Extern Politică

NEVOIA DE SOLIDARITATE ACTIVA

fmiAm vizionat pe net un film documentar despre Argentina, prezentat ca o oglinda a ceea ce se intampla de ani buni in tara noastra. Filmul este cutremurator prin impactul produs de deconspirarea actiunilor ocultei mondiale, desfasurate impreuna cu conducerea tradatoare a Argentinei, pentru spolierea acestei tari si a poporului argentinian intre anii 1983 – 2001. Agresiunea ascunsa la care au fost supusi argentinienii s-a tradus prin pierderea atat a unor importante resurse materiale, economice, umane, dar mai ales financiare, care sfideaza genocidul uman.


Spolierea in numele democratiei si a pietei libere a acestei tari, care in numai 18 ani a ajuns de la o datorie externa de 7,8 miliarde $ la una de 150 miliarde $, platind suplimentar si in contul serviciilor financiare peste 130 miliarde $, pierzandu-si simultan si propria capacitate economica, ar trebui, prin similitudine (veti recunoaste modul de actiune planificata), sa ne mobilizeze si sa incepem actiunea de rezistenta populara contra marsavilor agresori si a uneltelor lor tradatoare, care de peste 20 de ani au fost infipte in domeniile vitale de influenta: politic, economic si mass media, cu ajutorul carora poporul a fost manipulat si orbit. Ca numai rezistenta populara a ramas singura solutie, este o alta invatatura trasa din acest film, care ne lumineaza aratandu-ne ca rezistenta opusa de poporul argentinian nu a dat rezultate decat atunci cand s-a radicalizat si a reusit sa stearga un intreg regim de partide, sindicate si coalitii mincinoase si tradatoare.

Impresionant este, de asemenea, sa realizezi si la ce grad de marsavie si cinism a ajuns tradarea nationala, care se practica deja pe plan international, in pregatirea unei globalizari de natrura sclavagista, cu stapani nemilosi si lipsiti de cele mai elementare simturi morale.

De altfel, consider ca emblema viitoarei globalizari este chiar cea numita in acest film de catre un inalt reprezentant al FMI la intalnirea care desavarsea opera tradarii comise de presedintele Argentinei, Carlos Menem, in 1999, cand acest inalt reprezentant al FMI il felicita pe Menem si il invita sa faca o fotografie impreuna, adaugand preventiv: “Se spune ca este periculos sa te fotografiezi cu diavolul”. Da, aceasta este esenta viitoarei globalizari: una diabolica!

Din filmul mentionat mai putem trage, pe langa multe altele, o invatatura de substanta: nu ne vom putea apara si sparge clestele in care ne-au strans tradatorii nostri decat prin solidaritate.

Solidaritatea este vitala si la fel si actiunea in solidaritate neconditionata.

Totodata, veti vedea ca amanarea sine die a rezitentei populare nu inseamna decat si mai multe pierderi si chinuri pentru si asa destul de incercatul nostru popor.
Urmariti cu rabdare pana la sfarsit acest film si trimiteti link-ul si invitatia de vizionare cat mai multor cunostinte din agendele dvs. Si intariti-va in hotararea ca va trebui sa luam atitudine, urmata de actiune.

Timpul amanarilor a trecut. Trebuie sa intram in timpul actiunii!

Luati exemplu de la poporul argentinian care a reusit sa invinga insidiosul dusman.

Dumnezeu sa ne intareasca si ne tina pe caile cele bune!

Sursa: Romania autentica

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • Am vazut si eu filmul. Intr-adevar, pare a descrie Romania utimilor ani, intr-un film a carui actiune se plaseaza in Argentina. Te cutremura…

  • Pentru a putea cu adevarat schimba ceva trebuie sa trecem de la consecinte la pricini si demascarea tehnologiilor.

    Fiecare, in masura constiintei sale lucreaza pentru sine, si in masura lucrurilor neconstientizate lucreaza pentru altii.

    Atasez un video, care sper sa fie de folos. Este o inregistrare a unui discurs in fata colaboratorilor KGB-ului din St. Petersburg https://www.youtube.com/watch?v=nD7-DYXvl0I