Politică

MUŞAMALIZAREA

“După ce criminologi de elită, şefi de crematorii şi foşti şefi ai INML, ne-au explicat timp de o săptămână întreagă (ca să priceapă şi ultimul mincinos) că Alexandra nu avea cum să fie incinerată în acel butoi improvizat, în acel interval de timp, autoritățile au apărut brusc vineri seara și susțin că imposibilul ar fi …posibil…



Ştirea-1: 2 August seara orele 21:00

Ministrul Justiției afirmă că Testele ADN primite de la INML confirmă că rămăsițele incinerate găsite în butoiul lui Gheorghe Dincă aparțin Alexandrei Măceșanu.

Rezultatul testelor ADN primite de anchetatori în cursul acestei seri de la INML, indică faptul că rămășițele găsite în casa lui Gheorghe Dincă aparțin Alexandrei Măceșanu, tânăra de 15 ani răpită, violată și ucisă.

Unchiul fetei, Alexandru Cumpănașu, a confirmat la un post de televiziune că familia Măceșanu a fost înștiințată în privința rezultatelor testelor ADN.

Ştirea-2

Criminologul Dan Antonescu, despre crimele din Caracal: ”Nu avea când și nu avea unde să o incinereze pe Alexandra”

”Discutăm în baza unor informații obținute pe surse. Multe nu pot coincide adevărului. De exemplu, ce a recunoscut acest individ. Am convingerea că aceste două fete nu sunt singurele victime. De asemenea am speranța că măcar una dintre ele este în viață”, a explicat criminologul în studioul Libertatea.

”El spune că pe Alexandra a incinerat-o. Nu avea când, nu avea unde. Este posibil să fi făcut asta cu cealaltă, Luiza. Avea timp suficient”, mai spune Dan Antonescu.

Criminologul susține că ”Am văzut cadavre incendiate și au putut fi identificate, existau fizic. Nu poți, într-o vatră, într-un butoi, să aduci un corp în acea stare atât de repede”.

Ştirea-3

Alexandra Măceșanu nu a fost arsă în butoi! Fost şef de crematoriu: “Incinerarea nu se poate face, pentru că e nevoie de o temperatură de 1.400 de grade”

Fostul şef al crematoriului „Vitan-Bârzeşti”, Gheorghe Ionel, a declarat, marţi seara, într-o intervenţie la Antena 3, că incinerarea unui corp nu se poate face într-un butoi, pentru că este nevoie de o temperatură de 1.400 de grade. El a făcut această declaraţie în legătură cu tragedia de la caracal, DIICOT anunţând că Gheorghe Dincă a ucis-o pe fata de 15 ani şi apoi a incinerat-o.

”Sută la sută nu s-a putut face o incinerare în acel butoi. O incinerare se efectuează în momentul când se ajunge la temperatura de 1.400 de grade. (…)

Nu se poate obţine o astfel de temperatură în acel butoi. În crematoriu, în cuptorul special, temperatura o obţineam după o oră – o oră şi ceva în care mergea arzătorul în gol şi abia se ajungea la 1.200 de grade, iar arzătorul era imens, cu diametrul de aproape un metru. (…) În butoi, dacă putea obţine 200 – 300 de grade.

La crematoriu, coşul are o înălţime de 20 de metri şi exista şi un sistem de ventilaţie care arunca fumul la 15-20 de metri în sus, iar vecinii ne bodogăneau şi aşa pentru miros”, a spus Gheorghe Ionel

Ştirea-4

Cu o zi înainte de “rezolvarea cazului” care trena de 10 zile, joi 1 August, Klemm l-a vizitat brusc pe Ministrul de Interne, Fifor. Întâmplător cazul Alexandrei, “s-a rezolvat complet” a doua zi…

În mod neașteptat, Ambasadorul SUA Hans Klemm l-a vizitat, joi 01 august, pe Ministrul de Interne, Mihai Fifor, pentru a discuta „teme de actualitate aflate pe agenda bilaterală”. Și această vizită a fost suspectată de legături cu cazul Alexandrei și baza de la Deveselu, una dintre persoane care a făcut această legătură, fiind fostul deputat PMP, Gelu Vișan.

Iată declarația Ministrului de interne, Fifor: „Am avut astăzi (n.red. 01-August) o întrevedere cu ambasadorul Hans Klemm, la sediul Guvernului României. A fost o excelenta oportunitate de a aborda teme de actualitate aflate pe agenda bilaterala, cu accent pe oportunități concrete de dezvoltare a profilului Parteneriatului Strategic cu SUA.

În domeniul securității, a fost evidențiata cooperarea intensificata dintre România și SUA, inclusiv din perspectiva consolidării flancului estic al NATO și al continuării angajamentului pentru stabilitatea regiunii Marii Negre.

Cu acest prilej, am reiterat dorința Guvernului României de a aprofunda, de asemenea, componenta comercială a Parteneriatului Strategic, inclusiv din perspectiva dezvoltării proiectelor de investiții ale companiilor americane in economia românească”, a scris Fifor pe Facebook

Ştirea-5

dr. Vladimir Beliș, fost director al INML

În cazul în care nu există un cadavru, dr. Vladimir Beliș susține că Gheorghe Dincă nu poate fi acuzat de crimă.

“Este imposibil să omori un om și să nu rămână nicio urmă. Nu avem nici sânge, nimic din cadavru. Pe un butoi cu cenușă spui că a fost incinerare? Ne lăsăm duși de gura unui psihopat? Nu se poate așa ceva…”

Ca să actualizăm cele spuse de dr. Vladimir Beliş, fost director INML…Se pare că acum ne lăsăm duşi de gura unor autorități mincinoase… care au preluat exact explicația imposibilă a psihopatului. ..

Știrea 6

Ion Cristoiu: “Acum, după intervenţia lui Felix Bănilă, e limpede că DIICOT are misiunea de a nu de a descoperi adevărul, ci de a-l ascunde în spatele unei perdele de fum mediatic manipulator.

Se vede limpede că se merge pe teza asasinului singuratic, care a ucis victimele, dar mai ales care a procedat în aşa fel încît niciodată nu se va putea descoperi cadavrul sau rămăşiţe de cadavru.

Şi de aceea a fost preluat de DIICOT.

Cine şi de ce ar avea interesul ca acest Caz să fie muşamalizat prin închiderea cu teza acţiunii unui ins singuratic, care a ucis din motive sexuale?

Răspunsul ni-l dă ce-ar însemna ca ancheta să dezvăluie adevărul celeilalte variante despre care toţi românii sînt convinşi că e adevărată: Gheorghe Dincă e membru unei reţele internaţionale de trafic de carne vie.

Ca şi Luiza, Alexandra n-a fost ucisă, ci extrasă de Reţea.

Vă imaginaţi ce s-ar întîmpla într-un asemenea caz?

O presiune constantă a opiniei publice pentru descoperirea şi aducerea fetelor înapoi.

Klaus Iohannis s-ar linge pe bot de un al doilea mandat.

Cum să le descoperi şi să le aduci pînă la prezidenţiale?

Statul român ar fi aruncat în aer.

O astfel de reţea nu poate funcţiona fără ştiinţa şi complicitatea instituţiilor de forţă şi a unor politicieni.

România şi-ar lua adio de la Schengen.

Cum să dai libertate de mişcare unei ţări în care traficul internaţional de carne vie e favorizat de autorităţi?

Alternativa e teza criminalului singuratic care a ucis-o şi ars-o pe Alexandra şi nu ştie unde a aruncat-o pe Luiza.

Şi fireşte folosirea DIICOT nu pentru descoperirea adevărului, ci pentru ascunderea acestuia.

În 2005, cînd a izbucnit Afacerea cu jurnaliştii răpiţi în Irak, mi-am asumat riscul de a nu crede o iotă în afirmaţiile făcute de autorităţi. Şi viaţa mi-a dat dreptate c-a fost o Diversiune.

Sub acelaşi (pretexte), cu orice risc, nu voi crede în veci teza asasinului singuratic.

Chiar dacă – sau mai degrabă mai ales dacă – INML va susţine că rămăşiţele din butoi sînt rămase de la arderea cadavrului bietei fetei în vârstă de doar 15 ani”.

(N.Red. Lucru pe care INML-ul l-a şi făcut vineri seara 2 august…)

“FLUIERUL”

Sursa: Răzvan Constantinescu Facebook

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • Bineinteles ca se face o musamalizare agresiva pt a-l scoate pe Dinca, drept criminal singuratic, fara complici, doar ca acum vor exista 2 variante: 1. il declara pe criminalul Dinca ca avand probleme psihice, deci neraspunzator pt crimele lui, ceea ce presupune internarea intr-o clinica de psihiatrie—varianta proasta pt Sitemul mafiot din Romania, datorita nemultumirii si frustrarii uriase a opiniei publice;
    2. ii dau sentinta pe viata(promitandu-i insa, ca-l vor elibera rapid pe motiv de varsta inaintata, ca sa nu-i dea in vileag cu intreaga lor retea de carne vie sau moarta), dupa care il vor lichida rapid in puscarie, printr-un infarct sau vreo “sinucidere”!

  • Trist e ca ni s-a rapit splendoarea de copilarie pe fondul experimentelor derulate la niv planetar. Numai manifestul pur al copiilor de pretutindeni uniti in acelasi gand bun ne mai salveaza! Rugaciune, post, smerenie. Credinta, incredere, speranta.