Analize și opinii Politică

„Moartea pe roţi”. Guvernul olandez trimite clinici mobile pentru a-i eutanasia pe oameni la domiciliu

Guvernul olandez începe „curățenia generală” în țară! Autoritățile de la Amsterdam sunt pe cale să decidă trimiterea de echipe medicale care să îi eutanasieze pe oameni direct în casele lor, scrie publicația britanică Daily Mail. Unităţile, poreclite „secerătorii pe roţi”, vor fi chemate pentru a-i ucide pe pacienţi atunci când medicii lor refuză să le administreze doza letală.

„Moartea pe roți” este promovată agresiv de grupurile olandeze pro-eutanasie, care vor să extindă criteriile pentru care poate fi acordată aceasta de la afecțiuni grave în stadiu terminal la criterii încă și mai arbitrare. Lobby-iștii se plâng că 80% dintre bolnavii cu demență ori boli mentale au fost ocoliţi de legea eutanasiei, „uitând” că aceștia nu pot să își exprime acordul pentru intervenție, condiție considerată până acum esențială.

Asociaţia Medicală Olandeză sprijină inițiativa, după ce în această vară a emis directive în care se specifică faptul că oamenii care se plâng de singurătate pot fi eutanasiaţi dacă solitudinea constituie „o suferinţă îndelungată şi insuportabilă”.

sursA: culturavietii.ro

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • De ce nu, cateodata viata e un calvar si “seceratorii” te ajuta sa nu cazi in pacatul suicidului. Ma refer desigur la boli grave, de nesuportat, handicapuri care fac viata normala imposibila si psihopatii periculosi pe care degeaba ii mai sustine societatea, banii aia ar putea fi folositi pentru copii…

  • ASA A INCEPUT NAZISMUL SI OLANDEZIIL-AUSPRIJINIT CU ARDOARE …IN SPATE INSA ESTE GRUPUL BILDENBERG CARE VREA S REDUCA POPULATIA LUMIIPINA LA 500 DE MILIOANE DE BOGATI RESTUL TREBUIND SA FIE EUTANASIATI…CRETINUL CARE A SCRIS DECE NU AICI PE BLOG TREBUIE SA SE GINDEASCA CA MINE VA VENII RINDUL LUI…DUPA CRITERIUL DE AZI EUTANASIEM TOATE PERSOANELE CU OCHII CAPRUI FIINCA AM STABILIT NOI CA SINT MULTMAI NEFERICITE DECIT CELE CU OCHII ALBASTRII SI PARUL BLOND…

  • E alegerea personala a fiecaruia,oricum numeni nu isi poate imagina prin ce suferinte trec cei bolnavi incurabil,poate ca moartea e mult mai placuta decat viata in asemenea conditii,doar sa nu se faca abuzuri ca in orce domeniu!

  • In functie de ce a-ti tras concluzii dragii mei ?
    Aceasta este o decizie care se ia in functie de urmatoarele :
    -ce se intampla dupa ce murim?
    -de ce ne-am nascut aici?
    -de ce am ajuns sa suferim?
    Raspunsurile oficiale le da biserica ,impunandu-se ca un intermediar intre o fiinta suprema creatoare si noi muritorii; eu nemultumindu-ma cu ele am trecut la un alt nivel de cercetare persoanala; Voi?
    Nu accept sabloane de genu : “ca fiinte rationale, e de neconceput” – (aviz amatorilor:))

  • Mie mi se pare tot un fel de sinucidere. Adica tu alegi cand sa iti pui capat zilelor, chiar daca nu o faci in mod direct tu, dar e la alegerea ta sau a familiei. Ma rog. E impotriva naturii, dupa parerea mea.

  • Hai sa fim seriosi, daca stam si cautam motive gasim si ptr pedofilie, se gaseste unul sa spuna ca e ascentrala, ca e chemarea divinitatii si dorinta de purificare sau alte OZN-uri. Viata ti-e viata, o traiesti cat o ai. Adica suicidul e pacat si luarea vietii, cu sau fara consimtamant, nu mai e pacat? Mai lasati textul sentimentalist cum ca ar fi folositi ptr copii. Daca vrem sa facem niste economii intr-o tara sa incepem de la alte chestii, sunt destule, iar de s-ar folosi tot ce se zice ptr copii…ar fi Wanderland peste tot. E un articol de caterinca idiot iar daca nu e caterinca tot idiot e.