Politică

Ministrul Bodog, scula lui Soros şi o conservă a Big Pharma

Ministrul Bodog – „Eu nu cred că un medic are dreptul să facă propagandă împotriva vaccinului, având în vedere faptul că există dovezi, există foarte multe boli care au fost eradicate prin vaccin, iar în momentul de față suntem în plină epidemie de rujeolă”.

money-needle-e1446666865718

Foarte mulţi oameni implicaţi în politică, din toate partidele şi de toate culorile, sunt foarte departe de a fi ceea ce vor să ne facă să credem. Şi aici nu vorbesc despre „acoperiţii” seviciilor secrete, ci tocmai acoperiţi ai altor interese, cum sunt sorosiştii, prietenii Berlinului şi ai Budapestei sau vectorii marilor companii transnaţionale, şi, nu în ultimul rând, al giganticei reţele Big Pharma.

Bodog, Florian. Cine a auzit de acest nene până să ajungă ministrul Sănătăţii?  Vă spun eu, mai nimeni. Până şi ca senator  nu era cine ştie ce personaj de vază. Era cunoscut, oarecum, prin Oradea, hai să zicem prin Bihor, ca să nu fim răi. Cu toate astea, Bodog este un personaj care merită ceva atenţie, şi nu prin tâmpenia cu Legea Vaccinării Obligatorii care ar trebui să-i bage pe părinţi la pârnaie şi să-i sancționeze pe medicii care au suspiciuni în ce privește siguranța unui medicament sau a unui vaccin, ci mai ales prin fulminanta sa ascensiune tactico-profesională demnă de un geniu, ascensiune dublată de un simţ al parvenirii incredibil.

Bodog, Florian, a absolvit un liceu sanitar care îi asigura locul maximum de moaşă comunală. Ambiţios, bodogul intră, la 20 de ani, în proaspăt înfiinţata Facultate de Medicină şi Farmacie Oradea, pe care o termină în 1997. Toată Oradea ştie că în facultate a făcut pe dracu’n patru ca ocupe postul de „ocrotit” al lui Teodor Maghiar, cu care se şi combină în nişte încrengături de familie, de genul încuscririi. Ca să avanseze rapid pe scară profesională. Culmea, stratagema îi reuşeşte şi devine imediat doctorand. Ca să vedeţi bizarerie, el urma specialitatea chirurgie estetică (se câştigă parale grele în domeniu), dar îşi ia doctoratul în 2001 cu lucrarea “Implicaţii anatomo-clinice, paraclinice şi terapeutice în pancreatita acută”. Ce-o avea sula cu Prefectura? Să te umfle râsul, dar ce să-i faci, asta s-a găsit de cumpărat, aşa că n-a făcut mofturi. La doar un an după terminarea facultăţii a devenit preparator universitar, după încă un an – asistent, iar după doi ani, în 2002, s-a ajuns şef de lucrări. În 2008 şi-a tras al doilea doctorat, la Timişoara, în management sanitar, plus gradul de conferenţiar. În 2003, l-au pus şef peste Spitalul Judeţean, de unde, în 2010, a fost postat şef de cabinet al ministrului orădean al Sănătăţii, Ritli Ladislau (UDMR).  În 2012 devine concomitent decan al FMF şi şef al Direcţiei Control în Sănătate Publică din Minister, iar apoi secretar de stat şi senator. În 2013, a pus gheara pe gradul suprem de profesor, procurându-şi şi atestatul de îndrumător de doctorate. Acum e ministru plin.

Ca să ai o asemnea carieră, sigur trebuie să fii un Einstein al medicinei. Sau…

Mai degrabă sau, căci pentru că presa locală i-a demontat mai toate lucrările de care ar fi avut nevoie, ba chiar a demonstrat că unele nu există. Neam. Deloc. Evaporate.

Deci, omul a avut spate greu. Iar ca spate greu sunt doar trei posibilităţi: Soros, agenturile de spionaj sau Big Pharma.

El trebuie că a ales una, sau două, sau poate toate trei la un loc.

E drept, prin Oradea, el este cunoscut ca apropiat a multor „intelectuali” cu profundă gândire sorosistă, susţinători luminaţi ai şcolii lui Soros de la Budapesta. Ăştia, ca şi sectanţii, se sprijină între ei, chiar dacă Bodog nu a luat bani direct de la sculele sorosiste, dar promitea ca un individ avid de putere, el dorindu-şi poziţii înalte, locuri de unde ar fi putut fi valoros „cauzei”.

Nu ştiu cum să vă spun, dar ăştia din „Imperiu”, cum zic chiar ei, se cred un fel de rasă superioară prin România, nişte unii născuţi să fie mari îndrumători şi nişte înţelepţi fără pată, dar cu mare îngăduinţă faţă de „calea sorosistă”. Culmea, cei mai mulţi dintre aceştia au situaţii bune şi sunt realizaţi profesional. Ce mai contează cum. Genul ăsta de acaparare este folosit de oamenii lui Soros mai peste tot. Familia unui băiet devenit cineva cu ajutorul lui Soros îi va fi veşnic îndatorată stăpânului. La fel şi prietenii acestuia, mai ales dacă băietul sorosist e mai larg de mână şi are şi pilele necesare pentru a-i ajuta pe alţii.

Aşa se construieşte piramida trădării, prin influenţă şi „capturarea” bunăvoinţei unei cât mai mari plaje de cetăţeni. Cam ca la electoratul captiv de care se vorbeşte în cazul partidelor.

Deci e posibil ca bodogul mincinos să fi fost antamat prin afiliere în gaşca sorosistă, ceea ce i-a asigurat teribila sa ascensiune. E drept, se poate să mai fi intervenit şi serviciile maghiare interesate şi ele de un personaj uşor manevrabil, veşnic în foame de titluri şi mai ales poziţii.

Realizaţi ce „asset” este acest Bodog pentru diversele curente ce se bat prin România pentru influenţă, şi, în final, câştiguri fabuloase? E un „cado” nesperat!

Alţi colecţionarii de vedete medicale sunt chiar nevăzutele chipuri din „boardul” de la vârful Big Pharma. Un asemenea jalnic personaj, care şi-a cam luat toate titlurile, ba chiar şi-a măsluit mult din partea profesional-ştiinţifică a vieţii sale publice, e aur curat pentru Big Pharma. Ăsta, bine susţinut, chiar şi cu pârgii politice (unde, în spate, la nevoie, sunt tot milioanele de euro ai Big Pharma) este marioneta perfectă. Îl arunci în văzduh, şi aştepţi să prindă fotoliul dorit. Apoi, totul e simplu, îl calci pe cap, mai tare sau mai uşor, în funcţie de ce vrei în diverse momente.

Spre exemplu, Bodog ajunge ministru, iar Big Pharma are câteva tone de vaccinuri în stocurile sale mondiale. Nu sunt ele calibrate pentru oamenii din această zonă (cum s-a mai întâmplat, chiar eu am scris) , dar ce contează cât timp pe etichete scrie ce scrie. Ca să-l ajuţi, tu Big Pharma, mai înscenezi şi apariţia unei probabile epidemii de rujeolă (culmea, tot în Imperiu, că e mai uşor, dar ai grijă să nu se extindă în Ungaria sau Serbia), mai pui de-o panică TV şi treaba e gata făcută. Dar, pentru că tu eşti Big Pharma, vrei mai mult, nu numai să scapi de un transport-două de vaccinuri, aşa că pui bocancul pe gâtul bodogului şi-i ceri să bage Legea Vaccinării Obligatorii, pentru că aia îţi va asigura o piaţă veşnică, peste toată ţara. Dacă intră şi chestiunea cu părinţii ameninţaţi cu puşcăria, e Paradisul combinatorilor de vaccinuri. Un El Vaccino Dorado.

Ia zi, domnule Bodog, unde greşim? Propteaua e Soros? „Agenturile”? Sau Big Pharma? Sau toate la un loc, cum începe să creadă până şi ultimul om care se uită la TV?

Am nimerit-o sau trebuie să mai întrebăm nişte prieteni? :)

P.S. -vă informez că din toate medicamentele pentru cancer şi toate vaccinurile intrate în România în ultimele 12 luni au fost luate mostre şi au fost trimise la analiză în laboratoare din Japonia, Coreea de Sud, Taiwan, etc. Bomba va exploda mai rau ca la Hiroshima.

Autor: Ninel PEIA

Sursa: Stiri pe surse