Politică

Mesaj ciudat al lui George Maior: ‘Anumiţi oameni vor trebui să îşi sacrifice popularitatea’

george-maior-despre-lista-rusiei-cu-indezirabili-un-aspect-simbolic-de-propaganda-227419-1Noul ambasador al României în SUA, George Maior, a declarat în emisiunea „Lumini și umbre”, difuzată de B1 TV și moderată de Dan Andronic, că românii trebuie să se pregătească pentru a lua decizii grele, iar “anumiţi oameni vor trebui să îşi sacrifice popularitatea de care beneficiază”.

“Cred că e bine pentru că, repet, ne vom confrunta cu foarte multe crize. Acum vedem spectacol extern într-un fel, dar extern astăzi devine tot mai mult intern şi din punct de vedere economic şi din punct de vedere al securităţii. Dar la un moment dat şi pe teritoriul naţional vom avea de suferit. Eu tot spun acest lucru. Să nu ne iluzionăm că trăim în pacea kantiană pe teritoriul naţional mioritic.

Nu se întâmplă acest lucru. Nu se va întâmpla şi atunci trebuie să fim pregătiţi pentru decizii grele. Inclusiv din punct de vedere al devianţei de la o anumită ideologie sau de la comandamentele, fie că e vorba de Facebook, mass-media sau ce vreţi dvs. Adică pur şi simplu anumiţi oameni vor trebui să îşi sacrifice popularitatea de care beneficiază pentru a lua decizii în interesul acestui popor”, a declarat Maior, potrivit evz.ro.

Autor: Florin Puscas

Sursa: Stiri pe surse

Abonează-te la newsletter