Politică

Marian Munteanu a fost în SUA cu Gorghiu, Gâdea și Mihalache

marian-munteanu-dan-mihalache-465x390Co-președintele PNL, Alina Gorghiu, a fost împreună cu Marian Munteanu, Mihai Gâdea și Dan Mihalache la începutul anului în SUA, scrie Evenimentul Zilei.

Anterior Mihai Gâdea fusese cu Dan Mihalache, la aceea vreme șeful cancelariei prezidențiale, la Munchen.

Alina Gorghiu a făcut, ieri, o mărturisire care a scăpat în văzduh ca un porumbel:

”Am fost mai mulţi din conducere care am avut ideea cu Marian Munteanu. Toată lumea a agreat că este o candidatută extraordinară. Pe lângă partea de simbolistică, este şi un om ancorat în realitate. Dânsul a discutat cu noi în mai multe momente, inclusiv cu Ludovic Orban, pe nevoia susţinerii unor proiecte a platformei civice. Am discutat cu Marian Munteanu chiar în minunata vizită în SUA. Am avut mai multe discuţii. Nu despre candidatură, pentru că atunci nu era cazul”.

Multă lume își pune întrebarea cum de a ajuns Marian Munteanu să-l înlocuiască atat de rapid pe Ludovic Orban în cursa pentru Primăria Capitalei. În public, Alina Gorghiu arată cu degetul spre Teodor Atanasiu, iar acesta spre ea. Niciunul dintre ei, și nici altcineva din PNL, nu-și asumă pe față cine a fost cu ideea.Totul a pornit de la Cozmin Gușă și Rareș Bogdan care au început să-l promoveze intens pe Marian Munteanu în emisiuni televizate. Strategii din umbră ai PNL au fost atenți la oamenii noi, provenind din societatea civilă sau din mediul de afaceri, și au început să lucreze. Apoi contactele au început să fie directe, mai scrie EVZ.

Sursa: Flux24.ro

Despre autor

contribuitor

comentariu

Adauga un comentariu

  • Înainte vreme se cerșea caftanul de la sultan, la Înalta Poartă. Acum, putem vedea bine cine este “Sultanul” și cine “Înalta Poartă”. Ăştia din zilele noastre chiar se mândresc cu slugărnicia lor. Țara asta a ajuns așa cum a ajuns din cauza acestor nemernici. Ăştia sunt responsabilii care pregătesc lipsa de viitor a copiilor noștri. Votați-i, că alții mai buni nu aveți!

Abonează-te la newsletter