Politică

Achim Irimescu, un ministru al Agriculturii ”săpat” chiar de către subalterni: ”Cea mai mare calamitate, lipsit de viziune și spirit organizatoric, încurcă-lume, incompetent, un ministru mic”

achim_irimescu_86443600Achim Irimescu este unul dintre cei mai controversați miniștri din Guvernul Dacian Cioloș! Irimescu nu s-a remarcat cu vreo decizie importantă, ci prin declarații care de care mai puțin reale. El e celebru pentru ”dezvăluirea” că pe timpul lui Traian Băsescu peste 35 de miliarde de euro au fost transportați cu mașinile în afara României.

În Ministerul Agriculturii, Irimescu e puternic contestat. Subordonații săi vor neapărat să scape de el și speră că Dacian Cioloș îl va remania cât mai curând. Între cei din minister circulă un document, în fapt, o scrisoare anonimă, în care se vorbește despre ce a făcut Irimescu în instituție.

”Cea mai mare calamitate, a făcut reglări de conturi, lipsit de viziune și spirit organizatoric, încurcă-lume, incompetent, un ministru mic” sunt doar câteva dintre epitetele folosite de ”un grup de specialiști” din Ministerul Agriculturii la adresa șefului lor. Ei spun că Dacian Cioloș a fost informat despre ceea ce face Achim Irimescu la minister.

media-146091420373598100

media-146091420549573600

Autor: Cristi Selaru

Sursa: Stiri pe surse

Despre autor

contribuitor

Adauga comentariu

Adauga un comentariu