Politică

„Lunestistul” – arma preferata a Angliei si SUA

Ukarine-Deploy-Sniper-MaidanIn Libia, Tunisia, Egipt si in alte tari de pe acesta planeta, unde au avut loc asa zisele ,,revolutii” am observat ceva comun, cu ceea ce s-a intamplat in Ucraina, Romania. Lucrurile au un anumit scenariu comun, bine pus la punct de catre organizatorii destabilizarii si haosului in orice tara in care au vreun interes.

Care este instrumentul folosit de catre acestea pentru a provoca destabilizare si haos, orientat catre un anumit scop bine cunoscut si planificat de catre acestea. Acest instrument si arma in acelasi timp il reprezinta lunetistii.

In Libia, niste oameni necunoscuti, lunetisti, au impuscat alti oameni ce ieseau din cimitir, unde au participat la inmormantarea unuia dintre participantii la demonstratie. Anume acest moment a servit drept start a dezordinelor si haosului ce s-a declansat in aceasta tara. Exact acelasi scenariu, adica foarte asemanator s-a petrecut si in Egipt cat si Tunisia. Haideti sa analizam putin, cine sunt lunetistii si ce scopuri urmaresc acestea.

Urmarind de fiecare data o noua situatie ca si cum ,,revolutionara” ce se produc din cand in cand in diferite tari, mereu am asteptat momentul in care pe scena vor intralunetistiiarma preferata a Angliei si SUA in astfel de situatii, pe care nu ezita sa o foloseasca pentru aprinderea furiei oarbe, urii si violentei. De fiecare data unde este necesar sa se declanseze haosul, apar lunetistii si isi duc la bun sfarsit misiunea secreta. Asa s-a intamplat pretutindeni unde a aparut haosul in urma caruia, demonstrantii si organele de ordine s-au omorat intre ei. Acelasi scenariu peste tot.

Daca o multime de demonstranti tinde sa cucereasca o institutie de stat, cum o vei opri?

Cateva imuscaturi de avertizare zgomotoase si evidente pe deasupra capetelor demonstrantilor, pentru ca cei ce demonstreaza sa inteleaga ca nu se glumeste si ca au intrecut masura, iar ca daca vor continua, atunci urmatoarele impuscaturi vor fi la tinta, nu in aer. Asa procedeaza orice armata, politie, in orice tara cand vor sa disperseze o multime de oameni , fara victime sau cu un numar minim de victime. In astfel de situatii victimile apar cu de la sine putere, raniti sau chiar morti si de cele mai multe ori, victimile apar din cauza neatentiei si haosului.

Oamenii arunca cu pietre, alte obiecte si foarte des nimeresc in capul altor demonstranti sau trecatori, spectatori, ziaristi, fotografi si cameramani. A te afla intr-un spatiu unde zboara pietre in toate directiile este foarte usor sa primesti una in cap, chiar daca erai acolo doar ca sa vezi ce se intampla. A evita total victimile sau ranitii practic este imposibil atunci cand o multime de oameni dezorganizati, sau slab organizati lupta cu o alta multime de oameni bine organizati, aflati la datorie, sub juramat – politia.

In astfel de situatii Politia face tot ce este posibil ca sa reduca la minim numarul ranitilor si mortilor atat printre proprii lor colegi cat si printre demonstranti. Insa cei care au interes sa impinga masele catre cladirile institutiilor de stat, catre violenta, pentru a-si atinge propriile scopuri, diferite decat cele a multimii, au nevoie de sange. Acestea au nevoie de o ,, Revolutie”.

Pentru a dispersa o multime de demonstranti, oamenii din aceasta multime trebuie sa inteleaga in mod clar ca se va trage in ei in mod evident, daca vor continua. Politia mai face cateva impuscaturi zgomotoase si evidente pe deasupra capetelor multimii sau cu simulatoare de sunete. Cu cat multimea intelege mai repede acest lucru, cu atat este mai mic numarul ranitilor si mortilor. Niciodata, nici o multime, in nici o tara, nu va sta in fata mitralierilor si gloantelor. Toti vor incepe sa alerge in toate directiile vazand cum politia sau artama trage in ei ca in tinte vii. Multimea se va dispersa.

Insa iata ca o impuscatura, doua, trei, executate de un lunetist, direct in inima sau capul cuiva din multime, aproape ca nimeni nu o observa. Multimea inferbantata ce tinde sa cucereasca o cladire a institutiei de stat, nici nu va observa ca unul de al lor a cazut la pamant. Multi se impedica si cad, apoi se ridica si continue, la unii li se face rau si cad in acelasi mod. Nimeni nu ii baga prea mult in seama pe cei care au cazut. Omul poate sa cada si pentru ca a alunecat, s-a impedicat. Multimea este cu ochii pe cladirea institutiei.

Cu focuri trase din luneta, nimeni, niciodata si nicaeri nu disperseaza multimile. Nimeni, nicaieri si niciodata in lumea asta! Nimeni nu face acest lucru tocmai pentru ca multimea clocotitoare nu va observa acest lucru, iar daca nu intelege, evident ca nu o va lua la fuga in directia opusa. In schimb mortii impuscati in inima sau in cat rapid de tot o sa fie observati, filmati si fotografiati de ziaristii SUA, Angliei, si UE in cazul Ucrainei. Aceste imagini foarte rapid se distribuie si se inmultesc pe toate canalele media mai ales din tarile ce au un interes in tara in care a fost declansat haosul.

Cum poti opri un urs turbat cu care te intalnesti in padure?

Scoti o arma de calibru mare si il impusti. Dar asta devine vizibil si se aude in toata padurea. Asa ca cel mai bine este sa-l impusti cu un pistol de calibru mic, pistol pentru doamne si domnisoare, purtat la portjartier. Nicaeri si niciodata, nici o putere din lumea asta nu va folosi luneta pentru a dispersa o demonstratie. Acest lucru il fac doar acei provocatori care vor sa incinga spiritele, sa semene ura, dusmania, furia si haosul. Numai acei care vor sa escaladeze conflictul impotriva puterii si cu asta sa genereze un mare val de violenta, de data aceasta bilaterala. Acum atat demonstrantii cat si politistii vor fi mult mai violenti unii la adresa altora.

Apeland la istoria recenta, astfel de lunetisti au aparut in

Kirghizia – iunie 2010,

Tailanda – mai 2010, Iran – iunie 2009,

Romania – decembrie 1989,

Moscova – octombrie 1993

cand de pe acoperisul ambasadei SUA la Moscova un lunetist a tras atat in demonstranti cat si in politisti.

In oricare alta tara se va intampla ceva asemanator cu ce s-a intamplat in Ucraina, aparitia la un moment dat, bine calculat a lunetistilor poate fi prezisa din timp. Acesta vor apare cu siguranta. Daca multimea nu este foarte hotarata in directia rasturnarii puterii, atunci la momentul oportun in ajutor le vin lunetistii si impusca cativa demonstranti. Oamenii cu lunete apar si isi duc pana la capat misiunea pentru ca apoi sa dispara pentru totdeauna in negura istoriei dupa cortina politicii globale.

Sursa: Stiri extreme