Politică

Luminița Arhire: ”VREI ÎN SĂBII SĂ NE TĂIEM SAU ÎN LUPTĂ DREAPTĂ SĂ NE LUPTĂM? – BA, ÎN AFURISENII SĂ NE AFURISIM!”

MOTTO: „Sunt motive pentru care ar trebui SĂ SE ALEAGĂ PRAFUL ȘI PULBEREA de Partidul Social Democrat, iar istoria să nu-l ierte și să-l amintească în mod corect ca partidul care a nenorocit țara. Doar scăpând de această năpastă vom reuși să reconstruim România!”( Ludovic Orban, 1 august 2019, secolul XXI)



Eu m-am gândit mai demult că se întâmplă ceva nasol cu Ludovic Orban.

Între „…Ciiiine esteeee generalul ?…” și poza cu maimuța stând cu fundul pe umărul lui sunt doar trei ani , dar mie mi se pare că timpul nu prea a trecut în favoarea lui Ludovic. Pentru liberali „…Ciiiine esteeee generalul ?…”, care ne-a lăsat pe noi cu gura căscată, nu a părut vreo ciudățenie… iar pe urmă, în trena acestui succes, nimic din ce s-a apucat să facă Ludovic n-a mai fost ciudățenie… maimuța pe umăr a părut în regulă, apetența cu totul extraordinară pentru iarmaroace a fost OK, clopul de jumătate de metru înălțime, rivalizând obraznic cu căciuloiul prezidențial a fost „avizat pozitiv”, jocul cu săbiuța de recuzită n-a atras atenția nimănui, răsuceala pe legile justiției, pentru care “…Vom apela la toate formele de opoziţie, legale şi constituţionale, inclusiv la forme de protest pe stradă. (…) Partidul Naţional Liberal ORICÂND POATE SĂ ORGANIZEZE mitinguri, marşuri, demonstraţii”( 28 septembrie 2017) , n-a mai părut uimitoare, ca și slăvirea necontenită a instituțiilor care l-au săltat cald-călduț din cursa pentru Primăria Generală a Capitalei, Ludovic proptindu-se astăzi, cu pieptul gol, în fața celor care doresc „distrugerea independenţei judecătoreşti, a instituţiilor care sunt angajate în lupta pentru dreptate ( !!! n.n.), împotriva corupţiei”… toate au avut o notă de firesc.

De aceea nu ne mai putem mira de natura neobișnuită a armelor de ultimă generație utilizate de președintele PNL în lupta dură cu Puterea :

”Orice român care se va îmbolnăvi de gripă în cursul acestei ierni, la fiecare strănut, la fiecare pastilă pe care o ia, la fiecare suflare de nas, la fiecare oră cu temperatură are ceva important de făcut. Să ÎI AFURISEASCĂ PE PESEDIȘTI( sic! n.n.) . Pentru că nu au fost în stare să cumpere la timp vaccinul antigripal…” a scris liderul PNL, pe Facebookpe 6 octombrie 2017. Iar azi, după ce lumea i-a afurisit vreo doi ani, vrea acum să se aleagă „praful și pulberea” de PESEDEU…

Avându-se în vedere cele de mai sus, dacă l-aș vedea mâine pe Ludovic Orban preparând o poțiune din două broaște râioase fierte la foc mic, un degețel de praf de oase din tigva unui spânzurat, trei fire de mătrăgună afumate la flacăra lumânării de pe cutia de COPROL , toate frecate bine cu untură de pește și cu noroi dintr-o „baltă ne-ncepută” , rămasă de la ultimul cod portocaliu în fața sediului din Modrogan, și sărind să-l ungă pe domnul Marcel Ciolacu, președintele pesedist al Camerei Deputaților, în Parlamentul României, cu chestia asta, așa cum Florina Jipa l-a miruit pe Dan Șova înainte de votul pentru încuviințarea urmăririi penale, zău că nu m-aș impacienta…
După aceea, părăsirea aulei Parlamentului de către Ludovic Orban, călare pe o mătură cu coada din lemn de tec, pentru mai multă siguranță și seriozitate, va părea un fleac!

P.S. Am vrut să pun poza cu maimuța, daʹ cred că-i destul de bună și asta!

Autor: Luminița Arhire

Sursa: Luminița Arhire Facebook

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu