Politică

IPOTEZA-SOC A UNUI SOCIOLOG DE TOP: IOHANNIS ARE PROBLEME PSIHICE

maxresdefaultReputatul sociolog Alin Teodorescu, unul dintre cei mai vechi actori în domeniul său de pe piață, fost consilier al mai multor lideri politici de prim rang, lansează pe piață o ipoteză stupefiantă, sugerînd că președintele Klaus Iohannis ar putea avea oarece probleme psihice. O ipoteză care se adaugă suspiciunii de autism care s-a vehiculat în ultimul an prin mediile de socializare virtuală.

Întrebat, astfel, într-un interviu din EVZ, dacă Iohannis chiar e președintele care tace și face, Teodorescu îi pune, brutal, o etichetă nemiloasă: ”Ludwig al ll-lea al Bavariei”.

”Principe fără legătură cu lumea reală, este principe, domnește, nu conduce, nu are legătură cu România, reprezintă interesele unei supra- minorități a capitalului trans-național şi a fost votat pentru că lumea nu l-a vrut pe Victor Ponta. Ca preşedinte nu mai are nici măcar rolul pe care-l avea Iliescu în al doilea mandat de președinție, când a fost interfața cu străinătatea. Interfața noastră cu străintate sunt acum Ministerul Justiției, DNA, mass- media… ” afirmă Teodorescu.

Reamintim că Ludwig al Bavariei, rămas în istorie drept ”Regele-nebun”, a fost un monarh german din secolul 19, cu o apetență ieșită din comun pentru lux – a cheltuit sume imense pentru castele de vis -, dar și cu o comportare care a stîrnit tot mai multe dubii vizavi de sănătatea sa mintală, pînă cînd a fost declarat iresponsabil de către o comisie medicală și a suferit o moarte violentă, prin înec, în condiții rămase pînă azi învăluite în mister. În lumea politică modernă, o comparație cu Ludwig al ll-lea este una dintre cele mai mari ofense, lucru pe care Alin Teodorescu îl știe, cu siguranță, foarte bine, ceea ce face cu atît mai ciudat demersul său.

Autor:  B.I.

Sursa: InPolitics.ro

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • Bietul iohanis si daca ar fi in deplinatatea facultatilor mintale nu ar putea face mare scofala ca presedinte . Romania nu mai este demult un stat suveran,iar politicienii romani sunt exclusiv cu rol decorativ sau rol represiv(dupa caz),nicidecum pentru vre-un aport in exercitiul puterii statale.Dar nu asta este problema,pe asta presupun ca o stim,ci faptul ca milioane de romani ies sa voteze,in conditiile in care nici presedintele tarii nu mai are vreo putere sa sprijine cu un cat de mic ceva vre-un cetatean, asta nu pot intelege si pace…!!! Daca ar candida la presedentie un frate de-al tau,o sora,tata sau mama,inteleg sa pierzi o jumatate de zi sa mergi sa-l votezi,dar cand candideaza un om pe care nu-l cunosti personal macar sau mai rau nici nu l-ai vazut in viata ta si mai stii ca daca este ales presedinte,nu reprezinta interesul natiunii tale ci al unei minoritati transnationale,coloniale,ostile,este culmea culmilor rasculmilor absurdului sa mergi la vot,nu? Si totusi,impotriva firii lumea merge la vot si nu asa in lehamite,ci cu pasiune,patima,nebunie,obsesie,fanatism..!!!! Incep sa cred ca poporul are probleme psihice,nicidecum bietul iohanis…)))

  • Oricum poza de mai sus arata cea mai shuie mecla din cate am vazut vreodata))) Parca este capiat saracu om )))Chiar daca s-a lucrat la poza,rezultatul este fabulos. Am râs o ora fara oprire ))))))Da ce umbrela mutilata i-au pus drept acoperis,da ce ras shuchi si ce privire blajina are….ihihihihihih)))))) saracu om)))))))))

  • Nebun,nebun,dar are opt case(am gresit doua le-a pierdut deja in instanta),si cum ramane cu cele 150 de milioane de euro ce nu se regasesc in lucrarile de la aeroportul din Sibiu?