Politică

Ion Cristoiu: În 1991, Guvernul Roman era schimbat cu minerii. În 2015, Guvernul Ponta e schimbat cu cătușele agitate de binomul DNA-SRI

descărcareJurnalistul Ion Cristoiu a avut o reacție dură la chemarea lui Victor Ponta la DNA.

Cristoiu susține că nu a fost surprins de punerea sub acuzare a lui Victor Ponta și că se aștepta ca acesta să nu reziste în funcție mai târziu de luna iunie.
“Convocarea lui Victor Ponta pentru niște așa zise infracțiuni comise pe vremea cînd era avocat e o Operațiune care pute de la distanță a moletiere pe post de batistă de șters la nas.

Planul e simplu”, a scris Cristoiu pe blogul său.

Jurnalistul consideră că se urmărește schimbarea Guvernului Ponta, iar prin acțiunea de azi, parlamentarii PSD și UNPR vor primi un semnal în acest sens.

“Dacă Victor Ponta nu demisionează, parlamentari PSD, speriați de acțiunile în forță ale Binomului SRI-DNA, parlamentari UNPR, dacă nu chiar UNPR în totalitate, se vor grăbi să voteze Moțiunea de cenzură a Partidului Meu, zis și PNL”, scrie Ion Cristoiu.

“Schimbarea Guvernului prin forța cătușelor.

În septembrie 1991, Guvernul Roman era schimbat cu ajutorul bîtelor agitate de mineri. În 2015, Guvernul Ponta e schimbat cu ajutorul cătușelor agitate de Binomul SRI-DNA”, a conchis Cristoiu.

Vineri, 5 mai, Victor Ponta a fost chemat la DNA și anunțat că este urmărit penal. Premierul este acuzat de de fals în înscrisuri, spălare de bani şi complicitate la evaziune fiscală în dosarul lui Dan Şova.

Mai multe despre acuzațiile ce i se aduc premierului puteți citi AICI.

Sursa: Active News

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • Ce sa intelegem dle ca Ponta n-are motive sa plece dracului de acolo ? Sa va inteleaga dracul, domnule comunist versatil, inconsistent si curva ordinara, Cristoiu.

  • “Maestrul de tinichea” numit Ion Cristoiu a fost mereu un analist politic mediocru …si interesat : a avut și proces (v.ADAMESTEANU ,etc.)..a și pierdut !
    “Micul maestru” a vrut după `89 sa ne obișnuiască cu un soi de jurnalism capitalist …a fost și “facator de ziare cu pitifelnici și fatuce” pe mine unul nu m-a convins nici azi …