Politică

GÂNDEȘTE ROMÂNIA!

Asistăm neputincioși cum ne transformăm, fără să ne dăm seama, în puncte de rating, în eșantioane cu marje de eroare, în înghițitori de senzațional mizerabil, în spectatori catatonici incapabili să înțeleagă, să compare și să gândească.

Propaganda LOR, a celor cu batistuțe colorate în pieptul sacoului mereu altul la ceas de seară, a pastorilor cu ochelari cu rame groase sprijiniți inteligent pe nasul care miroase foarte bine unde sunt banii, a celor unsuroși și zgomotoși care au explicații zilnice pentru fiecare ordinărie economică din această țară, a bloggerilor bicicliști sau a analiștilor, jurnaliștilor și universitarilor, toți cu norme întregi, generos plătite de autorii acestui măcel spiritual, ei bine, propaganda lor este ARMA SUPREMĂ cu care ne vor supune într-un final, ca pe niște vite, cu numere galbene, capsate în urechi, pline de balegă, murdare, dar bune de muls în fiecare dimineață.

Neomarxismul lor violent, maniera halucinantă în care ne spun zilnic că lumea noastră nu ne mai aparține pentru că noi, vezi Doamne, nu știm ce să facem cu ea, ofensiva împotriva icoanelor și crucilor noastre vechi din lemn de nuc, distrugerea școlilor, siluirea familiei biblice pe care o înțelegem și o prețuim așa cum ne-a fost dată de bunul Dumnezeu, tranzacționarea pământurilor noastre, a istoriei, steagului și identității noastre nationale, toate, absolute toate vor avea un singur final! Cel în care vom sfârși anesteziați și încolonați într-un fără egal simulacru de globalism canceros, care va ucide și ultima fărâmă de NOI, mai repede decât ne putem astăzi închipui…

Propaganda, manipularea, diviziile de români care ucid zilnic spirite ale altor români pentru un amărât de pumn de arginți și incapacitatea noastră de a reacționa individual sau colectiv la această sintaxă modernă de anexare identitară, sunt inamicii desăvârșirii noastre ca nație în această distopie contemporană în care unii sunt mai egali decât ceilalți, iar singurul lucru care contează sunt banii.

Vă scriem astăzi vouă, tuturor, și vă spunem că nimic, absolut nimic nu va mai putea repune în drepturi acest popor dacă astăzi tăcem cu toții complice și nu încercăm să ne împotrivim acestei deșănțate propagande de adormire colectivă, de anulare treptată a identității noastre naționale.
Nu ne vor împușca, spânzura, schingiu sau tortura! Va fi și mai rău! Ne vor găsi alt nume, așa cum făceau stăpânii cu sclavii lor, lucru ce va desăvârsi trecerea în neființă a ceva ce astăzi din ce în ce mai puțini români pot înțelege.

Gândește România este baricada pe care o vom apăra cu toată ființa noastră în fața propagandei care ține în genunchi acest popor. Vă chemăm pe toți cei care citiți aceste rânduri în spatele baricadei…sau în fața ei! Oriunde veți dori să fiți, dar să fiți! În picioare, spunând! Fără teamă, fără ipocrizie, cu bună credință și cu frică de Dumnezeu.

Cât din ce-am scris aici, ai fi scris și tu? Un cuvânt? Mai multe? Atunci este bine! Cuvintele nu știu să se scrie, așa cum vioara nu știe să cânte, iar dalta să cioplească. Oamenii scriu cuvinte! Tot ei le citesc și le înțeleg, apoi le spun mai departe, așa cum cu se pricep, așa cum pot, așa cum simt!

Mai rămâne de spus un singur lucru: Noi, românii, avem nevoie de țara noastră așa cum ea, România, ca să ne poată iubi și apăra, are nevoie de curajul și dragostea fiecăruia dintre noi.

gandeste

autor: GANDEȘTE ROMÂNIA

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • Cat ar costa sa difuzati acest clip pe tv mainstream ca pe o reclama in loc de tigaia magica? As dona si eu ceva bani…

  • Înțeleg că cei de la gandeste.org doresc ieșirea României din UE și NATO. Asta vreți? Sau vreți să fim sub “protecția” Rusiei cum am mai fost.
    Vorbăraia stufoasă din articol e bună pentru cei cu mintea mai slabă și nu se gândesc ce e în spatele cuvintelor sforăitoare. Cine ne împiedică să ne păstrăm tradițiile, limba, religia?

  • In concluzii, facand bilantul: cu ce ne-am ales de pe urma parteneriatelor, aliantelor, protectoratelor, de-a lungul vremurilor, cu accent pe ultimii 26 de ani, intrebandu-ne retoric, firesc, fiecare in interiorul nostru: daca si pt ce anume ne-am vandut?: rating, arginti, functii, titluri, agoniseli efemere, fara valoare, in trecerea noastra de-o sfanta clipa pe acest Pamant. Luptam de veacuri pt instaurarea Pacii, inarmandu-ne sofisticat, tactic, creand scenarii, zone de conflict permanent, impartind sferele de influenta ca-n obor, targul de vechituri al planetei Albastre. Nu-i bizar?
    Militam pt PACE! Traim, respiram PACEA!
    Luptam tot de veacuri, pt instaurarea statului de drept, impletind strategii in “trei ape”: una la vedere pt profani, una oculta, alta pt buzunarul/diplomatul/poseta/ciolanul propriu…asa numita “apa sambetei”.
    Militam pasnic, constructiv, pozitiv, GANDIND, REGANDIND, restabilea ordinii de drept, a adevarului istoric si al fenomenelor globale si interne, in acord cu legile morale, drepte, universale.
    Contextul actual geopolitic, geostrategic, dovedeste faptul ca politica exercitata prin structurile de conducere la vedere si oculte ale UE, NATO este una periculoasa, de conflict si destabilizare, in lupta pt putere, ceea ce contravine normelor universale ce consfintesc dr fiecarui stat de a decide in interiorul propriilor hotare sub rezerva dr de a coopera pasnic si echitabil cu toate popoarele lumii.
    Gandim, regandim la cea mai potrivita alternativa strategica!: PRO TARA si POPOR, PRO PACE, in lumina noilor reconfigurari, generatoare de stabilitate, securitate, evolutia vietii pe Terra!

  • 1. Aduce a mesaj de partid si “nu e bine”!
    Mesaj cu suport in realitate dar cu orgoliu, ura si “senzualism” – fara mentionarea/intelegerea transformarilor anti-crestine din lume.
    Desigur ca “intrarea” in UE, cea in NATO sint principalul fator al degradarii morale si de mentinerea ion saracie materiala, adica in exploatare semitica.
    Si e mai bine in afara acestor doua adunari eretice si criminale.
    De acord cu autorii – propaganda distruge mentalul prin alterarea realitatii… “celei adevarate” si provocarea poftelor prin innebunirea simturilor.
    Mu vine vreo Rusie peste romani daca se taie partasia la cardasie, “statul capra” pentru elgibitii de stransura din Apus.

  • 1. Aduce a mesaj de partid si “nu e bine”!
    Mesaj cu suport in realitate dar cu orgoliu, ura si “senzualism” – fara mentionarea/intelegerea transformarilor anti-crestine din lume.
    Desigur ca “intrarea” in UE, cea in NATO sint principalul fator al degradarii morale si de mentinerea ion saracie materiala, adica in exploatare semitica.
    Si e mai bine in afara acestor doua adunari eretice si criminale.
    De acord cu autorii – propaganda distruge mentalul prin alterarea realitatii… “celei adevarate” si provocarea poftelor prin innebunirea simturilor.
    Nu vine vreo Rusie peste romani daca se taie partasia la cardasie, “statul capra” pentru elgibitii de stransura din Apus.
    Asta tot propaganda este.

  • Puteti sa va prezentait, “autorii” textului – oameni, nu… formule impersonale cu semnalizare “mareata” – a gandi…. si … Romania…
    Romania ca atare nu gandeste fiindca este o notiune – persoana gandeste: Dumnezeu, ingerii (si cei cazuti, demonii) si omul.
    Concepte -tip “gandesteromania” nu gandesc, nu vorbesc, nu fiinteaza si nu sint persoane.
    Rog sa va prezentati si sa nu jucati rolul “calului troian”.
    Asta inseamna respect fata de cititor, bun simt public – sa nu purtati vāl quasi-Islamic, propagandistic.

  • foarte bun clipul, percutant, la obiect.
    Solutia propusa desi este poate cea mai necesara necesita un nucleu masiv de oameni care o sustina. Vestul nu ar sustine o asemenea schimbare ca ei ne vor doar eterna femeie de serviciu ieftina, disponibila si proasta. Cu ailalti e greu de inteles inca in ce directie merg. Rusii par sa aiba o abordare mai atenta la nuante si e posibil sa ofere suport. Problema e ca datorita politicii nostre antirusesti e posibil sa nu ne ofere cecuri in alb si sa dea Transilvania ungurilor.

  • 1. ADEVĂRUL despre Uniunea Marxistă Europeană, o dictatură după modelul URSS.
    Cei care au creat COMUNISMUL (URSS), au creat şi Uniunea Europeană. Scopul lor este distrugerea statelor naţionale şi formarea unui Guvern Marxist Mondial. Invazia islamică face parte din plan (multiculturalism = marxism cultural).

    http://www.timpul.md/articol/adevarul-despre-revolutia-bolsevica-din-1917-46706.html

    2. SUA-UE = URSS. Ambasadorul american James Pettit: “Moldova nu este România”.
    Declaraţia criminală a comunistului Jean-Claude Juncker (președintele Comisiei Europene):
    http://www.evz.ro/incotro-merge-ue-eliminarea-granitelor-si-stat-federal-unic.html

    3. ADEVĂRUL despre Uniunea Europeana (filmul Brexit tradus)

    https://www.youtube.com/watch?v=eAvimEUCbhw

    https://www.youtube.com/watch?v=JToFqJX-YAE

  • @Similea. Pentru ce, sau pentru cine lansati acelasi cliseu tamp, ACEIASI PROPAGANDA TÂMPĂ : cine e impotriva babiloniei satanice ue ussa nato fmi….e cu Rusia !
    Mesajul e CORECT :
    SANTEM DESFIINTATI CA NATIUNE, SI MAI RAU SANTEM DESFIINTATI CA OAMENI, DE CATRE “VALORILE” OCCIDENTULUI APOSTAT, BABILONIC, SATANIST,ANTIHRISTIC, LACOM, PARSIV, VICLEAN, MINCINOS…..
    “Valori” care au venit si peste Rusia, daca e sa spunem Adevarul pana la capat, daca e sa recunostem ca ideologia satanica, comunista a venit peste rusi adusa din occidentul “civilizat” in 1917, cu razboi civil care a facut zeci de milioane de victime rusi…..

  • Corect . Ceea ce face site gandeste.org este propagandă.În interesul cui o face?
    Aveți impresia că România poate fi un stat absolut neutru? Este o țară mică si săracă; sărăcită de ideologia comunistă și ocupația rusă, de proprii ei conducători hoți , incompetenți și lipsiți de patriotism (au condus numai în folos propriu, au vândut pe sume mici dar cu comisioane grase). Ce propuneți dragi români?

  • “Precum in Cer asa si pe Pamant…”, pe AGENDA terestra, la ORDINEA DE ZI: NATIONALISM, PATRIOTISM, CRESTINISM, ISLAMISM, EXTREMISM…PESIMISM, OPTIMISM…ne intrebam vreo clipa, cum se vad toate acestea din CER, SATELIT, COSMOS, cum doriti fiecare sa va imaginati?!

    ADAPTARE, ECHILIBRU, VIGILENTA, COERENTA, COEZIUNE, DISCERNAMAT, CREDIBILITATE…INTELEPCIUNE, termeni care stau la baza SOLUTIONARII FAVORABILE a oricarei spete, indiferent de natura acesteia: personala, colectiva, macro, privite in mod imperativ, temporo-spatial, “in integrum”! Ca vrem sau nu sa recunoastem, acceptam, credem: parcurgem la nivel de umanitate, un stadiu care impune un alt fel de abordare, inovatoare, creativa, absolut NOU, o alta paradigma a evolutiei noastre pe acest Pamant.
    SOLUTIA? din multitudinea de solutii: bune, rele, potrivite, vizibile si invizibile, intelepte, geniale, de intuneric sau de lumina?!

    Sa-mi fie bine numai mie! Imi este?
    Sa va fie voua bine! Va este?
    Sa ne fie bine impreuna! Ne este?
    DA sau NU!
    A FI sau A NU FI!

  • Rog autorii articolului si producatorii clipului, finantatorii si autorii textului sa se prezinte… pentru aplauze la scena deschisa!
    Ca sa nu aduca a “haiducie” ori parodie a la Zorro…
    Altfel, inteleg ca ei nu cred ce difuzeaza dar castiga de pe urma provocarii, incitand cititorii la ura.