Analize și opinii Cultură și Familie Politică

Draga Olteanu Matei: Când apărea Ceauşescu mi se făcea negru în faţa ochilor. Aşa şi cu Băsescu. Îl simt un om rău şi răzbunător

draga_olteanu_matei.jpgActriţa Draga Olteanu Matei a declarat, miercuri seară, la RomâniaTV, că Traian Băsescu îi aduce aminte de Nicolae Ceauşescu, a cărui cădere ce la conducerea României susţine că a prevestit-o în 1989.

Înaintea referendumului privind demiterea preşedintelui, Draga Olteanu Matei spunea că ar fi votat “cu patru mâini”, dacă ar putea, pentru înlocuirea lui Traian Băsescu iar acum aşteaptă, ca toţi românii, decizia Curţii Constituţionale în privinţa validării sau invalidării votului din 29 iulie. Cunoscuta actriţă a declarat, într-o intervenţie telefonică în emisiunea “Ultima oră” că nu şi-a pus niciodată vreo speranţă în Traian Băsescu şi că speră că acesta va fi demis, aşa cum ea a prevestit înaintea referendumului.

“Eu am o încredere foarte mare în cei de la Curtea Constituţională şi gândesc că vor fi nişte oameni serioşi(…) M-am săturat de Traian Băsescu pentru că am ajuns o ţară de analfabeţi, în domneiul nostru au ajuns lucrurile cum au ajuns, aleargă oamenii de la un post la altul, să facă reclame, să mai facă un ban. Nu-mi place ce s-a întâmplat cu spitalele, nu mai avem profesori pregătiţi, copiii urăsc limba română. Lucrurile astea nu-s degeaba. N-au căldură în şcoli, mâncare, ce le trebuie. Sunt lucruri care ne dor foarte tare.

Eu pe Traian Băsescu nu l-am votat niciodată, nu mi-am pus în dânsul nicio speranţă. M-am amuzat că îi place să mai tragă un pahar, să mai ciupească o cucoană. Dar mie-mi plac bărbaţii frumoşi. Şi pe dinăuntru, şi pe dinafară. Păi când era Ceauşescu mi se făcea negru în faţa ochilor când apărea, sunetul vocii lui mi se părea îngrozitor. Aşa mi se întâmplă şi cu domnul Băsescu. Îl simt un om rău şi răzbunător”, a spus Draga Olteanu Matei.

Actriţa a precizat că ar vrea să vadă în fruntea ţării oameni tineri, care să lupte pentru progres: “Eu politică nu fac, dar înţeleg să mă alătur oamenilor care vor linişte, progresul ţării. Şi simt nevoia să mai fie şi oameni tineri la conducerea ţării. Nu se poate aşa: toţi hodorogii se înfig acolo şi se calcă pe bătături, îşi dau coate. Crin Antonescu mi-a plăcut încă de când era ministrul Sporturilor. E băiat deştept, vorbeşte frumos, l-aş aştepta ore întregi, ca pe Puric. Eu sper să candideze mai mulţi oameni pentru postul de preşedinte, ca să avem de unde alege”.

sursa: 301.ro

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • Am un respect deosebit pentru DRAGA ca si actor! In rest, nu pot comenta opinia dumneaei,pentru ca toti avem acest drept de a ne face cunoscute opiniile! DAR ATAT!
    Este bine cand cineva face ce stie mai bine!
    In cazul dnei DRAGA este un foatre bun actor!

  • o adevarata doamna a scenei si filmului
    ne-am saturat de “intelectuali” impaiati
    respectele mele , stimata DOAMNA!