Analize și opinii Extern Politică

DONALD TRUMP, DISCURSUL CARE ÎNSUFLEȚESTE O ÎNTREAGĂ AMERICĂ: “Singurii oameni destul de curajoși pentru a vota eliminarea acestui Establishment Corupt, sunteți voi, poporul american!”

“Mișcarea noastră este despre înlocuirea unui Sistem, a unui Establishment defect și corupt, cu un nou guvern controlat de tine, poporul american.

donald trump

Establishmentul de la Washington, precum și corporațiile financiare și de mass-media care îl finanțează, există pentru un singur motiv: pentru a se proteja și pentru a se îmbogăți pe ele însele.

Pentru Establishment sunt mii de miliarde de dolari în joc în aceste alegeri. Establishmentul din Washington e în parteneriat cu cei care controlează pârghiile puterii din Washington, precum și cu interesele speciale de la nivel mondial, iar acești oameni nu au deloc intenții bune în mințile lor.

Campania noastră reprezintă o adevărată amenințare existențială pentru ei, așa cum n-au mai văzut niciodată înainte.

Campania noastră nu este pur și simplu o altă alegere ce se petrece o dată la patru ani. Ea este o răscruce în istoria civilizației noastre, care va stabili dacă vom reuși sau nu, noi, oamenii simpli, să revendicăm controlul asupra guvernului nostru.

Establishmentul politic, care încearcă să ne oprească acum, este același grup responsabil pentru tratatele noastre dezastruoase de liber schimb, pentru imigrația ilegală masivă și pentru politicilor economice interne și externe, care au sângerat țara noastră uscată.

Aceasta este o luptă pentru supraviețuirea națiunii noastre. Și aceasta va fi ultima noastră șansă ca să o salvăm.

Această alegere va stabili dacă suntem o națiune liberă sau dacă avem doar iluzia democrației, dar suntem, de fapt, controlați de o mână mică de interese speciale la nivel mondial, de o mână mică de interese speciale care se ocupă cu fraudarea sistemului, iar sistemul nostru este fraudat pentru ca ei să câștige mereu. Aceasta este realitatea, voi știți asta, ei știu asta, eu știu asta, și aproape întreaga planetă știe asta.

Mașinăria lui Clinton este în centrul acestei Structuri de Putere. Am văzut în acest prim set de documente WikiLeaks, cum Hillary Clinton se întâlnește în secret cu băncile internaționale pentru a complota și pentru a distrugere suveranitatea SUA, în scopul de a îmbogăți aceste puteri financiare globale, de a=i îmbogăți pe prietenii ei cu interese speciale și pe donatorii ei. Sincer, ea ar trebui să fie închisă pentru ceea ce a făcut.

Cea mai puternică armă desfășurată de Clinton este mass-media corporativă, presa.

Să fie clar un singur lucru, mass-media corporativă din țara noastră nu mai este implicată în jurnalism. Ea reprezintă acum un interes politic special și nu este cu nimic diferită de orice lobby-ist sau de orice altă entitate financiară cu o agendă politică total dedicată, iar ordinea de zi pe care o propagă nu mai este pentru voi, ci este pentru ei înșiși.

Orice persoană care contestă controlul lor este considerat sexist, rasist, xenofob. Ei vor minți, și vor spune minciună, după minciună, iar apoi, ei vor face chiar mai rău decât atât. Ei vor face tot ceea ce este necesar ac să oprească pe orice se opune Establishmentului. Familia Clinton sunt infractori, amintiți-vă.

Acest lucru este bine documentat, iar Establishment-ul care îi acoperă s-a angajat să-i protejeze printr-o masivă mușamalizare a activității lor infracționale petrecută pe scară largă la Departamentul de Stat și la Fundația Clinton, în scopul de a-i păstra pe Clintoni la putere. Ei știau că vor crește cu fiecare minciună cu care vor da în mine, în familia mea și în cei dragi mie. Ei știau că nu se vor opri de la nimic, pentru a încerca să mă oprească. Cu toate acestea, eu am luat cu bucurie pentru voi, toate aceste curele și săgeți. Le-am luat pe spinare pentru mișcarea noastră, astfel încât țara noastră să devină din nou a noastră.

Am știut că această zi va sosi și că este doar o chestiune de timp. Și am știut ca poporul american se va ridica deasupra ei și va vota pentru viitorul pe care-l merită.

Singurul lucru care poate opri această mașină coruptă sunteți voi. Singura forță suficient de puternică pentru a salva țara noastră suntem noi. Singurii oameni destul de curajoși pentru a vota eliminarea acestu Establishment Corupt, sunteți voi, poporul american.

Marea noastră civilizația a ajuns la un moment de răscruce.

Oameni buni, eu nu am nevoie pentru mine ca să fac acest lucru, credeți-mă.

 Am construit o mare companie și am avut o viață minunată. Aș fi putut să mă bucur acum pentru mine și familia mea de fructele și de beneficiile succeselor în afaceri ale întreprinderilor mele. Aș fi putut să mă bucur în liniște de toate acestea în loc ca să trec prin acest spectacol de groază al minciunilor, al decepțiilor și al atacurilor rău intenționate, un spectacol pe care nimeni nu și l-ar fi putut imagina.

Fac asta pentru că această țară mi-a dat atât de mult și pentru că mă simt atât de puternic încât acum e rândul meu să dau înapoi țării pe pe care o iubesc.

Fac asta pentru oameni și pentru mișcarea aceasta și vom lua înapoi această țară de la ei și o vom reda din nou vouă și vom face America Mare din Nou”.

Sursa: Certitudinea.ro

Despre autor

contribuitor

comentariu

Adauga un comentariu

  • ” Marea noastra civilizatie a ajuns la un moment de rascruce “- Adevarat! Simtim cu totii! Faptele vorbesc de la sine, oriunde in lume!
    ” Aceasta este REALITATEA! “- Adevarat! Decenta, curaj, tarie de caracter in exprimarea, in sfarsit, a situatiei reale la nivel mondial.
    ” Fac asta pentru oameni…pt America Mare din Nou “- Da, Doamne! Asa sa fie! Adevarul ne va elibera!
    Interesant, fascinant discurs!
    8 NOIEMBRIE! Coincidenta sau nu, in fiecare an, pe data de 8 Noiembrie, Biserica cinsteste Soborul Sfintilor Mihail si Gavriil si a tuturor Puterilor Ceresti celor fara trupuri- toate cetele ingeresti care nu s-au despartit de Dumnezeu. Lumea ingereasca a fost creata de Dumnezeu din nimic, nu din ceva preexistent si nici din fiinta Sa.” Pentru noi, oamenii obisnuiti, este simplu: nimicul este nimic. Pentru Univers, insa, nimicul este punctul de plecare care conditioneaza viitorul, luand in calcul si teoria lui Barrow despre cifra 0, care desemneaza atat nimicul, cat si, in f.ctie de pozitia sa intr-un numar, valorile nenule. Daca incercam sa ne apropiem foarte mult de acel t=0, al inceputului de Univers, legile fizicii, asa cum le cunoastem noi, isi inceteaza aplicabilitatea. Cum ramane cu sursa creatiei, fluctuatiile cuantice dintr-un spatiu primordial?! Frumoasa speculatie, nimicul este fascinant! “( Cristian Roman, in dogmele stiintei). Ingerii! Ingerii isi transmit unii altora propiile ganduri si hotarari fara sa rosteasca cuvinte. Insa, pt indeplinirea slujbei/misiunii lor, pot lua infatisare omeneasca (II Regi 6,17), pot sa vorbeasca, sa manance, sa apara imbracati si uneori purtand aripi ( Facerea 32,25; Luca 24,4; Matei 28,3; Apoc. 14,6)
    Lucrarea principala a ingerilor este aceea de a-l intari si sustine pe om in a transfigura lumea.
    Ziua Z intr-o noua paradigma, de pace, adevar, lumina, o lume mai buna, noua!