Politică

Dictatura minorităților

jean michel colo maire d arcangues lors d une 150x150 Dictatura minorităților: Un primar francez riscă 5 ani de închisoare pentru că refuză să oficieze „căsătorii” gayIată prima consecință a legalizării „căsătoriei” homosexuale în Franța: închisoare pentru cei care se opun. Dacă primarul Jean-Michael Colo va ajunge în închisoare, el va fi primul deținut politic al celei mai tinere dictaturi din lume, dictatura homosexualității. Pentru a nu se ajunge în astfel de situații, care reprezintă un semnal de alarmă despre ce înseamnă „egalitatea” în viziunea activiștilor homosexuali, în Olanda se dezbate o lege care va face ilegală angajarea funcționarilor publici implicați în oficierea căsătoriilor dacă aceștia se opun „căsătoriei” persoanelor de același sex.

Primarul unui mic oraș din Franța a anunțat că refuză să oficieze o „căsătorie” între doi bărbați care au domiciliul pe teritoriul localității al cărei primar este. Este primul primar care se împotrivește noii legi care atribuie numele și drepturile aferente căsătoriei unor cupluri de același sex.

Jean-Michael Colo, primarul orașului Arcangues, din regiunea de sud a departamentului Pirinei-Atlantic, cu populație majoritar bască, riscă să fie condamnat la închisoare, până la cinci ani, și la plata unei amenzi de 75.000 euro. El a spus că nu se teme de aceste consecințe ale gestului său și că va merge până la capăt.

Jean-Michael Colo a declarat: „Nu dau lecții, încât alți primari să urmeze exemplul meu, dar eu nu voi pune în practică o lege nelegitimă. Cei șapte consilieri sunt total de acord cu mine și au spus că nici ei nu vor lua parte la o astfel de comedie.”

Poziția primarului din Arcangues este doar prima dintr-o serie de astfel de situații care vor apărea în urma noii legi a căsătoriei, care legalizează căsătoriile homosexuale, intrată în vigoare în 28 mai în Franța. Pe lângă sprijinul consilierilor, Colo a primit 1.500 de mesaje de susținere până în prezent.

În luna aprilie, saitul LifeSiteNews a informat cititorii că 15.000 de primari, membrii ai organizației „Primari pentru Copii”, majoritatea din orașe mici, au declarat că refuză să oficieze astfel de „căsătorii”. Un număr de 20.000 de primari au semnat o declarație în care este scris „Mă opun legii care deschide instituția căsătorie și adopția de copii către persoane de același sex”.

Guvernul socialist al președintelui Fracois Hollande, care a promovat legea „căsătoriilor” homosexuale în ciuda unor proteste fără precedent, a milioane de francezi, a făcut public faptul că nu va admite nicio obiecție de conștiință pentru funcționarii publici care nu vor să „căsătorească” persoane de același sex și va lua măsuri de pedepsire a primarului Jean-Michael Colo.

„Legea se aplică peste tot și nu este admisă nici cea mai mică încălcare a egalității” a declarat Ministrul de Interne, Manuel Valls, ca răspuns la gestul primarului din Arcangues. „Sper că vom avea parte de câștig acolo (în Arcangues), ca peste tot” a adăugat el.

Cei doi bărbați care doresc să se „căsătorească”, Jean-Michel Martin și Guy Martineau-Espel, au spus că nu doresc să facă apel la justiție, dar că vor face dacă nu li se oficia „căsătoria” în scurtă vreme.

„Primarul are 15 zile la dispoziție să ne comunice că refuză să ne căsătorească și atunci vom apela la Procurorul General al țării” a declarat Jean-Michael într-un interviu pentru ziarul Le Parisian.

Sursa: Life Site News via Vremuri Vechi

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • sunt de acord cu casatoriile intre un barbat si o femeie. trebuie inteles ce inseamna ‘barbat’ si ‘femeie’. aparent daca ai organ masculin de reproducere, se numeste ca esti barbat. dar ce ne facem cu aparent ‘fetitele’ care se nasc cu organ genital masculin, sau viceversa: un ditamai parosul, aparent barbat, dar cu organ de reproducere feminin, el din punct de vedere psihic fiind o femeie, si manifestandu-se ca atare. se pare ca cei de centru-stanga sunt mai democrati ca cei de dreapta. apreciez politica guvernului socialist al președintelui Fracois Hollande; se pare ca e mai documentat nereducand o relatie dintre doi oameni doar la sex: cei doi chiar au sentimente de afectiune, la baza acelei relatii stand afinitatile emotionale, hormonale, energetice etc. e timpul sa privim altfel lucrurile: intrebati un copil ce parere are despre o relatie in care doi oamwni se iubesc si veti fi uimiti de alegerea lui.

  • Sa ii bata Dumnezeu cu foc si pucioasa !!!Si eu as face inchisoare decat sa fac asa ceva ! Nu pot sa il sustin in vreun fel pe acel primar insa colegii lui din toate primariile ar putea facand si ei la fel. Acum daca se pierde momentul revenirii la normalitate este bun pierdut cine stie pentru cat timp.

  • Cei care promoveaza astfel de legi care recosmetizeaza anormalul facandu-l sa para normal sunt fara indoiala indivizi lipsiti de inteligenta sau ei insisi victime ale anormalitatii. A impune o norma cu titlu de lege unei comunitati careia nu i se adreseaza direct acea norma, este nu numai dictatorial ci si absurd. Asta arata adevarata fata a societatii actuale: o minoritare care guverneaza cu forta o majoritate. Somn usor, au altii grija de familiile voastre!

  • Sunt pur si simplu ordine venite “de sus”, de la “mai marii”, cei care conduc pe bune lumea, cu scopul de a distruge pas cu pas familia – nucleul de bază al unei comunităţi de oameni. Unitatea oamenilor este ceea ce îi sperie pe ei. De aceea, unitatea oamenilor, sub orice formă a ei, trebuie distrusă. Oamenii trebuie să fie dezbinaţi pe toate planurile. Şi sunt deja. Cei care se opun vor fi prigoniţi şi pedepsiţi. Şi sunt deja… Oare cum vor reacţiona primarii români când aşa ceva se va întâmpla în România şi mai ales, cum vor reacţiona mămăligile de români?