Politică

Dezvăluirile lui Ovidiu Zară: Klaus Johannis, omul masoneriei germane. Nume şi date (I)

93961_1Devine tot mai evident, pe zi ce trece, ca aruncarea lui Werner Klaus Johannis catre Presedintia Romaniei reprezinta un plan bine stabilit, de sfartecare si ingenunchere a tarii noastre de catre masoneria germana, care nu va uita nicodata “tradarea” acesteia din cel de-al doilea Razboi Mondial. De aceea, am sa public in cele ce urmeaza cateva informatii esentiale despre legaturile lui Werner Klaus Johannis cu masoneria de sorginte germana, precum si despre principiile care conduc masoneria.

Inainte de a fi propulsat in structurile masonice, Werner Klaus Johannis s-a aflat intr-o perioada de studiu de catre “fratii” sai masonii germani, timp in care i-au fost testate o serie de calitati precum: potentialul de putere al relatiilor la varf pe care le detine, influentarea deciziilor la nivel inalt prin functia pe care o are. Alaturi de el, au fost monitorizate si alte persoane cu putere de decizie, care aveau anumite goluri de personalitate, erau avide avide de putere, dornice de functii si pozitii sociale de conducere. Asa s-a ajuns la “alianta” dintre PDL- PNL, doua partide intesate de oameni avizi de putere economica si politica doar pentru sine.

Evolutia lui Werner Klaus Johannis a fost din plin monitorizata de serviciile de informatii, insa acestea nu au spus niciodata ca prin acest sas masoneria germana isi propune sa influenteze si sa controleze principalele institutii de decizie nationale si internationale de la noi. Cu toate acestea, romanii stiu bine ca masoneria are ca scop sa detina controlul in domeniu economic, politic, cultural si mai nou militar.

Ce nu stiu insa romanii, si nici multi dintre masoni (cei mai mici in grad sunt simple unelte care doar cred sau isi imagineaza ca stiu cate ceva), sunt activitatile secrete derulate de masonerie, acestea fiind cunoscute numai de un grup foarte restrans (structura de putere a masonilor se bazeaza pe ranguri ierarhizate, in care membrul situat la un anumit nivel ierarhic nu-si cunoaste decat seful de pe nivelul imediat superior, in genere acesta fiind cel care l-a recomandat si sustinut pentru a accede in masonerie).

Ei bine, una dintre activitatile secrete ale masoneriei germane este dezagregarea teritoriala si economica a Romaniei, lucru care s-a vazut in ultimii 25 de ani.

Dar haideti sa vedem legatura lui Werner Klaus Johannis cu masoneria germana.

Dupa instalarea primarului sas Werner Klaus Johannis la carmuirea orasului Sibiu, masoneria germana a devenit tot mai virulenta, gasind in persoana primarului o adevarata coloana a V-a pentru promovarea intereselor de dominare si control.

Johannis a fost sprijinit in activitatea sa de lideri si afaceristi de marca din Sibiu, care au capatat pozitii importante pe harta puterii fiind catalogati drept principalii “sateliti” ai Clubului Economic German. Printre acestia au aparut in centru atentiei masonilor si Steffan Mildner, coordonatorul biroului de consultanta romano-germana GTZ din Sibiu, al carui nume a fost conectat la ramificatiile afacerii retrocedarilor din centrul istoric al Sibiului catre Consistoriul Evanghelic German.

Motivatia masonica a acestui gest o reprezinta faptul ca de numele GTZ se afla legat importanti finantatori care isi desfasoara activitatea in cadrul Ministerului Federal de Interne German, in interiorul caruia activeaza importanti lideri masonici in frunte cu Otto Schilly. Alaturi de acesta pe harta puterii masonice sibiene si-a facut incet loc Steffan Johannes Max Braune, numarul doi in cadrul Aliantei PNL-PD Sibiu si aflat in structura de conducere a Clubului Economic German. A fost propulsat in prim plan ca urmare a finantarilor masive acordate actualei puteri sibiene, prin verigile afacerii Titan Trade, precum si prin influentarea unor centre locale de putere, precum Consiliul Local, in presoana Otiliei Man.

Cel mai recent membru al filierei germane il constituie Andreas Huber, care “pastoreste” afacerile reprezentantei germane Opel la Sibiu, si pe care Werner Klaus Johannis l-a cununat in cursul lunii august, creandu-i partie pentru a accede in cercul de elita al Clubului Economic German.

Paradoxal este faptul ca cel care a netezit terenul pentru proliferarea masonilor germani mai sus mentionati in Sibiu nu este de origine germanica, ci este un roman: Crin Andanut, de profesie economist. Increngaturile propulsarii lui Crin Andanut ca si capat de pod al masoneriei de sorginte germanica se regaseste in anul 1993. Pe atunci cel in cauza era sef de cabinat la Fundatia Romano-Germana si avea in vizor ca in functia de director al institutiei mai sus mentionate sa fie promovat un om care sa faca jocurile masoneriei.

Speculand o presupusa relatie de concubinaj intre directorul fundatiei din acel moment si secretara acestuia, Crin Andanut s-a trezit peste noapte in functia suprema de decizia a fundatiei mai sus mentionate. Pe aceasta cale, si-a castigat increderea masonilor si a dat frau liber patrunderii in Sibiu a masoneriei germane, facand interventii ca, prin influenta sa, pionul german GTZ sa aiba sediul in buricul orasului, pe strada Avram Iancu. Intalnirile masonilor germani au ajuns astfel sa aiba loc la ceas de taina in crama Mildcosib, care apartine aceluiasi Steffan Mildner de la GTZ si in cadrul careia isi expun ideile de sorginte masonica persoane precum: Werner Klaus Johannis si arhitectul sef Szabolts Guttmann.

Si, pentru a va face o idee de ceea ce se intampla acum in Romania (mitinguri “spontane” de sustinere a lui Johannis, dezbinare, haos, manipulari ordinare ale populatiei) va voi prezenta cateva dintre sloganurile masonice germane:

1) “Multimea este oarba si de aceea poate fi atat de usor manipulata”

2) “Prin haos la ordine”

3) “Politica si morala nu trebuie sa aiba nimic comun”

4) “Dreptul constra in forta”

5) “Scopul masonic isi justifica intotdeauna mijloacele”

6) “Dreptul trebuie sa fie al celui mai tare

7) “Libertatea este o idee himerica”

8) “Oamenii politici sunt niste papusi de paie in mainile maestrilor”

9) “Nevoia painii zilnice ii dreseaza gradat pe oameni”

(voi reveni)

Autor: Ovidiu Zara

Sursa: Ziaristi online

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • Crede cineva ca dnl Ponta n-ar fi mason? :) E mai interesant sa citesc despre tarile in care presedintii nu sunt masoni.

  • foarte bun articolul, aproape mi-au dat lacrimile, dar as avea 2 probleme:
    1) daca Iohanis si staff ul lui de campanie sunt tot ce au putut scoate mai bun masonii poate nu e cazul sa ne ingrijoram in privinta lor ca organizatie ca atata amatorism intr-o campanie pentru prezidentiale nu prea s-a vazut recent
    2) Ponta si-a facut campania pe banii lui si esta creatorul si liderul programului lui de guvernare? In conditiile in care el nu a fost in stare sa isi scrie doctoratul singur?

  • Stimate autor,

    Cum si de ce sa se razbune Francmasoneria germana pe Romania “datorita tradarii din ce de-al doilea Razboi Mondial” daca fratii din vremea aceea infundau lagerele de concentrare impreuna cu evreii, homosexualii si oponentii politici ai regimului national-socialist? Au suferit impreuna cu toti cei care s-au opus lui Hitler.
    Din contra, fratii nostri din Germania ne-au sustinut extraordinar de mult … Cine credeti ca depus presiuni politice pentru semnarea Tratatului de la Versailles si Trianon dupa primul razboi.
    Va rog incetati sa mai instigati la ura de sorginte radicala de dreapta impotriva unor grupuri pe care nu le puteti cuprinde cu mintea dvs. ingusta.

    Cu o deosebita lipsa de respect,
    Un Francmason Roman

  • Romania nu a tradat Germania, urmandu-si propriile interese. Germ ania, ca si celelalte puteri inconjuratoare au profitat si ne-au jefuit dupa bunul plac. Este cazul ca sa ne urmam interesele noastre si sa ne respectam natiunea. Nu treuie sa permitem infiltrarea in guvernul nostru a elementelor alogene care
    bineinteles ca odata patrunse deschid portile celor care l-au infiltrat. Si pentru asta trebuie sa fim informati corect.

  • MASONI IN FRUNTE CU PDL SI PNL PENTRU O BUCATA DE PAINE VA VINDETI SUFLETUL SI PRIETENII SI TARA CREDETI CA NU O SA VINA MANIA LUI DUMNEZEU, SPUNE DUMNEZEU A MEA ESTE RAZBUNAREA

  • ALA CICA E MASON RESPECTABIL DE MAI SUS,ITI SPUN EU, EU STIU CE ACTE SEMNATI VOI ACOLO LA MASONERIE, DUPA CE MORI O SA FITI INTAMPINATI CU TRAMBITA DE SATANA SI DUSI IN FLACARILE IADULUI, SLAVA LUI DUMNEZEU , SI SA PIARA TOTI CEI CE IL URASC PE EL. PE CEI CE AU ZIS CU LIMBILE NOASTRE NE VOM MARI , CINE NE ESTE DOMN! AMIN SA PIARA TOTI MASONI

  • Dragi cititori,
    Și dl.Ponta este mason, în caz contrar nu ajungea atât de repede unde a ajuns. A fost crescut de Năstase – mason de rang 33.
    Este și agent secret. Și?
    Iohanis este mason. Ei și?
    Pe mine mă interesează mai puțin acest aspect cât mă interesează bunul simț, lucrurile bine organizate și să avem o creștere economică a acestei nații, ce va conduce la bunăstarea întregii populații.
    Terminați cu ura de clasă sau pe criterii etnice ori de altă natură. Sunt român și voi vota un neamț nu pentru că Ponta este slab, ci pentru a exista o compensare a vieții politice și sociale.
    Întrebare: credeți că Ponta va fi schimbat din funcția de prim-ministru dacă pierde alegerile?
    Nu cred, balanța puterii este alta în Parlament.
    Cu stimă,

  • Eu cred ca este mai degraba o alta organizatie.
    Sunt grozavii la care s-au pretat folosindu-se de functiile publice si fiind de coniventa, consilierul local preot H.Klein si primarul Sibului si apoi si alte persoane pe care si le-au apropiat. Cert este ca prima data Sibiul si apoi si alte orase au fost vaduvite de caldiri si institutii. Dar nu este tarziu pentru restabilirea legaltiatii si intaorcerea bunurilor in patrimniul oraselor. Este suficient să fie lecturate Legea nr.830/20 Noiembrie 1940 pentru constitiuirea Grupului Etnic German (persoana jurdica de drept public, organizatie nazista de guvernamant in România) publicată în M.Of. nr.275; prembulul și Legea nr. 485/8 oct 1944 publicata in M.Of 233/8 X 1944. Apoi se pote constata ca legislatia de dupa 1989 dispune retrocedarea bunurilor preluate abuziv catre persoane juridice de drept privat.
    GEG a rechizitionat bunurile statutlui (scoli, licee, gradinite), ale asociatiilor, regiilor, etc. de comun acord cu biserica evanghelica. S-au intcmit procese verbale de predare catre GEG si Biserica evangelica. princpiul era: ”o religie, un popor, o tara”.
    Sentina din 2007 este nula absolut intrucat o instanta nu poate recunoaste continuitatea unei persoane jurdice de drept public, organizatii de guvernamant nazisto-hitlersite desfiintata prin lege si nu poate abroga o lege internationala sau o lege nationala, ambele in vigoare si azi.
    Este necesara interventia rapida a institutiei comptente pentru a stopa frauda la lege comisa pana in prezent.

  • Un articol toxic, ca multe altele! Eu votez cu Iohanis pentru că îmi iubesc țara și nu vreau să ajungă pe mâna HOTILOR din PSD și de râsul lumii cu un plagiator spion în frunte.

  • cred ca inainte de a face niste afirmatii ar trebui sa prezentati si niste dovezi clare, altfel, ce spuneti dvs. se incadreaza in categoria de pure speculatii. Si cum nu vad nici un document atasat care sa sustina concluziile dvs…

  • Dovezile irefutabile sunt Cartile funciare ale cladirilor inclusiv cele -in si din- care s-au transcris numerele totpografice. Apoi dovezile sunt Legile publicate in Monitorul oficial al anilor 1940- 1944 si regelemntarile publicate in Monitorul Oficial dupa anul 1989.
    Apoi principiul general de drept si indeobste afirmat si cunoscut fara o pregatire de specialitae in conexiune cu legislatia internationala de interdictie e organizatiilor hitleristo-naziste, si anume ca o hotarare judecatoreasca (cea data in anul 2007 data de Judecatoria Sibiu – de recunostere a continutiatii unei persoane de drept public adica a unui guevern hitleristo- nazist respectiv, Grupul Etnic German, nu poate anula Legea nr.485/1944 care a dizolvat acest grup tocmai pentru ca era hitlerito-fascist si s-a dispus restituirea catre stat a tutror bunurilor ce apartineau statutlui Regatului Roman . La vremea respectiva au fost adoptate si alte acte normative prin care au fost reincadrati profesori roamni din gradinitele/scolile/liceele,instituii din care au fost dati afara si inlocuiti cu germnaii pusi de GEG si biserica lor.
    Arhivelel nationale STIU TOTUL! Sa nu lasama pe cei care vin sa le distruga. Au un imens interes sa ne piarda!!!