Politică

DE CE OARE UITAM ?! PROPAGANDA, IPOCRIZIA SI ABATEREA ATENTIEI ! NEREZOLVAREA PROBLEMELOR !

Presa, din dorinta de rating, contribuie la instalarea in mintea romanilor a fricii, si la alungarea increderii. Ce ati uitat de vremurile comunismului ? Atunci, viata ne era guvernata de frica; Frica ca vecinul ne toarna la Secu pentru ca ascultam Europa Libera la calorifer, frica ca un coleg o sa ne toarne pentru ca aveam o ciocolata straina…Frica l-a tinut pe Ceausescu la putere si pe comunisti vreme de jumatate de secol.
De frica, dragi romani, ne-am eliberat prin varsare de sange adica prin Revolutie. Frica se instaleaza usor-usor, insa operatiunea de extirpare a ei este dureroasa, si de multe ori pacientul moare pe masa de operatie!
De ce sunt suparat pe unii jurnalisti ? pentru ca, desi acest Parlament este la inceput de drum, ei fac tot ce se poate sa elimine increderea alegatorilor in parlamentari. Insa, Parlamentul este , o garantie a drepturilor noastre; Cu ce inlocuim Parlamentul ? Numai cu o dictatura ne spune istoria. Asta dorim oare noi romanii ? sa fim condusi de o persoana? care sa ne dea cand are chef 100 de lei in plus..”Nicule da-le 100 de lei..”
Orice natiune trebuie sa fie condusa de LEGE si nu de frica >>
MASS-MEDIA MAINSTREAM DIN ROMANIA STIE CUM SA FACA RATING SI BANI ! INSA CEL MAI BINE, STIE CUM SA PROPAGE FRICA SI SA DICTEZE CURSUL SI FINALITATEA UNOR IDEI, SITUATII SAU FAPTE.

CE MA DERANJEAZA ESTE CAND VAD O JURNALISTA CARE MEREU TINDE SA RANJEASCA, SA FIE “SMECHERA”, SA SE DEA “ROTUNDA” INSA CARE NU FACE [GANDESTE] NIMIC LEGAT DE EMISIUNE FARA ACORDUL STAPANULUI EI ! MA ENERVEAZA SA VAD CUM O INDIVIDA CARE SE DA EXPERTA IN MULTE LUCRURI [ASA SUNTEM NOI ROMANII, SUNTEM BUNI DE TOATE SI DAIA E TARA IN MIZERIE ] SI NU FACE DECAT SA RASTALMACEASA SI SA BAGE FRICA IN OAMENI, CA SI CUM NU ERAU DEJA ROMANII AFECTATI SI IN SUFERINTA. APOI VIN ACEEASI INDIVIZI – POLITICIENI , ALTI JURNALISTI, ALTI EXPERTI, ETC. – SI ARATA CAT DE REA E SITUATIA SI CA NICIODATA IN ISTORIE NU AM AVUT ASEMENEA SITUATII…

PRACTIC DIVERSIUNI ATENT CONCEPUTE.

HAIDETI SA VEDEM CATE CAZURI GRAVE AU FOST SEMNALATE DE NOI SI NIMENI – PE TIMPURILE GUVERNARII TARICEANU , CEA DESPRE CARE INCA FOSTII INDIVIZI VOR SA O ARATE CA UNA DE SUCCES CAND DE FAPT SI-AU BATUT JOC SI AU DISTRUS TARA ASTA – SI AS VREA SA PUN O INTREBARE PROSTESC DE RETORICA : DE CE NU S-AU MISCAT LUCRURILE TOT ASA DE EFICIENT SI ALERT ?! NESIMTIRE ? SFIDARE ? PLICTIS TOTAL, DURERE IN …. SAU DE CE ??

DIN NOU NU POT SA NU FIU SUPARAT PE POLITIA ROMANA CARE STIE SA FACA FILTRE , SA PLASEZE OAMENI DE LA LUPTATORI SSPIR, DIAS [AVAND MITRALIERE, CUTITE, CASTI DIN KEVLAR – DECI COMPLET PREGATITI ] SI CAND IN TARA SUNT PROBLEME LA FEL DE GRAVE STIAU [MA REFER LA TIMPURILE DE ANUL TRECUT SI CEILALTI ANI ] SA NE SPUNA CA NU POT FACE NIMIC IMPOTRIVA UNOR NENOROCITI DE TALHARI CARE TERORIZAU ILFOVUL,DADEAU SPARGERI, PUNEAU VIATA FAMILIILOR NOASTRE IN PERICOL SI …NE LASAU IN PLATA DOMNULUI. ASTA A FOST GUVERNAREA TARICEANU SI ACTIUNILE “PROFI” ALE POLITIEI ROMANE : “DESCURCATI-VA BA, NU AVEM CE SA LA FACEM !”. ADICA MAI AVEAU PUTIN SI NE SPUNEAU CA ASTA E, SE MAI MOARE IN ROMANIA, EI NU SUNT PUSI ACOLO CA SA NE APERE, PROTEJEZE SAU SA INTERVINA CAND OAMENII SI BUNURILE LOR SUNT IN PERICOL ! SI DECI PORCARIILE ASTEA CU ACTIUNI SPECTACULOASE PREZENTATE POMPOS DE MASS-MEDIA MI SE PAR RAHATURI PROPAGANDISTE PRECUM SE INTAMPLA IN MAJORITATEA TARILOR, INCLUSIV AMERICA CAND E VORBA SA NE ABATA ATENTIA SAU SA BAGE ALTE LEGI CARE NE RESTRANG DREPTURI SI LIBERTATI.

STITI DOMNILOR CARE SUNTETI MEREU LA TV LA TALKSHOWURI CUM ESTE SA TE DUCI LA O SECTIE DE POLITIE RURALA SI SA TE MINTA POLITISTII SAU SA SE UITE CU DUSMANIE, NU SA TE AJUTE CUM PREZINTA UNII SEFI SI ALTI BAGATORI DE SEAMA DIN MASS-MEDIA ?! STITI CUM ESTE SA TE SIMTI CA PLATESTI CA TAMPITUL TAXE SI IMPOZITE SI SA TI SE SPUNA CA POLITIA NU POATE FACE…NIMIC ?! HABAR NU AVETI CUM ESTE SA STII CA ESTI LASAT SINGUR SI POTI – TU SI FAMILIA TA – SA FI ATACAT , BATUT SAU CHIAR OMORAT [NU MAI VORBESC DE JEFUIT SAU CHIAR TORTURAT [ DE TALHARI SI RECIDIVISTI PERICULOSI ! STITI DOAR SA PARETI AFECTATI SAU INCLINATI SA NE REZOLVATI PROBLEMELE CAND DE FAPT MULTI DINTRE VOI ATI FOST IN PARLAMENT SAU IN APARATUL DE STAT [INSTITUTII PUBLICE, MINISTRI, SECRETARI DE STAT, PRIM-MINISTRI, PRESEDINTI] SI NU ATI DAT 2 BANI PE PROBLEMELE OAMENILOR. UITE CE E : REALITATEA E ALTA SI VOI NU FACETI PARTE DIN EA ! SUNTEM O TARA DE IPOCRITI SI FALSI ….SI VREM SA FACEM LUMEA SA UITE MEREU LUCRURILE DIN URMA SI SA LE ACAPARAM ATENTIA DOAR CU LUCRURILE DE ACUM. MI-E SILA DE NESIMTIREA SI PROSTIA OAMENILOR CARE MEREU SI-AU LASAT VIATA IN MAINILE UNOR INDIVIZI CARORA NU LE PASA DE PROBLEMELE LOR, INCLUSIV CAND E VORBA DE NEIMPLICAREA POLITIEI IN PROBLEMELE LOCALE. AVEM BANI, AVEM MASCATI, AVEM ARME , AVEM SERVICII SECRETE , AVEM MASS-MEDIA SI TOTUSI SUNTEM VAI DE MAMA NOASTRA LA SIGURANTA SI PROTECTIA OAMENILOR SIMPLI !

IAR JURNALISTA ASTA CARE SE CREDE CINEVA, AS FI VRUT SA O INVIT SA GUSTE DIN REALITATEA ADEVARATA SI NU DOAR SA SUNE SI SA SE LAFAIE LA TV , UNDE ESTE APARATA SI IN SIGURANTA . VRETI REALITATE ?! MERGETI PRIN TARA SI GANDITI CA OAMENII, NU CA JURNALISTI PEROFESIONISTI [SPALATI PE CREIER SI INDOCTRINATI] PENTRU CA VA ASIGUR CA O SA FIE TRANSFORMATA TARA ASTA IN CEVA SI MAI RAU DACA NU FACEM NIMIC SI OAMENII DE SUFLET SI MUNCITORI SUNT TINUTI AFARA DIN SISTEM, IAR LA COORDONAREA SI IN STRUCTURA SISTEMULUI SUNT MAJORITATEA PARAZITI SI NESIMTITI CARE NU AJUTA OAMENII !

P.S. – IN LOC SA ALERGATI DUPA RATING, MAI BINE ATI ALERGA SA AJUTATI OAMENII SI SA REZOLVAM PROBLEMELE [TOATE PROBLEMELE, NU DOAR CELE DICTATE DICTATORIAL DE SEFUL VOSTRU ] INSA NU ASTA VA INTERESEAZA NU ?! ATENTIE CA NE TREZIM SI NU MAI ACCEPTAM ACESTE RAHATURI PROPAGANDISTO-MANIPULATOARE !

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> PROBLEMA MAZARACHE

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> PROBLEMA ELECTRICA – ILFOV

>>>>>>>>>>>>>>>>>> PROBLEMA BECHTEL

>>>>>>>>>>>>>>>> PROBLEMA JECMANIRII CONTRIBUABILULUI

>>>>>>>>>>>>>>>> PROBLEMA SERVICIILOR RDS & RCS

>>>>>>>>>>>>>>>> MULTINATIONALELE SI VICTIMELE LOR !

>>>>>>>>>>>>>>>>TRAFICUL DE COSMAR

Voi reveni cu inca alte exemple dovedite si de care mass-media nu s-a legat cum au facut cu aceasta problema legata de disparitia unor arme …si cam atat, ca in rest nu stim prea multe despre aceasta situatie !

eu unul m-am saturat sa vad aceste lucruri care ne sunt date ca sa ne abata atentia si sa ne consume timp si energie , in timp ce fosti indivizi de la guvernarea precedenta se lauda acum ca ce au lasat ei si ce au facut …. BAI OAMENILOR SMECHERI , ATENTIE CA NU SUNTEM PROSTI SI UNII DINTRE NOI NICI NU UITA !

sursa: http://urbanviorel.ro/2009/01/30/de-ce-oare-uitam-propaganda-ipocrizia-si-abaterea-atentiei-nerezolvarea-problemelor/