Politică

Daniel Barbu: “(…) Mugur Isarescu – el decide in tara asta cine, ce, cand, cum castiga !!!”Daniel Barbu (a fost director la Realitatea Romaneasca si consilierul presedintelui Emil Constantinescu):

– “chiar si la noi, a detine controlul capitalului inseamna sa detii puterea (…)”

– “omul cel mai influent, mai puternic (…) din Romania ultimilor 19-20 de ani nu este Traian Basescu, nu a fost Ion Iliescu la vremea lui, ci Mugur Isarescu. El decide in tara asta cine, ce, cand, cum castiga; unde se duc banii, la cine, de la cine se ia (…)”

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • Asa o fi pentru ca asa e in toata lumea. El detine informatiile centralizate pe toata economia si finantele Romaniei si cine are informatii are putere. Dar oare foloseste bine aceasta putere pe care o detine faraa fi ales ? Intreb area care se pune este daca aceasta putere e folosita pentru noi sau impotriva noastra. Si mai e o intrebare: CINE E SEFUL LUI MUGUR ISARESCU ?

  • Corecta concluzia postarii d-lui Adrian Popescu: “CINE E SEFUL LUI MUGUR ISARESCU ?”.
    Ceva ma intriga mai mult decat chiar spusele lui Daniel Barbu si anume ca s-a trecut necrezut de usor peste acestea.Chiar si aici, pe https://www.gandeste.org nu s-a iscat macar o mica dezbatere.Oare de ce ? E atat de mare TEAMA ?!