Politică

Dan Diaconu: ”Hai că vă luați frumos țara înapoi, micuților. Nicio problemă dacă-ntr-un viitor extrem de apropiat o să vă fie foame!”

Borza n-a fost demis din cauza vreunei diferențe de viziune cu cineva, ci strict din cauză că și-a dat drumul la gură. În aceste zile Guvernul nu face nimic altceva decât să pregătească publicul pentru programul dictat: reduceri drastice de venit pe toate palierele și reîntoarcerea la „munca pe doi lei”.



La referendumul pentru familie ați spus că boicotați, la alegerile astea ați votat „contra lu’ banditu’”. Hai că vă luați frumos țara înapoi, micuților. Nicio problemă dacă-ntr-un viitor previzibil (și extrem de apropiat) o să vă fie foame. Va compensa din plin propaganda.

Dac-au reușit ei să transforme albul în negru, credeți că le va fi greu să transforme negrul în alb? Ce-o să mai suspinați, micuților! O să vă spuneți doar în gând „ce bine era când era rău!”. Nu de alta, dar dacă o să vă audă cineva se va alege praful de chestia aia căreia voi îi spuneți carieră.

Autor: Dan Diaconu

Sursa: Trenduri economice

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • De fapt, oile votante, n-au cum sa-si ia tara inapoi, caci nu a fost si nu va fi vreodata “a lor”, ci pot doar sa-si ia pozitiile bine determinate, de “sclavi pe plantatie” in Colonie!

  • Voi nu ați înțeles, rumânul e masochist , vrea să fie biciuit și umilit, vrea să fie iobag la patron pe doi lei și să plătească tribut pentru un acoperiș mizer deasupra capului o viață la bancă, vrea nevastă prestatoare de servicii sexuale pentru venituri suplimentare, vrea că propriile progenituri să fie emancipați lgbt și liber la UE…