Politică

Cum nu vii tu Ţepeş, doamne…?

tepesÎn aceste vremuri  de cumplită dezbinare, confuzie, nesiguranţă, neîncredere şi trădare, vremuri nemaîntâlnite în istoria de peste două milenii a poporului român, un personaj din negura istoriei le stă în minte românilor mai puţin manipulaţi de către sistemul politic diabolic. În contextul politico-social actual, VLAD ŢEPEŞ, făcătorul de dreptate, este un personaj mult invocat…! Privind în istoria îndepărtată, când un domnitor justițiar, iubitor de neam şi adevăr, pedepsea cumplit pe oricine îndraznea să încalce legea  – și pe atunci legea era… lege şi nu fărădelege ca în prezent, când duşmanii ţării din interior şi din exterior îşi fac propriile legi după bunul plac, astfel să aibă dreptul de a fura liniştiţi fără sa fie traşi la răspundere, putem să facem o paralelă între acele timpuri ale domniei PRINCIPELUI LEGIUITOR şi vremurile actuale, și, presupunând că Ţepeş ar învia, atunci, fără dubii, am avea convingerea că, oripilat de dezastruoasa situaţie a neamului românesc, ar lua imediat măsuri pentru revenirea la normalitate. Românul providențial care l-a înfruntat pe marele Mohamed Cuceritorul, întinzându-i multe capcane şi refuzând să-i plătească tribut, s-ar fi războit astăzi, neîănfricat, cu străinii care ne calcă teritoriul şi ne fură resursele otrăvind pământurile, apele și sufletele românești.

În loc de sondele pentru exploatare a gazelor de şist în acele locuri, ar fi apărut păduri dese de ţepe… cu fundurile reprezentanţilor și corupților Chevron  înfipte în ele… adânc până la ochii holbaţi de groază. Iar „casei de nebuni” (recte Parlamentul…) și de criminali trădători (Guvernul), i-ar fi dat foc Voievodul chiar în plenul şedinţelor când şleata de hoţi s-ar fi adunat să dea noi și noi lovituri amărâţilor de români. Iar reprezentanţilor și lacheilor F.M.I., cărora iudele cu nume românesc le-au închinat ţara, le-ar fi înfipt piroane pe măsură în cap, aşa cum a făcut odinioară cu solii otomani care refuzau să îşi dea jos turbanele în faţa lui, vădind sfidare și lipsă de respect. La Roşia Montană ar fi săpat multe gropi adânci în care ar fi turnat acid sulfuric peste hoiturile canadienilor nesătui de aur…

Nu scriu aceste fraze doar ca pe un exerciţiu de imaginaţie, ci s-ar cuveni să fie o o lecţie de istorie din care am avea ce învăţa. File și lecţii de istorie există suficiente încât, actele de curaj ale înaintaşilor noştri, să ne poată mobiliza la unitate şi schimbare. Dar, din nefericre, românilor din timpurile de acum  le lipseşte solidaritatea, le lipsește credinţa în Dumnezeu și în stat. Lehamitea, dezamăgirea, manipularea şi dezgustul îi ţin dezbinaţi pe mai departe. „Ţepele” destinate celor care ne conduc prăpăstios destinele ne vizează pe noi, la figurat… Primim zilnic țepe… şi, totuși, ne conformăm…

Fie că ne place să recunoaştem, sau nu, ne-am făcut părtaşi la starea de anormalitate și delir în care am ajuns ca popor, sau mai bine zis ca populaţie și nu ca neam, deoarece nu mai deţinem atributele unui popor de ceva vreme, și, pentru a ne întoarce la obârşie, trebuie să ne redobândim identitatea aproape pierdută. În mod direct sau indirect, conştient sau inconştient, am luat și continuăm să luăm parte la acest proces de schimbare, de falsificare totală a valorilor socieții.

Românii opun rezistență schimbării, doar și prin prin ignoranță și votul ca de orbi. Majoritatea refuză să vadă realitățile dramatice. Se plafonează de acel mereu „nu se poate schimba nimic… suntem prea mici…” și fiecare subiect este manipulat de sistem… Doar o mică parte dintre români parte dintre români gândesc altfel . Majoritatea uită de puterea conștiinței colective, uită de drepturile pe care le au ca cetățeni, se mulțumesc să primească foarte puțin, atât cât să le poate asigura la limita subzistenței traiul de pe o zi pe alta, fiind disperați după informații intoxicatoare din publicațiile infecte  care alterează simțul realității și nepăsători la informațiile juste, utile care transmit contrariul. Astfel, părem că toți ignorăm importanța istoriei, faptele înaintașilor și nă ne complacem în minciună, manipulare și false percepții. Cunoașterea adevărului istoric este esențială pentru determinarea schimbării mentalității.

Noi, naționaliștii militanți, asumându-ne rolul de mesagerii dreptăţii, ca urmaşi ai lui Ţepeş-Vodă, luptăm în continuare pentru redobândirea drepturilor confiscate. Poate că, totuși, nu degeaba facem apel la trezirea conştiinţei naționale a românilor. România se îndreaptă, se pare, spre dictatura satanistă ce va fi instaurată de către promotorii oculţi ai globalizării.

Totuși, în România există și un lider spiritual îndumnezeit, un om al maselor, un patriot cu sufletul şi conştiinţa curate, cu credinţă în spiritul justițiar, în Neam și Țară. Dumnezeu ni l-a trimis ca salvator al naţiunii române. Dar trebuie ajutat să îşi îndeplinească misiunea divină cu ajutorul poporului care trebuie să îi iasă în întâmpinare și să îl susțină. Acest îndrumător aşteaptă şi sprijină neabătut deşteptarea conştiinţei naţionale.

Autor: Andreea Arsene

Sursa: Ziarul Natiunea

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • “Totuși, în România există și un lider spiritual îndumnezeit, un om al maselor, un patriot cu sufletul şi conştiinţa curate, cu credinţă în spiritul justițiar, în Neam și Țară. Dumnezeu ni l-a trimis ca salvator al naţiunii române. Dar trebuie ajutat să îşi îndeplinească misiunea divină cu ajutorul poporului care trebuie să îi iasă în întâmpinare și să îl susțină. Acest îndrumător aşteaptă şi sprijină neabătut deşteptarea conştiinţei naţionale.”

    Despre acest personaj se poate citi in Zaharia cap 11.
    El va restabili toate lucrurile si va pregati calea inaintea lui Hristos botezandu-ne in moarte pentru Romania. Un copil i se va naste, un fiu i se va da si domnia va fi pe umarul lui. Acest copil nu mai este fiul celei roabe ci a celei libere. A lui Rahela, nu a lui Leea, a lui Sara, nu a lui Agar. Acest copil va fi mijlocitorul unui nou legamant pentru Patrie care se va numi Romania Mare de Sus.

  • Pentru cei care blameaza ORTODOXIA , ar trebui sa inteleaga ca aceasta religie ( singura adevarata) a tinut poporul roman unit doua milenii .Multi confunda ortodoxia cu BOR, …si mai ales cu reprezentantii apostaziati. Prefericirea sa, masonul Daniel si sleatca de popi nesatui de avutie. Sfintii Parinti ne-a avertizat cu secole in urma in profetiile lor despre vremurile in care clericii vor fi iubitori de avutie si lipsiti de har . Ortodoxia o pastreaza duhovnicii cei cu HAR. Cand ne gandim la ortodoxie , trebuie sa ni-i infatisam pe duhovnicii care sunt pastratorii dogmelor netainse de ecumenism si erezie …cei care au cautat la sufletele oamenilor spre a-i mantui . Un Arsenie Boca , Iustin Prcul,

  • Iustin Parvul, Ioanichie Balan , Calciu Dumitreasa …Ilie cleopa si altii. Cum putem contesta credinta ortodoxa cand ai nostrii inaintasi , precum Stefan Cel Mare , Constantin Brancoveanu , domnitorul care si-a jertfit viata si pe cea a fiilor sai, refuzand sa se lepede de credinta , Mihai Viteazul, Mircea cel Batran ,Petru Rares , Vasile Lupu au invins in razboaiele contra vrajmasilor , avand credinta si rugaciunea in suflet permanent. Ii aduceau slavire lui Dumnezeu si ii inchinau lacase de cult. ,,Acest lider indumnezeit EXISTA, si nu va aparea oarecum, pustnicii cei vizionari stiu mai multe…EL nu va veni intr-o limuzina si imbracat la costum la ,, patru ace”, el va veni in chip bland cu o modestie caracteristica doar celor ,,indumnezeiti de harul dreptei credinte”. Romania are sfintii ei , sdormiti si neadormiti care vegheaza asupra Tarii Noastre rugandu-se Maicii Domnului sa ne fereasca de la pieire. Poporul trebuie sa isi intoarca fata spre ,,Dumnezeu ” si credinta adevarata. ROMANIA ARE O MISIUNE PLANETARA. DOAMNE -AJUTA!!!

  • @nicu6177: pe mine nu ma intereseaza sa fiu botezata in moarte pentru Romania. Pe mine ma intereseaza sa TRAIESC in Romania , sa ma bucur de splendoarea si de magia ei , sa imi dedic viata faptelor care sa ajute la propasirea neamului nostru. Poate sunt cuvinte mari, dar sunt din suflet.
    Glorie Eterna Eroilor Neamului, aceia care si-au dat viata pentru ca noi sa mai avem AZI tarisoara asta, careia sa-i spunem “Acasa” si “vatra parinteasca”!! Rusine noua in veci ca ne batem joc de jertfa inaintasilor nostri!!

    http://www.youtube.com/watch?v=DRTKRmrYJ8I&list=LLmizVGEtQGB7yRlBye4-org

  • @Cami

    Daca nu primim botezul mortii Romaniei, daca nu ne nastem din nou, cu nici un chip nu vom intra/mosteni in imparatia lui Dumnezeu/Romania Mare.

  • Dupa cum Israelitii au fost botezati in mare inainte ca sa ajunga in tara promisa, la fel si noi va trebui sa primim botezul inainte ca sa ajungem sa intram in odihna lui Dumnezeu.
    El, adica acest lider caruia Dumnezeu ii va incredinta puterea, va ramane dincoace de Iordan unde va muri in pace odata ce ochii sai vor fi vazut mantuirea lui Dumnezeu dupa cum scrie: „Acum, eliberează în pace pe robul Tău, Stăpâne, după cuvântul Tău.
    Căci au văzut ochii mei mântuirea Ta.”-Luca 2:29

    http://www.youtube.com/watch?v=BLXr_w1p4II