Politică

Chevron Romania CEO, Tom Holst: Declarație sfidătoare de război împotriva poporului român!

thomasholst-1366125277Iată declarația sfidătoare de război din partea lui Tom Holst, Chevron Romania CEO în timpul unei emisiuni la postul public românesc de televiziune, pe data de 4 decembrie 2013, la trei zile de la intervenția brutală a jandarmilor împotriva protestatarilor de la Pungești, unde au fost loviți, anchetați și arestați bătrâni, copii și femei, abuzați și sechestrați în casele lor, pentru a face loc camioanelor și utilajelor Chevron.

O astfel de mobilizare de trupe de jandarmi asmuțiți împotriva propriului popor, pe timp de pace, nu a mai cunoscut această țară și cu siguranță nu s-a mai vazut vreodată, nicăieri în lume.

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • Avram Iancu:“Nu cu argumente filosofice şi umanitare se pot convinge tiranii, ci doar cu lancea lui Horia.”

    Tudor Vladimirescu:„Fraților locuitori ai Țării Românești, veri de ce neam veți fi! Nici o pravilă nu oprește pe om a întâmpina răul cu rău! Șarpele cand îți iasă înainte, dai cu ciomagul să-l lovești, ca să-ți aperi viața, care mai de multe ori ni se primejduiește din mușcarea lui. Dar pe balaurii care ne înghit de vii, căpeteniile noastre, zic, atât cele bisericești, cât și cele politicești, până când să-i suferim a ne suge sângele din noi? Până cand să le fim robi? Veniti dar, fraților, cu toții, cu rău să pierdem pe cei răi, ca sa ne fie nouă bine!
    Nu vă leneviți, ci siliți dă veniți în grabă cu toții; care veți avea arme, cu arme, iar care nu veți avea arme, cu furci de fier și lănci; să vă faceți de grabă și să veniți unde veți auzi că se află adunarea cea orânduită pentru binele și folosul a toată țara.”

  • intr-o tara fara conducere (sa nu-mi spuneti ca avem o clasa politica pt ca nu-i adevarat)toti strainii se simt liberi sa-si urmareasca propriile lor interese indiferenti la reactia poporului. suntem SCLAVI vanduti de aceste mizerii politice indiferent de partidul caruia ii apartin.

  • pana nu le va veni mintea la cap tuturor romanilor incat sa puna mana pe par si sa i ia la omor pe toti nu se va schimba absolut nimic in tara asta … din pacate..

  • Nu este vorba de nici o declaratie de razboi. Mai fiti atenti si nu mai puneti botu la fraierii care arunca cate un titlu “pompos” de articol care sa atraga cititorii.
    Iar legat de acea declaratie “No” referitoare la un plan “B” al companiei Chevron omul spune adevarul! Adica “ce plan “B” sa am cand am dat 400 milioane euro spaga” ?!!! La atata amar de de bani nu exista un plan “B” !!!

  • In fruntea listei celor care ar trebui DE URGENTA LICHIDATI FIZIC in contextul gaze de sist / Chevron eu l-as pune tocmai pe acest GUNOI pe nume “tom holst”…..

  • Si ? Ne lasam asa ?Ramanem SCLAVI sau scoatem capul la lumina ?Nu credeti ca a venit timpul sa demonstram ca nu suntem mamaliga, ci oameni cu sange in ei ?!

  • Pai,daca este asa,hai sa mergem simbata la Pungesti!Sa mergem pregatiti pentru o confruntare dura cu nemernicii platiti din banii nostri sa ne apere nu sa impuna cu forta dorintele strainilor!Eu si alti patru prieteni ne-am pregatit masinile si vom pleca la Pungesti!

  • Azi in Pungesti maine in toata tara, niste romani destepti , patrioti adevarati ar fi iesit si ies in strada, restul sunt prea prosti si prea indobitociti de televiziuni si saracie.. e tristul adevar. HAI CU TOTII IN STRADA SA IL ALUNGAM DIN TARA!! DACA NU TAIEM RAUL DE MIC CAND VA CRESTE O SA FIE PREA TARZIU..

  • Cu referire la raspunsul NU, la intrebarea adresata CEO-ului daca are vreun plan de parasire a Romaniei, pai sunt sigur ca si-l va face:). Tara asta e neam de daci, de oameni pasnici care nu a pornit niciodata razboi impotriva nimanui. Popor fara frica de moarte, cu credinta, cu care nu e bine sa te pui. Sa ne aducem aminte ca printre cei mai mari “smecheri” din lume sunt romanii. Suntem nativ dotati cu abilitati de a ne descurca in situatii imposibile pentru multi din multe locuri asa-zis “civilizate”. (Vezi istoria).

  • a mai vazut chestii de astea… in 1907, apoi la colectivizare… au fost ceva probleme, cred, si cand s-a desfiintat zona autonoma maghiara din Transilvania, dar atunci a fost altceva…

  • Romanul nu o sa se mai destepte niciodata..nu ca ar fi fost vreodata mai destept. Atata timp cat lucreaza afara si ia salaru` in euroi sau lire il doare la banana de romania. Patrioti sant destui pe internet, dam like-uri pe fb si ne supara parerile strainilor despre noi, ne laudam cu meritele altora…sportivi,cantareti,etc. Dar cam atat. Daca Doamne fereste, ar fi o criza in tara..un razboi..etc, nimeni nu ar ridica un deget. Sa faca guvernul,ca de-aia sant acolo. Vreti schimbare? Alegeti monarhia,comunismul…orice altceva decat democratia care ne-a lasat in p.la goala. Avem puterea prin vot…dar dintre doi hoti,pe care-l alegi? Pax vobiscum prieteni

  • interventia de la Pungesti a fost testarea autoritatilor tradatoare la suportabilitatea romanilor acum, la reactia populara! “sa vedem daca putem merge mai departe cu violenta asupra populatiei, pt ca mai snut multe de vandut in tara asta!” Jandarmul care l-a lovit pe taranul acela si-a pastrat serviciul si si-a pierdut demnitatea! Fortele de ordine sunt iar folosite impotriva poporului. Sa intelegem ca “jandarmerie” = “securitate”? asa de repede si-au reintrat in rol? Acum inteleg de ce imnul national este “desteapta-te romane…!”

  • de ce sa scoatem gaz gratis din pamantul nostru?? lasa sa-l cumparam de la rusi:)))) faptul ca o mana de tarani au mers acolo nu o sa i opreasca,guvernu mult ales cu o majoritate covarsitoare de 70 % scoate bani din orice,impoziteaza orice,rosia montana nu s-a dat pana acum , dar surpriza acum s-a dat ,nu-si pune nimeni intrebarea de ce?? e simplu,pt ca 70% a votat usl asa ca ciocu mic .ce a crezut cei 70%care au votat usl?ca o sa curga lapte si miere? putinul bine care promite ca il va face de fapt e mai mult rau,accize la benzina,rosia montana,acum pungesti,,tote se sparg de fapt asupra noastra……..