Politică

Cartea senzațională a lui Gerard Menuhin vorbește despre „Cea mai mare minciuna din istorie”!

Supunem atenției dumneavoastră două texte care tratează un subiect prohibit în România anului 2017: holocaustul. Un subiect care se dorește tabú, pecetluit la comanda Institutului Național (?) de Supraveghere a Holocaustului în România „Elie Wiesel” (I.N.S.H.R.- E.W.), pe furiș, în unanimitate, de către „aleșii neamului” cu legea „Omertei”, 217/2015. O lege-fără-de-lege prin care sunt condamnate la dispariție multe dintre valorile Neamului Românesc. Textele prezentate sunt comentarii-cronici ale cărții „Tell the Truth and Shame the Devil” (Spune adevărul și fă-l de rușine pe diavol), o carte semnată de Gerard Menuhin, fiul celebrului violonist Yehudi Menuhin. Concluziile vă aparțin. (Ion Măldărescu).

deviltruthmodificat

Gerhard Menuhin este fiul marelui violonist american Yehudi Menuhin, care, deși se trage dintr-o linie lungă de strămoși rabini, critică aspru politica externă a statului Israel și reprimarea palestinienilor din Țara Sfântă. Gerard nu a mai putut suporta minciunile puse în seama Germaniei și a riscat totul pentru a demasca ceea ce el numește „cea mai mare minciuna din istorie”, iar cea mai puternică întreprindere penală frauduloasă din istorie, industria Holocaustului omenirii. In aceasta, prima sa carte în limba engleză, Gerard Menuhin sparge orice barieră tabú. El scrie: „Holocaustul este cea mai mare minciună din Istorie. Germania nu are nici o vina pentru Al Doilea Război Mondial”. El descrie, de asemenea, cazul Adolf Hitler, pe care îl consideră ca fiind singurul om de stat din epoca în discuție, care ar fi putut elibera oamenii înrobiți ai planetei Pământ din ghearele lumii organizate a Sionismului. El scrie:

„Cred că aceasta a început cu un sens, nimic mai mult. Nici măcar un sentiment vag, să nu mai vorbim certitudinea că ceea ce copilul medie este învățat despre evenimente istorice majore este un pachet de minciuni. A fost doar o agitație mentală ascuns. Tatăl meu nu a vorbit despre război, decât de ceva negativ sau dezagreabil. Ocupat cu preocupările zilnice, până în anii nouăzeci, nu m-am gândit prea mult subiectul menționat, până când, în timp ce am cercetatt conținutul casei bunicilor mei decedați, am descoperit pe o copie a « Zeitung Național », ziarul patriotic german la care bunicul meu a contribuit cu o coloană de mai mulți ani, în timpul anilor șaizeci.

Având în vedere caracterul excepțional al celor doisprezece ani de național-socialism, au fost exprimate o imensă cantitate de ficțiuni lugubre și presupuneri bazate mai degrabă pe superficialități dramatice, decât pe orice studiu sau înțelegere a politicilor sociale din acei ani, majoritatea inspirate de o anumită agendă. O examinare atentă a surselor istorice credibile, unele dintre ele destul de greu de găsit, m-au ajutat să-mi formez propria opinie. Cu toate acestea, cea mai puternică convingere nu a venit doar din informațiile citite, ci și din deducerea că un popor cu tradiții și cultură ca a germanilor nu putea deveni aproape peste noapte barbar și să comită crime în masă”.

Sobrietatea respinge senzaționalul.

Gerard a fost pedepsit pentru încălcarea „regulilor” și pentru că s-a declarat de partea adevărului. În 2005, el a fost concediat din funcția de președinte al Fundației „Yehudi Menuhin” după ce a oferit un interviu în ziarul „Deutsche Stimme” în care el a spus: „Grupuri de persoane și organizații influente încearcă să-i mențină germani sub presiune. Unele națiuni – în principal, America, dar și alte state europene, de asemenea – profită de docilitatea Germaniei”. Gerhard Menuhin a cerut germanilor să boicoteze plata impozitelor și, astfel, să protesteze împotriva contribuției fondurilor germane la Uniunea Europeana. „Oamenii nu pot fi exploatați veșnic în acest fel”, a spus el, „atâta timp cât există un deficit bugetar, banii publici ai germanilor nu ar trebui să se scurgă în străinătate”. În coloana sa obișnuită din ziarul „Nationale Zeitung”, Gerhard Menuhin a condamnat „vânătorii de suveniruri evreiești” prezentate ca probe acuzatoare pentru a ridica noi pretenții financiare pentru persecuțiile din timpul războiului comise de Germania.

Spune adevărul și fă diavolul de rușine! Prin Gerard Menuhin.

V-ați întrebat vreodată de ce lumea poate să se odihnească? De ce părinții tăi, bunicii sau străbunicii au trebuit să moară în războaie care nu ar fi trebuit avut loc, în primul rând? O carte de o importanță monumentală pentru oamenii din lumea de azi. Mulți știu că ceva nu este chiar așa cum se spune. Națiunile se angajeze în război perpetuu timp ce bancherii și producătorii de armament – factori de decizie – își umflă buzunarele lor din carnagii. Cetățeanul mediu al lumii a fost exclus din procesul de luare a deciziilor de guvernare, fie că trăiește într-o democrație, republică, teocrație sau dictatură. În tot acest timp, elita conducătoare poate să crească mai puternică și mai bogată, în timp ce producătorii reali se luptă pentru a supraviețui. În spatele scenei, evenimentele sunt controlate de o gașcă de mânuitori de păpuși etnice care lucrează cu marionetele lor din poziții publice înalte. Cum a ajuns lumea la locul întunecat de astăzi? Cine ar fi putut opri și ce se poate face azi?

Cartea este formată din trei secțiuni:
Prima secțiune se referă Adolf Hitler, caracterul, intențiile sale și cauzele reale care au dus la izbucnirea celui de-Al Doilea Război Mondial, inclusiv acțiunile adevăraților vinovați și respingerea marii minciuni.
A doua secțiune se lărgește pe activitățile vinovaților reali, oferind o privire de ansamblu istorică a progresului lor, natura lor, puterea lor asupra finanțelor și mass-media, precum și metodele prin care l-au atins. Include evoluția Masoneriei, a revoluțiilor europene, influența și controlul asupra educației și politicii externe, crearea U.E., Noua Ordine Mondială și evoluția planului prin aceleași puteri și mandatarii acestora, încă din secolul al XVII-lea până la prezentul.
A treia secțiune se referă la Primul și Al Doilea Război Mondial (perioadă pe care autorul o numește „al doilea «Treizeci de ani de război»”), concepția lor, finanțarea și continuitatea inevitabilă;
– legile actuale împotriva libertății de exprimare, precum și evoluția statului orwellian;
– importanța sprijinului S.U.A. pentru Uniunea Sovietică în timpul Războiului Rece, și semnificația comunismului în planul general;
– adevăratele origini ale inamicului;
– ocupația Palestinei și soarta sa ca exemplu al destinului nostru comun, plus altele

Textul este intercalat cu „memorandumurile de astăzi”, care accentuează relevanța și citează evenimentele actuale. Sute de citate sunt incluse dintr-o gamă largă de surse de autoritate, originale și traduse. Ultimele pagini ale acestui manuscris cuprind concluzii și predicții. Narațiunea este densă, abundă în fapte și este susținută de mărturii ale experților. Uneori, stilul este personal, chiar casual, plecând de la prezumția că nota personală poate face conținutul mai accesibil[1].

————————————————–
[1] Textul original poate fi accesat la adresa: http://www.philosophers-stone.co.uk/?p=7024

Gerhard Menuhin – „Holocaustul este cea mai mare minciună din Istoria omenirii”

Lucrarea lui Gerard Menuhin „Tell the Truth and Shame the Devil” a apărut în 2015 reluând în discuție mult controversata problemă a asa-zisului Holocaust cu toate implicațiile sale, unele nebănuite de mulți dintre noi. G. Menuhin este unul dintre cei cinci fii ai lui Yehudi Menuhin, celebrul violonist, fost elev al lui George Enescu. Ca evreu, îsi rezervă dreptul de a spune adevărul despre Holocaust, aducând dovezi imbatabile. Este o mare usurare sufletească să aflăm că cel de-Al Doilea Război Mondial nu a lăsat o astfel de mostenire grea, iar toată vorbăria despre Holocaust fiind doar vorba de anumite credințe ezoterice. Este prin urmare o lucrare fundamentală care trebuie cunoscută de către toți iubitorii de adevăr din lumea înteagă În primele 20 de pagini ale lucrării sale, Menuhin prezintă suficiente detalii pentru a respinge orice ipoteză a existenței Holocaustului. La pagina 9, dă un citat dintr-o prestigioasă revistă de specialitate. Este vorba de un articol scris de Robert Faurisson, intitulat Detaliu (presupusele camere de gazare naziste), publicat în The Journal of Historical Review (March-April, 1998, vol. 17, nr. 2, pag. 19-20). Iată ce ne spune Faurisson:
„Trei dintre cele mai cunoscute lucrări despre cel de-Al Doilea Război Mondial sunt:
– General Dwight D. Eisenhower, Cruciadă în Europa”, New York: „Double Day”, Country Life Press, 1948, 559 pagini;
– Winston Churchill, Al Doilea Război Mondial, London: Cassel, 6 vols, 1948-1944, 4.448 de pagini;
– General Charles de Gaulle „Memorii de Război, Paris: Plon, 3 vol., 1954-1959, 2.054 pagini.
– În niciuna din aceste lucrări nu sânt menționate în vreun fel sau altul existența camerelor de gazare.

În această masă de scrieri care totalizează 7.061 de pagini (excluzând părțile introductive), publicate între 1948 si 1959, nu se găseste nicio mențiune, nici la „camerele de gazare” naziste, nici la vreun genocid al evreilor ori la cele „6 milioane de victime evreiesti din timpul războiului”[2]. Destul de concludent! În continuare, aflăm de la Menuhin că cifra de 6 milioane (de evrei) a fost frecvent vehiculată cu mult timp înainte ca Hitler și Partidul Național Socialist (N.S.D.A.P.) să ajungă la putere, având o semnificație, cum am arătat, ezoterică în scrierile talmudice, preluată de presa occidentală de la sfârsitul secolului al XIX-lea si prima jumătate a secolului al XX-lea. La pagina 10 a volumului, autorul arată că: „Numărul de 6 milioane în legătură cu presupusele suferințe ale evreilor europeni, a apărut în mod regulat, în ziarele nord-americane, începând cel puțin din 1915[3] , probabil ca să pregătească terenul printre cititorii labili din punct de vedere emoțional pentru timpul în care o mărturie cu astfel de pretenții ar fi fost avansată.
Folosirea cuvântului „holocaust” în acest context a fost introdus încă din 1936[4] „De multă vreme, conducătorii imperiului rus nu au avut încredere în evrei si nu le-au dat voie să se aseze în partea de vest a Rusiei, începând cu 1790. De prin 1880, presa occidentală a susținut în mod exagerat că au avut loc pogromuri, masacre si ucideri în masă, victime al căror număr total ar fi atins cifra de „6 milioane”.
New York Times a publicat periodic astfel de informații:
– „Rabinul Gottheil ne spune ceva despre persecuția evreilor: « în jur de 6 milioane de nenorociți persecutați și mizeri »[5]. – „O acuzare a Rusiei… un total de 6.000.000 este mai corect”, „În Rusia si Europa Centrală) există 6.000.000 milioane de argumente vii, suferinde și sângerânde în favoare Sionismului”[6].
– „Noi evreii din America (simpatizăm cu) cele 6.000.000 de frați din Rusia”[7]. – Rapoarte uimitoare ale situației viitoare a celor 6.000.000 de evrei din Rusia” [8]. 25 martie1906.
Această situație l-a făcut pe fostul presedinte al B’nai B’rit să exclame profetic: „Simon Wolf întreabă cât mai trebuie să continue Holocaustul Rusesc”[9].

Patruzeci de ani înainte ca legenda holocaustului să capete contur, treptat, prin 1942, atât numărul, cât si terminologia exactă erau deja folosite:
– „Rapoarte uimitoare ale situației viitoare a celor 6.000.000 de evrei au fost prezentate pe 12 martie în Berlin la întâlnirea Ligii Centrale Evreiești pentru ajutorare din Germania de către Dr. Paul Nathan, un bine-cunoscut publicist din Berlin care s-a întors dintr-o călătorie lungă prin Rusia ca emisar special al filantropilor evrei din Anglia, America si Germania, cu scopul de a aranja distribuirea a unui fond de ajutorare de 1.500.000 de dolari, după masacrul din toamna trecută. El a plecat din St. Petersburg cu ferma convingere că politica guvernului rus cu privire la « soluția » problemei evreiești este aceea de exterminare sistematică”[10]. Se pune întrebarea cine erau acesti „filantropi” care l-au trimis pe binevoitorul doctor în misiune”.

Cifra de 6 milioane apare chiar și în reclamele pentru ajutorarea evreilor din Rusia: „Apel – de a salva 6 milioane de bărbați si femei din Europa de Est de la exterminarea prin înfometare si boală. Obligație – este datoria fiecărei persoane din New York să dea cât poate mai mult pentru a ușura cea mai gravă necesitate pe care lumea a cunoscut-o vreodată (reclamă, New York Times, 5 mai 1920)[11]. În legătură cu tot felul de jertfe, întâlnite în religia iudaică, Menuhin spune: „Biblia este plină de « jertfe arse » care în mod evident sânt plăcute lui Dumnezeu (Leviticul, 1:14-17 detaliază toată vorbăria cu privire la arderea jertfelor). Se pare că profețiile evreiesti din Torah cer ca 6 milioane de evrei să dispară înainte ca statul Israel să se formeze: „Va trebui să vă întoarceți cu 6 milionae mai puțin”. Acele 6 milioane trebuiau să dispară în „cuptoare încinse”. Astfel 6 milioane de evrei a trebuit să fie gazați și să ajungă în cuptoarele încinse ca să împlinească profețiile si să satisfacă pe dogmatiștii Torei Talmudice, o necesitate adiacentă la antrepernorii finaciari, a legitimitâții Israelului în concordanță cu legământul făcut cu Dumnezeul lor.

La pagina 13, autorul citează pe Ben Weintraub din „The Holocaust Dogma of Judaism: Keystone of the New World Order”. Dogma iudaică a Holocaustului este o piesă aparținând istoriei credinței si doctrinei religioase evreiești adjudecată de către rabini în acord cu Legea Talmudică și cu Tradiția Cabalistică”. Dincolo de doctrina talmudică a celor 6 milioane de victime, trebuie văzut ce s-a întâmplat în realitate. Mai departe Menuhin arată: „O estimare bazată pe documente aflate în custodia a International Tracing Service a Crucii Roșii ajunge la 74.000 de morți la Auschwitz pe baza « Registrelor deceselor de la Auschwitz ». Aceste registre sânt cele originale alcătuite de germani în timpul războiului care au fost capturate de sovietici către sfârșitul războiului și ascunse în arhivele sovietice pânâ 1n 1989 când Mihail Gorbaciov le-a înmânat celor de la Crucea Roșie.

Crucea Roșie Internatională a făcut multe vizite la Auschwitz (în timpul războiului, n.n) unde se precizează: „Nu am putut descoperi niciun fel de urme de instalații de exterminare a deținuților civili. Acest fapt este coroborat cu un raport pe care l-am primit deja din alte surse[12];
În plus, există, începând cu 1979, un document de la Bureau of Vital Statistics din Arolsen, care listează decesele înregistrate în fiecare lagăr de concentrare din timpul celui de-al Treilea Reich (în total 271.304 cazuri de deces, din care 52.389 la Auschwitz”[13]. Mulți au murit de moarte naturală (fiind în vârstă, n.n.).

Auschwitz-ul era un lagăr de muncă. Muncitorii primeau bani de buzunar (Lagergeld), pe care îi puteau cheltui pe țigări, la cantină sau chiar la bordel[14]. Între alte facilități, Auschwtitz-ul avea un spital, bazin de înnot, terenuri de sport (pentru un tur al părților benigne ale lagărului)[15]. În aprilie, 1945, când războiul aproape se terminase, deținuților li s-a dat posibilitatea să aleagă: fie să astepte pe sovietici, fie să plece cu personalul lagărului. Cei mai mulți au ales ultima variantă. Asta pare să fie o probă suficientă că „eliberarea” de către ruși era o alternativă mai puțin agreabilă decât a continua să rămână în compania celor care, după legendă, și-au petrecut ultimii 3 ani exterminându-i.

După istoricul evreu Gitta Sereny, „Auschwitz-ul a fost un loc cumplit, dar n-a fost lagăr de exterminare”[16] . Prin urmare, în toate cele 13 lagăre de muncă naziste au avut loc 271.304 decese, cel mai multe având cauze naturale sau datorită unor boli contagioase, între care 52.389 numai la Auschwitz pe tot parcursul războiului. Este, de asemenea, necesar să mențiomăm că în cele 13 lagăre nu toți prizonierii erau evrei. Pe lângă evrei se aflau și țigani, homosexuali, adversari politici ai regimului nazist, precumși alte categorii etnice sau sociale. Din păcate documentele oficiale nu menționează care dintre morți erau evrei și care nu.
Autor: Mihai Vinereanu[17]


Sursa: Art-Emis

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

 • Holocaustul, cea mai mare minciuna din istoria omenirii, ingineria factiunii sionistilor, neamul jidovesc (distinct de neamul evreiesc/popor ales), cartelul bancar globalist, gasca de manuitori de papusi etnice care lucreaza cu marionetele lor din pozitiile publice inalte, fondatorii robiei umane (FMI, BM, BRI, BANCI in retea globala, de investitii, dezvoltare, Federal Reserve)
  Planul este minutios si se deruleaza prin puterea banilor, viciilor (minciuna, prefecatoria, intriga, omor). Aceasta “lucrare diavoleasca” nu este ceva ce a aparut in vremurile noastre, ci ea dureaza din antichitate, de mii de ani, pregatind incetul cu incetul, terenul pt lupta finala, control si dominatia intregii lumi.
  Gerard Menuhin spune adevarul despre Holocaust aducand dovezi imbatabile, luandu-si o piatra de pe suflet si-un bolovan de pe constiinta, exemplu care s-ar impune sa fie urmat de cat mai multi oameni, lideri, in scopul restabilirii adevarului istoric, ancestral, sacru, divin, sansa salvarii umanitatii de la pieire.
  Privind evenimentele care se desf astazi, mai ales daca cunoastem istoria ascunsa si intelegem leg dintre “razboaiele mondiale” si influentele nevazute din spatele politicilor internationale si bancare la niv mondial, este ca si cum ne-am uita la un accident feroviar in miscare lenta.
  Oamenii nu pot fi mintiti, exploatati vesnic in acest fel.
  “Daca omenirea vrea sa evite distrugerea trebuie sa se intoarca la modul natural de viata. Aceasta este singura optiune pt evitarea dezastrului total”, Edgar Cayce
  Hai sa fim seriosi, o lume in care legea dreapta este calcata in picioare, traditia pierduta, credinta abandonata, in care fiecare oras s-a transformat intr-o Sodoma, obiceiuri anormale, deviante, au devenit firesti, faradelegi fara numar, incotro ar putea sa conduca, decat inspre prabusire, abis?!
  “Veti vedea si veti intelege spurcaciunea peste tot in jurul vostru: la serviciu, in magazine, in institutiile statului, in conducerea lui si mai ales in politica. Aproape ca oamenii isi vor pierde speranta. Dar cei care isi vor pastra credinta adevarata vor fi salvati si mare va fi atunci Slava Lui Dumnezeu peste ei”, parintele Arsenie Boca
  Tarile ce vor fi puternic spiritualizate vor dobandi suprematia mondiala, context in care structuri statale lipsite de suflet, care si-au dovedit politica falsa, abuziva, imorala, incorecta, nelegala, vor disparea din istorie si, n-ar fi pt prima data cand civilizatii, teritorii, incompatibile cu normele universal-valabile, eterne, precise, logice, dispar. N-ati sesizat schimbarile dupa ziua de 12 dec. 2012 (data care a marcat era celui de-al cincilea Soare)?! Schimbarile acestea fac parte din ciclul de reasezare, recalibrare, reechilibrare energetica a Terrei. Calea, Adevarul, Viata.
  Dansul, sensul adevarat al vietii, in care fiecare, absolut fiecare dintre noi, de oriunde si oricati suntem, aduce insemnatate Vietii. Intunericul nu va avea nicio alta alternativa decat sa danseze cu Lumina, echilibrul perfect, natural, firesc, de cand e lumea si dintotdeauna, vesnic.

 • Poporul ales = omul, locuitor al planetei Pamant. Omul este o reflectare a divinitatii “Precum in Cer asa si pe Pamant”, “Ce este Jos este si Sus” (Hermes Trismegistus). “Sus avem inimile!”, II SUS. Priviti Cerul!
  “Nimic nu ramane vreodata la fel. Nu putem simti bucuria daca nu am fost nicidata tristi, curajul, fara sa fi cunoscut teama, lumina fara sa fi avut experienta intunericului”, ridicarea fara cadere, inaltarea fara inviere, invierea fara…moarte…exista moarte in infinitul Univers, cand “nimic nu se pierde, totul se transforma?! Doar adormire, tainica, din care ne trezim pt a reinvia din propria cenusa, energia in eterna miscare, transformare. Intamplare, coincidenta, sincronicitate, un Sfinx vegheaza de pe varful Omu!

 • Fabulos!
  Asteptam traducerea in limba romana si includerea acestei lucrari in programa scolara obligatorie!
  Dar la cele 5 canale de stiri nimic?
  Ale cui or fi si alea?

 • “Se pare ca profetiile evreiesti din Torah cer ca 6 mil de evrei sa dispara inainte ca statul IS RA EL sa se formeze”
  Pai, s-a format pan-acu’ ?! Noul Ierusalim?! Noul Pamant?! NOM?!!!!!!
  ps: a se retine pe fondul cauzei si elem constitutive la legende cu sambure de adevar, highjump, anunnaki, ludmila, ca sa vedem lumina. Daca vrem s-o vedem, daca nu, aprindem becul lui Edison. Ati vazut vreo icoana cu Edison?!
  Doamne ajuta!

 • “E o lumina de tonuri deschise catre lume, ca spiritul si chipul Mantuitorului coborat sa ne aduca lumina de sus, ce iradiaza din pictura sfintiei sale. E un stil nou, o pictura noua, dupa viziunea noua pe care o porti in suflet”, spune Nichifor Crainic, fascinat de pictura transfigurata de la Draganescu, care nu este una obisnuita, parintele Arsenie Boca nelimitandu-se strict la canoanele iconografice clasice. Iisus este imortalizat pt vesnicie in tonuri de lumina, cu par balai! Intamplator sau nu, coicidenta, sincronicitate, Herodot constata ca “Ceea ce i-a facut pe geto-daci sa fie neinfricati a fost credinta lor in nemurire” si ca cel care dispare din lumea noastra se duce la Zeul Zalmoxis, caruia unii dintre geti ii mai spun Gebeleizis (“Istorii”), adica cel balai, bland, in sensul de luminos, solar, “arim” in op “valaha”?!
  Daca in cazul lui Iisus, odata cu moartea prin crucificare urmeaza coborarea in infern (si pe diavol l-a surpat,15.03.ac.) pt 3 zile iar apoi Invierea in a 4-a zi, in cazul lui Zalmoxis, procesul dureaza 3 ani iar revenirea se face in cel de-al patrulea, similitudini surprinzatoare care explica acceptarea crestinismului ca pe un fel de continuare a religiei zalmoxiene pastrata pana astazi (istoricul Dan Oltean), intru intelegerea reformei spirituale in concordanta cu adevarul care elibereaza, purifica si inalta.
  Sa ne imaginam o clipa locul si armonia culorilor, Invierea lui Hristos, biruirea mortii si triumful Luminii fara de sfarsit. Bucuria cea plina de dulceata a Pastilor!

 • Data Pastelui depinde de doua fenomene NATURALE: unul cu data fixa-echinoctiul de primavara, iar altul cu data schimbatoare-luna plina, regula fiind urmatoarea: “Prima Duminica dupa prima Luna Plina, dupa echinoctiul de primavara”
  Stim ca Isus a murit in ziua de vineri 3 aprilie anul 33 la ora 15 si a inviat duminica 5 aprilie anul 33 la ora 4 dimineata, insa Pastele nu a fost sarbatorit de toti crestinii in aceeasi ZI.
  In 2017, credinciosii catolici si ortodoxi sarbatoresc Pastele in aceeasi ZI. Doamne ajuta!
  14.04.2017 (V)-Vinerea Mare-moartea si ingroparea Domnului;
  15.04.2017-(S)-coborarea la iad a Mantuitorului; in op pers, anularea pactului cu diavolul. Pace! Lumina! Bucurie! Un nou inceput.
  16.04.2017(D)-Invierea Domnului (Sfintele Pasti);
  17.04.2017(L)-Sfintele Pasti; Darul Invierii.
  Nimic nu-i intamplator in infinitul Univers.

 • Prea multe enigme! Mega-Secretomania indusa de “Grup” conduce umanitatea la pieire. M-am tot intrebat ce reprezinta INRI de pe cruce. Am aflat ca din ordinul guvernatorului roman Pontius Pilat pe cruce scrie: “Iisus Nazarineanul Regele Iudeilor”. Deci rege al iudeilor, nu al evreilor. Daca ar fi fost de-al evreilor, acestia l-ar fi salvat de la rastignire. Clar ca lumina zilei. Cercetatorii in domeniu au demonstrat in baza probatoriului istoric faptul ca iudeii erau de origine indo-europeana, deci de alt neam, semintie, motiv pt care evreii l-au iertat pe Barabas care era de-al lor si l-au rastignit pe Iisus pe care-L numeau “invatator”, “vindecator” pt ca propovaduia iubirea neconditionata, dragostea fata de apropele, de neamuri, pacea, iubirea-esenta poruncilor. Evreii au simtit ca avea in El alt Spirit, simteau un alt Duh, strain lor. Iisus nu venise pt o eliberare de sub stapanirea romana ca un “general”, ci pt o eliberare din robia pacatului (ignoranta, infractiune, inconstienta), un motiv in plus pt care nu ar fi putut accepta sa se salveze de la crucificare, mergand altcineva in locul sau. Un astfel de gest a facut Decebal, regele dacilor, care a preferat sa-si infinga cutitul in inima decat sa cada viu in mainile vrasmasilor, sa tradeze, exemplu al niv spiritual exceptional al scolii dacice si al influentei acestui neam in istoria lumii. Iuda, singurul Apostol de fel din Iudeea, agent secret al Sanhedrinului, il vinde pe Iisus in schimbul a 30 de arginti-simbolul etern al tradarii, expresia decadentei, involutiei spirituale, ratacirii sufletului, abandonarii credintei, devenit un ucenic, rob al diavolului, biruit de patima lacomiei si de planurile neintelepte. Evreii de buna si dreapta credinta erau capabili de comiterea unei asemenea orori?! In mod cert, o alta factiune, demonica, cancerul sionist malign al civilizatiei umane pe Terra. Intunericul vs Lumina, Vestul vs Estul. Razboiul acesta vine parca dintr-o alta lume. Nu este razboiul nostru. Omul este trup, suflet, spirit. Deconectat de la suflet, de la conexiunea divin-spirituala, omul nu mai e om, e N(e)OM. Omul are o dubla origine, ca Suflet de la Dumnezeu si ca trup de la Parintii Parintesti. Avem misiunea transcedentala sa ne regasim Regatul pierdut, Calea, Adevarul, Viata, sensul si rostul nostru in trecere pe acest Pamant. Doamne ajuta!

 • anul 33 si 33 de morti misterioase in cazul asasinarii celui de-al 35-lea presedinte american JFK, 22 nov 1963, pt ca avea in El alt Spirit, au simtit in El un alt Duh…”acelasi film”. 40 000 de documente – arhiva anchetei asteapta sa fie date publicitatii. In acel moment, America isi va gasi pacea, implinirea, fericirea si, impreuna cu ea, o lume-ntreaga. Aceasta este conditia “sine qua non” pt obtinerea titlului de lider planetar, imperativ, in rezonanta cu normele universal-valabile fundamentale, eterne, precise. Doamne ajuta!

 • Cromozomii, purtatori ai “codului vietii”, sunt prezenti in toate celule nucleate si poarta informatia genetica, fiecare cromozom continand o macromolecula ADN. Are forma literei “H”!
  Femeia, cariotip 46,XX, deci toate ovulele vor avea fiecare 22 autozomi si un cromozom X (cariotip 23 X) = HOMOGAMETICA;
  Barbatul, cariotip 46, XY, deci la sfarsitul meiozei (diviz celulara_ vor rezulta doua tipuri de gameti: 23, XX si 23, XY = HETEROGAMETIC deoarece poate prezenta in celule sexuale fie cromozom X fie cromozom Y. Prin fuzionarea a 2 celule gametice haploide rezulta zigotul sau celula ou diploida din care se va dezvolta embrionul ce poarta informatia genetica de la mama cat si de la tata, informatie pe baza careia se vor dezvolta caracteristicile fenotipice ale noului organism, motiv pt care nu suntem singuri in infinitul Univers!
  De aceea Sufletul nostru are in Sine Ochiul Hristic-Logos ca si Ochiul Haric, ca Destin Hristic, ca inrudire cu Dumnezeu prin Fiul Dumnezeiesc Logosul-Hristos.”Si inainte a fost Cuvantul si Cuvantul este Dumnezeu si Dumnezeu este Cuvantul.”

 • Parintele Sofronie Saharov vorbeste despre “Cea mai tragica noapte din istoria lumii”, Miercurea Mare, in care Iisus a fost tradat de Iuda.
  “Rugaciunea lui Hristos din Gradina Ghetsimani e cea mai nobila dintre toate rugaciunile prin taria si puterea ei de a ispasi pt pacatele lumii.(…) Hristos a inclus intregul neam omenesc in aceasta rugaciune, de la Adam cel dintai pana la cel din urma om ce se va naste din femeie…Dragostea lui Hristos implica in planul terestru o suferinta extrema. Nimeni nu a cunoscut vreodata o asemenea suferinta ca cea indurata da Hristos…in cea mai tragica noapte din istoria lumii…noaptea care ne-a invaluit de-atunci pe toti de oriunde si oricati suntem, aceeasi noapte pe care, uniti in acelasi gand bun de pace, lumina, bucurie, iubirea divina, o inundam de aceasta data in raze de-un alb stralucitor, dumnezeiesc izvorate din suflet curat, pur, constiinta impacata, trezita, insasi smerenia noastra, a fiecaruia dintre noi, de oriunde am fi din Cer, de pe Pamant, constienti de faptul ca in fiecare dintre noi, mai mult sau mai putin zace cate-un Iuda care asteapta sa se-ntoarca la locul de unde-a cazut. Noaptea Invierii. Speranta, incredere, credinta. Un nou inceput pt fiecare, de oriunde suntem si pt o lume-ntreaga, darul nostru pt Hristos, sensul, esenta si rostul Vietii in infinitul Univers.

 • Citogenetica este acea ramura a geneticii care studiaza cromozomii, anomaliile acromozomiale si efectele lor fenotipice folosind metode citologice si genetice. Ingineria genetica, financiara, bancara, sociala,medicala, farmaceutica, economica, politica, culturala, religioasa, istorica, geografica, militara, ingineria ideologiilor, strategiilor combinate, hibridate, permutate, incrucisate, modificate genetic. Aparitia organismelor modificate genetic in toate variantele posibile si imposibil de imaginat, in toate domeniile, ramurile, rasele, speciile, incregnaturile. Traim, gandim, respiram, mancam, vaccinam, dezinfectam, socializam, iubim…modificat genetic, fals, artificial, otravit la propriu si la figurat.
  “Cu Iisus incepe ERA PACII. Cantecul inceput de ingeri: Slava lui Dumnezeu intru cei de sus si pe Pamant pace, intre oameni bunavoire”, Luca 2-14, trebuia continuat in istorie.
  Conducatorii evreilor: farisei, carturari, saducheii, Irod si toti din tagma lor, numiti in Apocalipsa: SINAGOGA SATANEI, sunt JIDOVII care L-au respins si L-au urat pe Hristos. L-au dusmanit si atunci, urzindu-I crucificarea, dar si de-a lungul veacurilor pana azi. Iar in zilele noastre comploteaza sa nimiceasca crestinismul de pe intreg Pamantul, planuind sa inrobeasca sufletele intregii omeniri spre a le ucide definitiv prin cipurile implantate in trup; dar nu vor reusi! Crestinii drept maritori isi plang pacatele si roaga milostivirea Domnului Hristos, Care S-a lasat rastignit pe cruce pt ei! VICTORIA apartine Lui Hristos-Dumnezeu! II SUS Hristos biruieste!
  (…) Paradoxala primire I-au facut: unii cu iubirea, altii cu ura.
  De altfel si Iisus i-a nedumerit de la inceput. A lasat tronul Cerului pt un staul de vite si tovarasia ingerilor luminii pt vitele din grajd. Cel ce a impodobit Cerul cu stele se naste intr-o iesle: probabil locul cel mai curat pe care l-a gasit pe Pamant. Cea mai aspra mustrare a trufiei omenesti. Numai Dumnezeu o putea face: adancul smereniei”, din invataturile parintelui Arsenie, Invierea noastra cea de toate zilele, ACUM si Pururea si-n Vecii Vecilor, AMIN.

Abonează-te la newsletter