Politică

BUCOVINA: TRANSFORMATĂ DIN PARADIS ÎN GROAPĂ DE GUNOI?!

mestecanisPASUL MESTECĂNIȘ, “ÎN SPATE LINIILOR INAMICE”:

Totul a fost facut pe sest …si dintr o data a aparut un munte mare de steril si in curand aici vom avea o mare groapa de gunoi AȘA-ZIS ECOLOGICĂ. facuta in varful muntelui, care va afecta populatia din zona, animalele si toate apele potabile.

Autoritățile și organizațiile de mediu fac pe niznaiul, în timp ce se pregătește un imens dezastru ecologic.  Haideți să le arătăm că NOUĂ NE PASĂ ȘI NU VOM PERMITE SĂ SE ÎNTĂMPLE AȘA CEVA!


Fotoreportaj si video realizate de Sologiuc Gheorghe (fotografiile se pot vedea integral aici)

CINE ARE URECHI DE AUZIT, SĂ AUDĂ!

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • Gropi de gunoi…..Nu stiu cum autoritatile de la Bruxelles,au permis “praduitorilor de fonduri europene” romani sa acrediteze si sa generalizeze in Romania aceste “gropi ecologice” unde de fapt se vor ingropa deseurile menajere de pe suprafata unui intreg judet,dupa care acestea vor fi astupate si lasat timpul sa le descompuna…Va dati seama cum va fi distrusa natura in zona respectiva,izvoarele,apele freatice,fantanile gospodarilor…..S-a generalizat aceasta ineptie(pentru ca aici se pot fura banii europeni,nimeni ne mai dezgropand gropile de deseuri ca sa evalueze cheltuielile efectiv facute.Si s-au neglijat in mod criminal tehnologiile noi prin care aceste deseuri se distrug prin ardere generand energie electrica si apa calda deosebit de ieftin si total ecologic.Si aici se facea totul pe bani europeni dar sumele cheltuite puteau fi verificate si furtul banilor stopat….Dar cine mai are interes in aceasta tara pentru natura ei curata si mediul lasat urmasilor nostri?Militam contra cianurilor de la Rosia Montana…Dar de aceste gropi “ecologice” de gunoi,pe langa care trecem toti zilnic si care ne vor otravi mediul peste cativa ani imbolnavindu-ne copiii,nu le vedem sau oare chiar credeti ca sant cu adevarat ecologice?De ce nu cereti atunci si folosirea de cianuri ecologice la Rosia Montana daca santeti asa creduli…..

  • Bucovina- Țara fagilor culcați și procesați și imaginea prostiei și incompetenței dobitocilor de la conducere… avem destule bombe ecologice (Ostra, Călimani, Crucea etc.), sute de exploatări… asta mai lipsea…