Politică

Au fost deschise arhivele de la Nuremberg: Cine credeţi că a fost în spatele celui de-al Doilea Război Mondial?

Hermann_Goeing_127648952Telford Taylor, Procuror american la Tribunalul de la Nuremberg pentru crimele de război declară împotriva responsabililor cartelului petrolifer şifarmaceutic IG Farben următoarele:

Crimele de care sunt acuzaţi aceşti indivizi nu au fost comise de furie sau pentru o reacţie neaşteptată. Nu se construieşte oenormă maşină de război într-o răbufnire de pasiune, nici unlagăr ca şi Auschwitz într-o crampă de brutalitate. Scopul lorera construiască din poporul german o maşină militară care îşi poată impune propriul domeniu în Europa şi în altenaţiuni dincolo de mări. Au fost urzeala mantiei negre a Morţiicare a devastat Europa.

Această arhivă a fost publicată mulţumită Dr. Rath Health Foundation, o organizaţie no profit.

După 60 de ani de linişte, arhivele istorice ale Tribunalului pentru crime de război care au stabilit cine sunt responsabilii celui de-al DoileaRăzboi Mondial par  fie în sfârşit disponibile publicului din toatălumea. Actualmente, cărţile de istorieînvaţă al Doilea Război Mondial a izbucnit din cauza unui dictator nebun, Hitler, şi de urmaşii săinemiloşi, naziştii.

Cu toate acestea, zeci de mii de documente istorice ale Tribunalului dinNuremberg, publicate recent online, descriu în mod neechivoc, :

  • Al Doilea Război Mondial, un conflict care a costat viaţa a peste60 de milioane de persoane, a fost planificat şi finanţat de cel maimare cartel chimic şi farmaceutic din lume. La acea vreme,germana IG Farben era constituită din Bayer, BASF, Hoechstşialţii.
  • Forţa care a pus în mişcare cel de-al Doilea Război Mondial eraambiţia IG Farben de a obţine controlul asupra pieţelor mondiale ale petrolului şi medicamentelor, eliminând orice concurenţă prinforţă.
  • Companiile din grupul IG Farben au finanţat ridicarea la putere a partidului nazist şi transformarea democraţiei germane într-odictatură.
  • Planul coaliţiei dintre nazişti şi IG Farben pentru dominarea lumii prevedea trei faze: prima era cucerirea continentului euroasiatic; a doua era cucerirea Marii Bitanii şi a tuturor coloniilor; a treia era înfrângerea militară a SUA şi a celorlalteţări din lume.

Aşa cum toată lumea ştie, planul coaliţiei dintre nazişti şi IG Farben pentru dominarea lumii a fost distrus de angajamentul majorităţiiţărilor din lume şi de sacrificiile lor extraordinare.
Cu toată această victorie a fost importantă pentru toată rasă umană,noua ordine post-belică era deja influenţată de interesele naţiunilorcâştigătoare, în termeni de petrol şi medicamente:

  1. Acţiunile cartelului IG Farben au fost înmânate concurenţilorlor economici din ţările învingătoare.
  2. Directorii cartelului IG Farben, după o simplă „avertizare” laNuremberg, au fost imediat reintegraţi de noii proprietari aiacţiunilor de la IG Farben în Statele Unite şi în Regatul Unit pentru a contribui la consolidarea cartelului petroliferşifarmaceutic la nivel mondial.

Aceste fapte, au fost totuşi ascunse în mod esenţial lumii întregi; toţi au fost păcăliţi creadă , cu primul proces de la Nuremberg, împotrivaresponsabililor militari şi politici, „principalii criminali de război” au fostdeja înmânaţi justiţiei.
Binenţeles nu era aşa. După acest prim proces, Tribunalul din Nuremberg a condus alte 12 procese. Printre acestea, cel maiimportant era împotriva cartelului petrolifer şi farmaceutic IG Farben. Directorii cartelului, conform Procurorului american Telford Taylor, erau principalii criminali de război, fără de care al Doilea Război Mondial nu ar fi fost posibil.
E de neconceput şi intolerabil faptul rasa umană trebuie continue bâjbâie în întuneric atunci când e vorba de responsabilii celui de-alDoilea Război Mondial: cea mai mare crimă comisă până acum peplaneta pe care trăim.

Studenţi, profesori, cercetători ştiinţifici, politicieni şi milioane de persoane din toată lumea sunt invitaţi se informeze din aceastăarhivă, pentru a avea un punct de plecare în încercarea de a înţelegemai bine istoria. Acest lucru este important maiales atunci când negândim multinaţionalele continuă şi acum se folosească de forţamilitară pentru a-şi îndeplini propriile obiective mondiale.

Sursa: Art31.ro

Abonează-te la newsletter