Politică

Apocalipsa după Brexit şi insolenţa duducăi Margareta Duda!

25112888022_e7fdcdbdb1_bCe atîtea lacrimi de crocodil, atîta spectacol cu analişti dramatici, atîtea profeţii, înfricoşări, prognosticuri şi dezbateri inutile? Anglia a renunţat la cleştele de scos dinţi al Bruxelles-ului, n-a plecat din Europa! E tot acolo! Ieşirea din UE e la mîna Parlamentului britanic. Englezii au dat doar o palmă Bruxelles-ului. Şi bine au procedat! UE şi Bruxelles-ul s-au întins prea mult cu politicile macabre, cu poftele dictatoriale şi discriminatorii, confiscînd suveranitatea statelor membre. Dacă Bruxelles-ul, diriguit de nişte pensionari cu sinapse telecomandate, cu uzură morală şi fizică avansată (care şi-au pierdut din cauza vîrstei înaintate capabilităţile, abilităţile şi chiar uzul raţiunii), nu-şi vor corecta atitudinea faţă de statele membre UE, această contagiune naţionalistă va clătina Europa din temelii.

Franţa, Grecia şi Olanda sînt gata de marş…dar nu sînt singurele. Bruxelles-ul a primit o palmă dură pe care o merită şi din partea noastră şi din partea altor state membre, cărora le-a servit austeritate la micul dejun, haraci la prînz şi supunere necondiţionată la cină. Votul englezilor a zdruncinat zdravăn regatul bilder-iluzioniştilor de la Bruxelles şi poate că Regatul Unit al Marii Britanii nu va mai fi la fel de unit ca pînă la referendum! Scoţia şi Irlanda cer rămînerea în UE.

Ameninţările curg din belşug, de parcă ar veni Apocalipsa! Pentru britanici nu va veni, e posibil să vină pentru UE. De aici şi spaima armatelor de funcţionari şi politicieni ai Bruxelles-ului. O eventuală ieşire a Angliei peste doi ani ar crea un  precedent şi, poate, alte zale din lanţul UE se vor rupe în viitorul apropiat. Fapt ce ar falimenta centralizarea dictatorială a Europei şi planurile bildelbergilor. În mod deliberat se exagerează cu aşa-zisul şoc pentru România din pricina Brexit. Da, pentru Guvernul de la Bucureşti şi pentru Isărescu e o pasă bună, un motiv de reinstituire a recesiunii, inflaţiei, austerităţii, un motiv de a juca din nou pe degete cursul valutelor şi de a umbla tot la punguţa românilor, pînă în 2018, cînd se vor schimba banii româneşti şi vor fi puse pe piaţă marfare cu lei noi. Din toată ameţeala Brexit-ului, unii rechini ai finanţelor mondiale au de cîştigat, poate doar Monarhia decorativă a Angliei, destul de contestată, va suferi o letală lovitură şi nu doar de imagine. Votul zdrobitor pentru ieşirea Regatului Unit din UE este efectul unui act democratic, în cea mai veche democraţie din lume.

Întorcîndu-ne la papugii noştri, pe Liviu Dragnea îl mănîncă pielea şi crede că n-are cine îl scărpina. Cu presa după el, s-a dus la aşa-zisa casă regală ca să se dea mare că el face şi drege. Ştiindu-se cu musca pe dosarul penal, încearcă s-o dea la pace cu oricine, chiar şi cu urmaşii-trîntori ai fostului rege, dudele asistate social, nobili doar la cerşit, care, fără ruşine şi cu insistenţă agresivă, cer privilegii şi ajutor financiar mărit din partea unui popor căruia nu-i aparţin. Gaşca de paraziţi are tupeul să ceară  suplimentarea finanţării de la statul român. La fel cum fostul rege Mihai a avut insolenţa fără limite să conteste şi să refuze plata obligaţiilor fiscale restante către bugetul de stat, în valoare de  4,1 milioane lei, el aflîndu-se pe listele marilor datornici publicate de ANAF.

Auziţi, ce sumă cere coana Margareta Duda de la statul român pentru huzur şi distracţie! De muncit n-a muncit o zi, dar vrea 4,5 milioane de euro pe an de la noi! Poporul suferă de foame, avem bătrînii noştri în aziluri şi copiii flămînzi în orfelinate, iar Dragnea moare de grija urmaşilor tot mai avari ai trădătorului Mihai, care şi-a educat fiicele în acelaşi spirit în care şi el, la vremea lui, a procedat cu poporul român. Ideea finanţării urmaşilor fostului rege este susţinută şi de politicianul mîndru de cele cinci soacre ale sale – Tăriceanu! Cioloş, Iohannis, Gorghiu, care sfidează lucrările istoricilor de bună credinţă, comit acelaşi păcat, aplaudînd intrarea într-o legalitate ilegală în Republica România a urmaşilor unui trădător al Neamului Românesc, un „nevoiaş al minţii”, cum l-a numit marele Pamfil Şeicaru pe fostul rege Mihai. Nu-i aşa?, cînd e ordin, cu plăcere, stimabililor ordinari!

Pe cine reprezentaţi, domnilor Iohannis, Cioloş, Dragnea şi alţii ca voi? Vă reamintesc replica lui Molotov, cînd, la 12 septembrie 1944, întrebat de Lucreţiu Pătrăşcanu de ce U.R.S.S. impune condiţii mult mai grele de armistiţiu decît cele acceptate mareşalului Antonescu, Molotov le-a răspuns: Antonescu reprezenta România. Voi nu reprezentaţi Patria Română! Dacă Dragnea şi restul trepăduşilor sînt aşa de grijulii cu fetele cetăţeanului fără patrie, Mihai, să le dea din banii lor. Şi parlamentarii care vor vota acordarea de noi fonduri coanei Margareta Duda să de din salariile lor nesimţite. Ştiţi ce înseamnă vizita şi promisiunile făcute de Dragnea coanei Margareta Duda? Startul concursului de lustruire a ghetelor unor străini de neam, faza individuală! Tehnocratul Cioloş l-a întrecut pe Dragnea: „Noi lucrăm deja cu Casa Regală la o propunere”. Care casă regală, tovarăşi Iohannis şi Cioloş? România este Republică! Cum prinţul penal Paul, cumătrul lui Băsescu, are probleme cu justiţia din cauza preamăritelor pohte la pădurile şi terenurile Ţării, papugiii ăştia din partidele care au făcut istorie prin corupţie şi jaf, au trecut la lustruirea de coroane pentru nişte venetici la fel de lacomi ca şi ei!

Cer clasei politice, parlamentarilor, marelui absent Iohannnis şi lui Dragnea să respecte şi să apere interesele Republicii România, nu să susţină fantomele monarhice parazite. Proiectul de lege privind acordarea de noi fonduri fetelor cetăţeanului Mihai,  iniţiat de minţi antinaţionale, este o cale de a întreţine nişte trîntori care de milenii îşi păstrează mentalitatea de paraziţi. Coanei Margareta Duda îi recomand cu căldură să se înscrie la nişte cursuri de reciclare şi, obligatoriu, de limbă română. Să nu mai pocească frumosul grai românesc. Uitaţi-vă cum s-au unit trădătorii între ei, politicieni şi jurnalişti laolaltă şi ne bagă pe gît nişte venetici avari, manipulare, minciuni şi mizerie umană! Domnilor care trăiţi într-o Republică, ocupaţi-vă de treburile imperioase ale României!  Acordaţi atenţie şi ajutor nemeritat unor leneşi mutanţi precum Tănase Scatiu, odioşi pe toate planurile, agramaţi prin excelenţă, dar cu stofă de negustori, pricopsiţi din naivitatea noastră, ca un Dinu Păturică, indivizi care se autointitulează prinţi şi prinţese, dar n-au mişcat un deget pentru Patria Română. Voi, neisprăviţilor, care întreţineţi hoţia în România democratică şi o alăptaţi din bugetul poporului, veţi avea parte de o judecată pe măsură!

Autor: Maria Diana Popescu

Sursa: Ziarul Natiunea

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

 • Penibil articol. Patetic, las, mincinos. Ma tot mir cum se mai inghite inca discursusul de tipul…” noi suferim de foame…azile..batrani…” . De..suntem republica instaurata pe un fals si ne meritam soarta.

 • @anca: Se vede ignoranta din tonul tau rautacios. Ca sa stii Romania a intrat in istoria moderna la 1859 prin alegerea lui Cuza. Chiar daca se numea domnitor, el era ales deci nu numit in virtutea unnei succesiuni princiare cum sunt regii. Pe Carol intii ni l-au bagat pe gat intrigile din culisele politicii marilor puteri cu ajutorul cozilor de topr romanesti asa cum s-a intamplat si cu demiterea prin referendum a lui Basescu in anii nostrii. Deci eu zic, ca s-a instaurat prin fals Coroana la noi in tara si nu republica. Si ma rog daca tie mila de casa regala doneaza din averea ta eu nu consimt sa platesc ceva ce nu exista pe motivul ca-ar fi existat candva.
  Stii cati romanii traiesc la limita subzistentei? Stii cati copii dornici sa invete nu-si permit aceasta din cauza saraciei? Iesti jalnica femee!

 • D-na Popescu insiști cu nerușinare în limbajul de mahala. Nu-ți dai seama că toate mizeriile pe care le debitezi dovedesc cât de josnică ești? Vezi-ți de păcatele tale și nu murdări ceea ce nu meriți să atigi.

 • Din nefericire Monarhia romaneasca si-a aratat o inadecvare majora in trei momente cheie pentru Evolutia istorica a Tarii :
  1 cand Carol II a preferat posteriorul D.-nei Lupescu ( despre a carei origine etnica nu voi comenta) aruncand responsabiliatea conducerii pe umerii mult prea tineri ai lui Mihai intr-o perioada extrem de tulbure politic.

  2 cand Mihai a preferat exilul unei ramaneri in Tara ( indiferent de conditii ) Statutul unui rege nu presupune doar privilegii ci si responsabilitati- mergand pana la “martiriu” . Mai ales in timp de razboi , cand sute de mii, milioane de ” supusi ” isi pierd viata intr-o confruntare a iluziilor . Dar acestea sunt vremuri apuse. Trebuie stofa pentru asta.

  3 cand Mihai a ezitat mult prea mult sa se implice adecvat in perioada ” postrevolutionara “, neavand probabil inca ” mandat ” de la stim noi cine.
  Sau nehotarandu-se sa paraseasca superbul Versoix, lucru de inteles la cat de frumoasa e Elvetia.

  Astept inca inainte de Trecerea Sa in Samadhi o spovedanie publica completa.
  Mi-e teama insa ca va fi o ultima inadecvare.

  Cu mare tristete,
  Tiberius Claudius
  Anno IV

Abonează-te la newsletter