Politică

Alina Gorghiu, scandal la Realitatea TV. “Nu vă mai răspund”

alina-gorghiu_saviana-russuSaviana Russu și Alina Gorghiu au avut un schimb dur de replici pe marginea Codului fiscal, jurnalista încercând să obțină un răspuns clar privind acest subiect.

Conform Alinei Gorgiu, poziția PNL vizavi de acest Cod a fost tot timpul constantă, lucru care a dus la o întrebare din partea Savianei Russu, jurnalista de la Realitatea TV.

Saviana Russu: Când va fi adoptat noul Cod fiscal? Inițial, liberalii au lăudat acest Cod și l-au considerat un succes al PNL. Ați contestat acest proiect abia după ce Klaus Iohannis a declarat că îl retrimite la reexaminare.

Alina Gorghiu: Cred că telespectatorii trebuie să fie corect informați, iar atitudinea PNL nu s-a schimbat deloc.

Saviana Russu: A trecut o lună de la votul în Parlament, timp în care liberalii nu au avut nicio reacție pentru ca președintele să iasă în mod public să ceară reexaminarea acestei legi.

Alina Gorghiu: Stimată doamnă, dați-mi voie să vă răspund. Eu am înțeles întrebarea din prima secundă.

Saviana Russu: Dumnveavoastră refuzați să îmi răspundeți.

Alina Gorghiu: În cazul în care nu sunteți mulțumită de răspunsurile mele, puteți găsi pe altcineva. Eu încerc să vă spun că poziția PNL nu s-a schimbat deloc. Poziția PNL a fost constantă.

Saviana Russu: Nu, nu a fost constantă.

Alina Gorghiu: Puteți să aveți eleganță să mă lăsați să răspund?

Saviana Russu: Aș vrea să îmi răspundeți la ce vă întreb, nu să ziceți ce vreți dumneavoastră să spuneți.

………

Saviana Russu: Dacă nu ați primit aceste date lămuritoare nici înaintea votului, nici în timpul votului, nici acum, de ce colegii dumneavoastră liberali au mai votat noul Cod fiscal în Parlament?

Alina Gorghiu: Pentru că cifrele acestea nu este încă târziu să apară.

Saviana Russu: După cum vedeți… acesta este răspunsul doamnei Alina Gorghiu la întrebarea insistentă – adresată timp de cinci minute: “De ce liberalii au votat noul Cod fiscal dacă nu au primit datele lămuritoare cu privire la această relaxare fiscală?”.

Urmăriți în întregime dialogul Saviana Russu-Alina Gorghiu:

Autor: Anca Murgoci

Sursa: DC NEWS 

 

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

Abonează-te la newsletter