General

RĂZBOIUL PLANETAR DIN AMERICA, NOUA FORMĂ DE RĂZBOI TOTAL. CINE VA DA LOVITURA DE GRAȚIE?

În România este cenzură totală cu privire la evenimentele care au loc în America. Suntem țara cea mai controlată din lume de propria noastră media, coruptă integral, și care a furat libertatea de expresie și conștiință a poporului. Acest lucru trebuie denunțat, un pericol mai mare decât mizerabila guvernare. Adevărul a fost ucis.
După evenimentele din 6 ianuarie de la Capitoliu, n-a existat o reacție mai agresivă împotriva lui Donald Trump și susținătorilor lui ca în România. Așa zișii specialiști în politica noastră externă au făcut întrecere să-l înjure pe Trump, pentru a-și pregăti terenul cu administrația Biden care se va instala la București și un loc în față la poarta ambasadei, pentru bufetul suedez cu măsline și apă minerală. Ce mizerie! S-au îngrămădit cu toții, Iulian Chifu, Cristian Unteanu, CTP (sic), Cristian Pîrvulescu, Radu Tudor, Iulian Fota, cei fără număr de la Unitățile Militare din presă, să-l linșeze pe Trump. Așa cum au făcut-o și atunci când erau siguri că va câștiga Hillary Clinton: când a câștigat Trump, i-au cântat ode marelui conducător. Acum, fiind siguri de victoria lui Biden, s-au aruncat iar: cât de gustoase să fie măslinele de la ambasadă?
Realitatea este că în America se desfășoară ultima formă de război total, nu s-a terminat odată cu 6 ianuarie. Încercarea democraților de a-l demite pe Trump în procedură accelerată, cu câteva zile de sfârșitul mandatului, și eliminarea lui Trump și a susținătorilor lui de pe toate rețelele sociale și media mainstream – pentru a-i aduce la tăcere, sunt în curs. Marile corporații – twiter, facebook, apple, amazon etc. (big tech) – și-au dat mâna pentru cenzura totală, într-o frățietate acum declarată. Rețeaua ”parler”, care i-a oferit găzduire lui Trump și suținătorilor, a fost dezactivată de big tech fără nicio aprobare judecătorească. A fost cenzurat total chiar și contul oficial al Președintelui SUA – POTUS. Zeci de milioane de conturi ale susținătorilor lui Trump au fost și sunt șterse și populația aneantizată.
În această situație fără precedent în istorie, când corporațiile ”big tech” preiau sub ochii noștri de facto controlul politic, au reacționat Angela Merkel, miniștri francezi și alți oficiali europeni, media din întreaga lume, denunțând pericolul distrugerii libertății de exprimare și instalarea dictaturii. În SUA populația reacționează deja puternic, milioane deconectându-se în semn de protest de la facebook și twitter (care a pierdut 12% din utilizatori în 3 zile, ceva incredibil), iar micii provideri își deconectează și ei clienții de la facebook, twitter și ceilalți giganți, se cere boicot la apple… O televiziune conservatoare minoră acum câteva luni, Newmax, a crescut fulminant, prăbușind Fox News, televiziunea consacrată a republicanilor, percepută că a trădat cauza.
Războiul este pentru mințile oamenilor și a ajuns care pe care, pe viață și pe moarte. Fără precedent în istorie.
În același timp, Trump nu cedează și nu-i recunoaște victoria lui Biden, acuzând că alegerile au fost furate. Cu câteva zile înainte de sfârșitul mandatului emite ordine executive ca președinte, ca și cum s-ar pregăti pentru un nou mandat. Iar, din mediile trumpiste a apărut zvonul că Trump ar fi semnat deja Insurrectional Act, de preluare a puterii cu sprijinul armatei. Garda Națională a ieșit în efective mari pentru protecția DC, în așteptarea lui 20 ianuarie, ziua inaugurării noului președinte. America a dat în clocot, războiul este în plină desfășurare! Nu mă aștept la vești bune prea curând!

Despre autor

editor

comentariu

Adauga un comentariu

  • Iulian Chifu, Cristian Unteanu, CTP , Cristian Pîrvulescu, Radu Tudor, Iulian Fota ,etc. Te-ai nascut sclav,sclav vei muri.