C O N T R A P R O P A G A N D Ă

O româncă din Londra dă de pământ cu medicii din UK!

732_56600a54e5e18Ioana Foltache este stabilită cu familia în Marea Britanie și are un băiețel de câteva luni. Într-o postare pe Facebook tânăra face praf sistemul sanitar din UK, unde mori cu zile înainte să te vadă un medic. Iată mesajul emoționant pentru medicii și pacienții din România:

”Atunci când o să vă mai doriți să criticați cadrele medicale și sistemul sanitar din România, poate ar fi bine să vedeți ce înseamnă să fii pacient plătitor de taxe in UK! Să știi că mori de durere și medicul să îți spună că totul este Ok, că totul este normal…să ceri ecograf și să dureze o lună până îți vine programarea acasă, și încă o luna pană îți citește ecograful.

Nimeni nu îți recomandă nimic, nimeni nu stă de vorbă cu tine să te liniștească! Să te duci cu febra 41 și să nu îți recomande măcar un paracetamol…să te duci cu multiple probleme de sănătate și să îți spună ca trebuie să îți faci programare pentru fiecare! Să mergi la privat si să te coste 450£ , consultația, ecograful și analizele de sânge!

Să fiți mândri că sunteți în România și să nu mai arătați cu degetul spre medicii, care vă oferă consultații chiar și la telefon. Cu bune cu rele, măcar se uită cineva la tine! Chiar dacă te pune să cumperi și seringile, bucură-te că se dau peste cap să te facă bine. La ce folos că aici saloanele sunt moderne și super dotate, daca până ajungi la spital mori cu zile! Mândră că sunt român și că am lucrat cu oameni mai presus de profesie! Mă înclin în fața acestor medici!”

Sursa: Stiridiaspora.ro

Related Posts

2 Responses “O româncă din Londra dă de pământ cu medicii din UK!”

  1. ionel says:

    Cunosc un caz similar petrecut tot in Anglia,asa ca lasati-o mai moale cu comentarii fara acoperire.

  2. Ioan says:

    Fica mea spune ca in UK nu ai cum sa rezolvi problemele mai repede pentru ca acolo nici mita nu ti-o primeste. S-ar putea sa mori fara sa ai norocul sa dai mita.

Let us talk about
Name and Mail are required
Join the discuss