Politică

Luminița Arhire: ”ÉCRIVAIN-UL DIN GREGOIRE”

MOTTO: „Dăncilă, Tăricene, Ciordache, Nicolicea, Carmen Dan, uitați-vă în oglindă: o să vi se facă frică de ce vedeți acolo. Voi sunteți monstrul din Caracal! ”( Grigore Cartianu, ZIARIȘTII.ro, 27 iulie 2019)



„Bombonele, ai grijă: corupția provoacă grave tulburări de judecată! Mai ai fular Burberry? Dacă nu, facem noi chetă, la # Rezist, şi îți luăm unul. Nu se ştie când ai nevoie…! (Grigore Cartianu, ZIARIȘTII.ro, 31 decembrie 2019)

Dacă ne gândim la o ploşniţă, este ea mai puţin ploşniţă dacă se paraşutează de pe tavan, în patul unui rege, cînd toate luminile s-au stins? Dar un limbric, este el mai puţin limbric dacă trăieşte în intestinul unui intelectual de marcă? O hienă, este mai puţin hienă dacă mănâncă, hulpavă, din trupul unui leu? Un gândac de bucătărie, este el mai puţin gândac de bucătărie dacă se plimbă, scârbos, pe floarea delicată a unei ceşcuţe Rosethal? Sarcoptul râiei, este el mai puţin sarcopt dacă îl ia de pe clanţa uşii o prinţesă? Şobolanul, este el mai puţin şobolan dacă se înfruptă dintr-o roată de Gran Bavarese , cu mucegai nobil albastru? Răspunsul, cred că sunteţi de acord cu mine, prieteni, este “NU” la toate întrebările…

Păi, cred că tot aşa şi cu Gregoire Cartianu …indiferent ce formațiuni politice și ce nume ar parazita insul, datele lui de identificare rămân aceleaşi. Cred că i se aplică şi binecunoscutului său emul, marele Mălin Bot.

Autor: Luminița Arhire

Sursa: Luminița Arhire Facebook

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • Nu scriu cu tastatura romaneasca, din pacate, prin autocorectura, si greseli…
    Scuzati va rog D-na Archire!

  • – 96 de grupuri infest. cu monstri complici interni si externi… ” nu iese fum…”;
    – locul 4 in domeniul “omoruri” = efectul integr. in struct. externe neconforme cu normele univers. prev. in codex univers. divin;
    – inform. incorecte, diversiuni, piste dolosive prin intermediul unor ong-uri x, y, z respons. cu sust. unor interese de grup extern (ex. grigore-instit. prezident., eine kline ncht muzik)… = intruziune de tip “mind control” in scopul obt. efectului de “zoombi” = pericol extrem.

  • un epileptic in deliurum tremens ucide 4 dementi, loveste extrem 9 dementi cu sttivul de perfuzie – spitliz in regim de urg in numele respect. dreptului in domeniul nebuniei… de horror.

    un psihop. sex. … de horror.

    horror