C O N T R A P R O P A G A N D Ă

Ilie Serbanescu: Ciolos are sarcina de la FMI sa nu faca nicio marire de salarii. Lumea va iesi in strada!

astazi-e-ziua-ta-ilie-serbanescu-628678Analistul economic Ilie Serbanescu a explicat de ce premierul Dacian Ciolos, daca va fi premier, are o sarcina dificila referitor la marirea salariilor bugetarilor cu 10%, si cum ar putea fi el ajutat de presedintele Klaus Iohannis prin nepromulgarea legii privind majorarea si retrimiterea ei in parlament.

“Dacian Ciolos are o sarecina dificila. Asta pentru ca el trebuie sa faca fata, prin bugetul pe 2016, unei deja aprobate m,ariri salariale de 25% pentru medici si profesori, iar aceasta noua marire de 10% forteaza foarte tare bugetul. Mugur Isarescu, cel care se face portavocea FMI, a spus ca nu pot intra in 2016 ambele masuri, mariri salariale si relaxare fiscala, e vorba ori de una ori de cealalta. Ciolos are si el sarcina de la FMI sa nu faca nicio marire salariala.
Chiar daca parlamentul a aprobat marirea de 10% pentru functionarii publici, cel mai sigur Iohannis il va ajuta pe Ciolos si va amana momentul, nepromulgand legea si trimitand-o din nou in parlament. Daca va fi asa, ca Ciolos, asta bineinteles, daca va fi votat ca premier, nu va face nicio marire, cum vrea FMI, deci nici la functionari, nici la medici, nici la profesori, lumea va iesi in strada, dara de data asta ceilalti vor iesi in strada.

E o situatie foarte dificila pentru ca bugetul nu o inghite, iar Ciolos, daca nu va fi ajutat de Iohannis prin aceasta amanare, va fi blamat de români inca de la inceput. Sigur, in acest caz Iohannis e cel in pericol daca nu promulga, e foarte interesant ce se va intampla.”, a spus Ilie Serbanescu.

Sursa: Ziua News

Related Posts

3 Responses “Ilie Serbanescu: Ciolos are sarcina de la FMI sa nu faca nicio marire de salarii. Lumea va iesi in strada!”

 1. JE says:

  Infractorul Isarescu se pune la adapost!
  Mare atentie cei care aveti bani in banca! Romania este un stat falimentar si urmeaza metoda Cipru!
  – Salvarea băncilor prin confiscarea depozitelor – legală şi la noi
  http://bit.ly/1LcGK65

  – MOȘTENIREA DIN SPATELE AVERII IMOBILIARE A LUI KLAUS IOHANNIS
  http://www.riseproject.ro/articol/mostenirea-din-spatele-averii-imobiliare-a-lui-klaus-iohannis/

 2. JE says:

  Ucenicia, o altă reușită a Elveției și un exemplu pentru România
  https://logec.ro/ucenicia-o-alta-reusita-a-elvetiei-si-un-exemplu-pentru-romania/

 3. alexandru says:

  Hmm… stai putin ca nu inteleg, opinia Gandeste.org este ca ar trebui majorate salariile cu 10% pentru functionarii publici? Sustineti acest demers? Wow..

Let us talk about
Name and Mail are required
Join the discuss