Politică

Frauda este din ce în ce mai evidentă!

Sunt in jur de 18500 de sectii de vot, gasiti sectii cu 4000, cu 500 de voturi in plus, cu 50, incepe deja lumea sa realizeze ca lucrurile nu sunt in regula, dispar rezultatele cu totul de pe site ul BEC, e inceputul haosului.


Toata povestea a inceput de la UDMR, care a obtinut voturi aiurea, dupa am cerut de la Mirel Palada mediile mobile, sunt mai sigure decat ultimul sondaj, si ce se vede in pozele de mai jos? Ca UDMR, PMP, USR, PNL au toate cu 35% mai mult decat mediile mobile iar PSD, ALDE, PRO sunt fix cat aveau, adica fata de estimarea de 40% prezenta avem una de 50% iar cele cam 10 procente se impart proportional cu mediile mobile ale celor protejati de cine stim noi. Mie asta imi spune ca avem un algoritm, sa-l dam inapoi.

Asta inseamna ca s-au adaugat:

UDMR 125000

PMP 145000

USR 500000

PNL 630000

Avem atunci scorurile

PNL 1810000 23,8%

PSD 2040000 26,8%

USR 1530000 20,1%

PRO 580000 7,7%

UDMR 350000 4,6%

PMP 380000 5%

ALDE 380000 5%

Pot exista variatii, eu estimez, nu numar, dar cam asa ar arata scorurile daca asta a fost metoda, asta e metoda, am 3 bile in urna si mai bag una. Mai exista metoda am 4 bile in urna, scot una de la ei si o vopsesc ca sa arate ca una de la noi, in alt episod.

Totul este doar o speculatie, alegerile sunt corecte, nu a existat nicio neregularitate, traim in cea mai buna din lumile posibile.

PS: Am pierdut cei 16 lei, nu m-au blocat, continuam!

Autor: Dan Șelaru

Sursa: Dan Șelaru Facebook

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • Acum, in numele legii, adevarului si onoarei mediatizati scorurile reale. Cu bune, cu rele, puncte forte, slabe, oportunitati si amenintari, clar ca lumina zilei, simplu ca buna ziua. Fara patima!

    Examenul de constiinta.

  • Dar Divin de Rusalii… Adevarul care ne elibereaza… impaca, vindeca, iubeste… armonizeaza…

  • Apropo, ca tot se vorbeste peste tot in mass-media de introducerea votului electronic. Pai, daca Sistemul securist si-a permis sa fure voturile, in cel mai matural mod, tocmai in organizarea clasica a votarii, va dati seama cum va fi in cazul votului electronic, cand el va controla softul, directionand voturile prin simpla apasare a tastei Enter, dupa cum vrea sufletelul sau(nu ca ar avea asa ceva)!! Cand se va ajunge la asemenea scuipat pe democratie, doar cei cu neuronii degerati se vor mai duce sa voteze! Problema e ca, sunt prea multi dintr-astia in Romania!

  • La alegerile recente s-a putut frauda informatic in cel putin doua moduri:

    A) pe liste suplimentare

    Exista un fisier cu toate CNP-urile alegatorilor inscrisi in liste
    La prezentarea alegatorului se cauta CNP-ul in fisier
    Daca a votat , apare mentiunea ca a votat
    Daca nu a votat si este identificat pentru sectia unde s-a prezentat , este plasat in fisier un indicator ca a votat
    Daca nu a votat si nu este identificat in sectia unde s-a prezentat, se trece pe Lista Suplimentara. Dupa trecerea pe lista suplimentara alegatorul isi exercita dreptul de vot.
    La nivel de tableta se inregistreaza un CNP ca a votat si SE RETIN datele persoanei care a votat pe lista suplimentara dar, indicatorul de VOTAT din fisierul principal este pus pe NEVOTAT !
    La sfarsitul votarii operatorul obtine listele de control cu cei care au fost inscrisi, cati au votat, etc. Poate obtine si listele celor de pe lista suplimentara. Se valideaza procesele verbale, etc,etc…
    Nici un alegator cinstit nu va incerca sa voteze pe doua sau mai multe liste suplimentare pentru ca se gandeste va va fi depistat. Daca o facea avea o mare surpriza : nu era descoperit ! Pe logica asta persoane specializate din diferite entitati au votat pe mai multe liste suplimentare in multe sectii de votare !!!

    B) Pe buletine/carti de identitate multiple

    Sunt ferm convins ca exista persoane din anumite structuri care au mai multe carti de identitate pe adrese reale, distincte in mai multe localitati.
    Sunt inscrisi in listele de alegatori, voteaza normal de mai multe ori, O pot face si pe liste suplimentare dupa modul A !!

    Daca la nivelul judetelor exista persoane care sa voteze multiplu dupa oricare din moduri sau pe amandoua modurile vor fi aduse in sprijinul cui trebuie un numar insemnat de voturi.

  • Sistemul informatic. Facem analiza SWOT.
    Soft & Sophie, cuplul AI. Observati? Oricat de tare ar fi acest sistem tot ARTIFICIAL ramane pt simplul motiv ca nu reflecta, in speta, pe de o parte OBIECTIVUL REAL AL SCRUTINULUI DUBLU, pe de alta parte, VOINTA REALA A OAMENILOR. Partea plina a paHarului rezinda in faptul ca in acest mod ii identificam slabiciunile, viciile, incorectitudinea, imoralitatea, ilegalitatea. Adevarat ca algoritmul nu-i pentru maici, da’ nici pt taici.
    Momentul adevarului este foarte aproape.

  • Sistemul IT, un sistem ARTIFICIAL, e pliat, adecvat la MIZA ELECTORALA, respectiv impartirea, reimpartirea sferelor de influenta cu privire la RESURSE NATURALE, accentuez NA TU RA LE. Resurse naturale, umane, spirituale, zacaminte, resurse minerale, metale rare, pretioase. Va imaginati pericolul, capcana, cursa in care suntem atrasi? N-are nicio legatura cu ceea ce ni se flutura ca reprezentand “parcursul european” din perspectiva UE – ORGANIZATIE fara Constitutie, incompetenta, inechitabila, instabila, ne prietenoasa fata de Romania careia i s-a aplicat MCV, eticheta de “coruptie”, eticheta de “Risc de tara”, sanctiuni dupa sanctiuni, infringement dupa infringement, neprimirea in Schengen, politica dublului standard la produse comerciale, financiar-bancare, fiscale, politici agrigole, subventii, fondurile UE fiind directionate sub masca studiilor, consultantei, management, marketing, formare profesionala in conturi speciale pentru campanii speciale, media, proteste, diversiuni speciale, hibride, in capcana carora am cazut deopotriva, muritor de rand, demnitar indif de rang, IT-ist, strateg, etc. Tot raul spre bine in OPERATIUNEA “CERNEREA” ALEGEREA GRAULUI DE NEGHINA.

  • Asa-i: in democratia de fatada conteaza ca circul sa fie cat mai lung, cat mai … lat, inalt, adanc, patrunda pana la maduva oaselor strabune. Emotional, extradiversionist! Frauda evidenta. DEMONOCRATIE IN TOATA REGULA. Cortina o trage Dumnezeu adevarat lumina intocmai cum s-a mai intamplat in situatii similare de-a lungul istoriei civilizatiilor pamantene pe fondul careia unii s-au prefacut ca initiaza, respecta regulile, poruncile, acordurile, tratatele, codurile, procedurile, directivele, iar altii… chiar i-au crezut in toata splendoarea naivitatii, credulitatii, acei “saraci” care bogati in Duh vor avea parte de imparatia cerurilor, daruri, taine…
    Din perspectiva normei universal-valabile asa ceva se sanctioneaza daca nu se corecteaza, vindeca in timp util, restabileste ordinea fireasca a lucrurilor. Adevaru-i pe la mijloc ca de fiecare data. Justitia divina nu este complice la frauda planetara, hotareste in consecinta. Niciodata nu-i prea tarziu pentru un nou inceput!

  • Cu tableta, coane Fanica! Atunci vi se pare ca VOTUL ELECTRONIC exprima miza & vointa reala a poporului? Ca sa limpezim odata aspectul legat de VOTUL ELECTRONIC.