Analize și opinii Extern

Larry Watts despre Razboiul impotriva Romaniei. “Romanii trebuie sa dispara”!

Filosofia emisiunii „Codul lui Oreste” este simpla: Cercetarea are ca scop cucerirea lumilor exterioare, dar si cunoasterea lumilor interioare. Legea Divina guverneaza Universul. Omul este un microcosmos analogic macrocosmosului. Traim intr-un imperiu al cuvintelor vii. Gandul, Vorba si Fapta sunt cele trei dimensiuni ale Logosului. Unitate in diversitate! Intunericul este lipsa Luminii, Raul, absenta Binelui. Intreaga Creatie se supune Legilor, Principiilor si Logicii Divine. Libertatatea naste Destinul. Dumnezeu este Integralistul. Diavolul este separatorul.

Subiecte discutate:
Fereste-ma, Doamne, de prieteni.
Dusmanii istorici ai Romaniei
Patria e locul unde am iubit si am fost iubit
Patria este pamantul care hraneste – Euripide
Templierii – Secretele templului lui Solomon
Romanul isi iubeste pamantul unde s-a nascut (sursa: bindiribli.ro)

Larry Watts a vrut sa-l asasineze pe Ceausescu. O noua emisiune-bomba la TVR 1 cu dr Watts, despre terorism si contra-terorism: Mostenirea Clandestina (I-V)

Dupa lansarea de la Craiova a primului volum al lucrarii sale, “Fereste-ma, Doamne, de prieteni“, prof Larry Watts a continuat dezbaterea inceputa in Sala Albastra a Universitatii din Craiova, intr-un cadru restrans, cu profesori, cercetatori si jurnalisti. Prezent la eveniment, reporterul Ziaristi Online a fost martorul unor confesiuni si dezvaluiri de senzatie. Discutand despre anii sai de bursa in Romania, ’82-’84, si hartuielile la care erau supusi de catre Securitate cei cu care se intalnea in scopuri stiintifice, de la Corneliu Coposu la Dinu Giurescu si, poate, chiar si Liviu Maior, Larry Watts a marturisit ca nu o data a fost tentat sa aplice un plan pe care-l concepuse pentru asasinarea lui Ceausescu. Conform calculelor istoricului american, chiar daca atentatul nu ii reusea, stia ca zorii sfarsitului comunismului sunt aproape si, dupa cativa ani in puscariile romanesti, avea sa fie eliberat ca un erou national, ba chiar international, odata cu caderea regimului. Tanarul student Larry Watts planuiese atacul asupra fostului dictator comunist ori la una dintre manifestatiile de 23 august ori la alta iesire publica a lui Ceausescu, cand spera sa poata ajunge in apropierea sa, inzestrat cu un pistol. Din fericire pentru el, planul a ramas doar in mintea sa. Cu toate acestea, studiile sale in domeniul terorismului si contra-terorismului stau la baza noului episod al serialului temerarei jurnaliste Monica Ghiurco despre Razboiul Secret contra Romaniei Moştenire clandestină (V) Terorismul în războiul rece şi implicarea României, care va fi difuzat in aceasta seara, la TVR 1, de la 22.40(VR)

Vedeti aici cele cinci episoade difuzate pana acum:




sursa: ZiaristiOnlineTV

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu