Analize și opinii

Zoe Dantes: “Culoarea lanțurilor dictaturii mondiale este verde”

În 2007, Vaclav Klaus, fost președinte al Cehiei, publica o carte: «Planeta albastră în lanțuri verzi: Ce este amenințată: clima sau libertatea?». În carte, se explică cum omenirea va deveni o simplă pușcărie globală, datorită noii religii privind așa-zisa încălzire globală.

Ea devine, după demența infectărilor, noul zeu la care se închină globaliștii.

Nu pentru că i-ar interesa de evoluția omului sau a Terrei. E doar pentru a-și întări controlul, puterea și maniera de sărăcire a populațiilor din întreaga lume. Supunerea totală!

Nebunia infectărilor a fost doar un preambul. S-au folosit de un inamic fără față, prin minciună, manipulare și frică, să-și atingă scopul.

Controlul total asupra omenirii, anihilarea politicilor sociale prin reducerea populației, mai ales a celor cu vârsta peste 65 de ani, injectarea obligatorie cu seruri experimentale ale căror efecte le vedem azi toți, lockdownurile obligatorii, închiderea economiilor, spolierea resurselor, închiderea spitalelor și, nu în ultimul rând, certificatul de vaccinare.

Neapărat Verde!

Culoarea lanțurilor dictaturii mondiale este verde.

Devine din ce în ce mai evident.

Nu întâmplător s-a ales culoarea verde. Este culoarea vieții, a speranței, a halatelor „eroilor” și, bineînțeles, a banilor. Inducerea în eroare a subconștientului colectiv funcționează!

Acum, în locul carcalacului este împins un alt inamic fără față: încălzirea globală. O vede cineva? Altfel decât este prezentată în media vândută? Bineînțeles că nu! Anotimpurile își văd de treaba lor. Așa cum le-a lăsat Dumnezeu de la facerea lumii. Nu se încurcă în politica nebunilor. Minciunile inundă spațiile publice și, drept dovadă, influencerii cumpărați o ard ecologic! Pe bani mulți!

Individa impusă, niciodată aleasă, a UE, ne explică cum sunt nevoiți să-și sacrifice fermierii vitele ca să aibă el sacul cu bani, zis și Gates, fabricile lui de carne artificială, gândaci și alte gângănii. Acest individ este cel mai mare proprietar de terenuri agricole din SUA. Terenuri pe care nimeni nu le va mai cultiva. Foamea bate la ușa lor. A celor din „lumea liberă”. Încă nu au înțeles! Nu e târziu! Câmpurile verzi vor deveni moloz. Pentru că lanțurile dictaturii mondiale devin pe zi ce trece tot mai negre. Au culoarea iadului. Se șterge verdele încet, încet.

Tot această „cinstită și corectă” doamnă, instrumentul globalist, ne explică cum e cu inteligența artificială. Cea folosită pentru monitorizarea în timp real a consumului energetic. Dacă oamenii nu sunt ascultători și supuși, se „va ajunge la blackout, altă soluție nu există”. Zice cucoana cu buzunarele pline de comisioane și cu Green Deal-ul în gură! Din nou culoarea verde.

Și amenință UE cu blackout în loc de lockdown! Se modifică doar niște termeni. În timp ce ea, și alții ca ea, iubitori de culoare verde, se plimbă cu avioane private și iahturi superluxoase. Nu se pune! Ei nu poluează! Poluăm doar noi și animalele. Dacă vor să sacrifice animalele, câți pași mai sunt până se va trece la sacrificarea celor ce nu respectă legea lor, a demenților verzi?

Foarte puțini!

Sacrificarea noastră a tuturor urmează!

Vor portofel digital. Probabil va fi tot verde! Că ei salvează planeta! Nu așa mint?!

Ca să te poată „omorî” social printr-un simplu click! Că e doar lumea IT-iștilor! Ei sunt la putere! Nu contează că majoritatea sunt aproape sociopați și rupți de realitate. Realitatea lor e virtuală! Cu ei și-au făcut treaba verde. Probabil ei vor fi sacrificați primii. Că știu prea multe! Nu contează nimeni pentru nebunii ce conduc. Ei au un singur scop: să salveze planeta.

De noi toți! Cu ajutorul lanțurilor verzi! Care sufocă libertatea omului și a planetei.

Planul merge mai departe.
Doar iluzia că viața este verde continuă.
O schimbă autoritățile oficiale în negru.
De la Blackout!

Ultima tastare a butonului Delete, înainte de ShutDown!
Total!

Nu ne rămâne decât să privim mai atent culoarea verde și să o transformăm în noua culoare a hârtiei igienice! Cu care să ștergem gurile celor ce ne amenință! Pentru că iarba, pomii și florile au fost înainte de verde semințe îngropate. În pământul negru. Ploaia l-a spălat și a dat vieții încă o șansă.

Este vremea!
Să căutăm Lumina!
Și să rupem lanțurile!
Verzi!

Autor: Zoe Dantes