Analize și opinii

VINE IARNA NOII NORMALITĂȚI

Vine iarna… și știți ce înseamnă asta.
Exact, a sosit aproape din nou timpul ca elita conducătoare globalist-capitalistă să bage masele Noii Normalități într-o stare de isterie idioată cu privire la un virus pretins apocaliptic. Același virus apocaliptic imaginar prin care au mânat masele Noii Normalități spre isterie în ultimele două ierni.

De data aceasta trebuie să se miște mai repede. La modul serios, cât de isterici credeți că mai pot deveni de acum încolo Noii Normali?

Cea mai mare parte din lumea occidentală a fost transformată într-o distopie pseudo-medicală în care trebuie să-ți arăți „actele care dovedesc puritatea sanitară” pentru a intra într-o cafenea și a bea o cafea. Oamenii care refuză să se „vaccineze” experimental contra unui virus care produce simptome ușoare spre medii (sau adesea niciun fel de simptom) în aproximativ 95% dintre cei infectați, și ale cărui rate de mortalitate variază între 0,1% și 0,5% sunt în mod sistematic segregați, dați afară de la muncă, li se interzic tratamentele medicale, sunt demonizați ca „pericole sociale”, cenzurați, amendați și persecutați. Dacă credeți că exagerez, priviți prima pagină a acestui ziar australian…

Da, Marea Epurare din Noua Normalitate a început. „Nevaccinații” și alți necredincioși și eretici sunt urmăriți de fanatici, de gloate îmbătate de ură, târâte în fața Inchiziției Noii Normalități și transformați în „exemple” peste tot în lume.

Aici, în Germania Nou Normală, celebrul fotbalist Joshua Kimmich este arătat public cu degetul și ciopârțit pentru că refuză să se „vaccineze” și să-și arate încrederea în Noua Normalitate a Ordinii Mondiale. În SUA, „nevaccinații” sunt acuzați că l-au ucis pe Colin Powell, un criminal de război de 84 de ani, bolnav de cancer (și „vaccinat” – n.n.). Australia se pregătește să-i bage la închisoare și să-i amendeze cu 90.000 de dolari pe cei care nu poartă o mască medicală, sau care încearcă să meargă la sinagogă etc. În Florida (dintre toate locurile din lume), personalul fanatic al unei școli a legat cu nailon o mască pe fața unei fetițe bolnave de sindromul Down care nu putea vorbi, zilnic, timp de șase săptămâni, până când tatăl ei a descoperit ce se întâmplă. Pot să continui, dar nu cred că e cazul. Internetul este plin de exemple de comportament isteric și sadic.

Și asta ca să nu amintim de isteria din rândul Noilor Normali care, de pildă, își aliniază copiii ca să-i vaccineze, după care aleargă cu copilul la camera de urgență pentru „o miocardită complet neproblematică”.

Cu toate acestea, oricât de isterice sunt acum lucrurile, puteți paria că GloboCap se va da peste cap să sporească isteria în următoarele cinci luni. Iarna care vine este decisivă, prieteni. Trebuie să consolideze Noua Normalitate, pentru a pune surdina pe „pandemia apocaliptică”. Dacă sunt forțați să o mai lungească încă un an… ei bine, nici cei mai spălați pe creier dintre Noii Normali nu vor mai înghiți gălușca.

Sau… bine, da, cei mai spălați pe creier o vor face, dar ei sunt doar o mică minoritate. Cei mai mulți dintre Noii Normali nu sunt niște totalitariști fanatici. Sunt doar oameni simpli care încearcă să aibă grijă de ei înșiși, oameni care vor face aproape tot ceea ce e nevoie pentru a evita să fie ostracizați și pedepsiți. Dar fiți atenți că există o limită, inclusiv de timp, în ceea ce privește stresul și disonanța cognitivă pe care aceștia sunt pregătiți să le accepte.

Majoritatea dintre ei au atins acea limită. Și-au făcut treaba, au urmat ordinele, au purtat măștile, s-au „vaccinat” și sunt bucuroși să-și arate „documentele de supunere” oricui le cere. Dar acum ei vor să se întoarcă la „normal”. Ei bine, nu se poate, din cauza… din cauza noastră.

Vedeți voi, GloboCap nu-i poate lăsa să se întoarcă la „normal” (i.e., noua versiune totalitară a „normalului”) până când nu acceptă oricine (i.e., oricine contează) să fie „vaccinat” și nu se plimbă cu un certificat scanabil care să-i dovedească conformismul ideologic. Probabil că ar renunța și la pretenția de „vaccinare” dacă ne-am pleca genunchiul și ne-am mărturisi supușenia față de Forumul Economic Mondial, BlackRock, Vanguard, sau mai știu eu cine, și am purta un cod QR care să confirme că noi credem în „Știință”, în „Crezul Covid” sau mai știu eu în ce altă dogmă corporatistă.

Serios vorbind, obiectivul acestui întreg exercițiu (sau cel puțin al acestei faze din acest întreg exercițiu) este să transforme radical și irevocabil societatea într-un campus corporatist monolitic în care toată lumea trebuie să-și scaneze actele într-un labirint nesfârșit de „spații sigure”, monitorizate permanent, prietenoase cu mediul, de gen fluid, complet vegetariane, deținute și operate de GloboCap sau de unul din agenții sau subsidiarele sale.

Elitele conducătoare globalist-capitaliste sunt hotărâte să transforme planeta într-o Utopie Iluminată Woke și să impună cu orice preț un conformism fără rezerve față de valorile sale fără de valoare, iar noi, „Nevaccinații”, le stăm în cale.

Nu ne pot aduna pur și simplu și împușca – acesta este totuși capitalismul globalist, nu nazismul, nici stalinismul. Trebuie să ne înfrângă, să ne frângă spiritul, să ne constrângă, să ne intimideze, să ne persecute până când ne vom preda voluntar autonomia. Și trebuie să facă asta în următoarele cinci luni.

Drept urmare, se lucrează la această etapă.

În Marea Britanie, în pofida unei scăderi a „cazurilor” și a faptului (pe care „autoritățile” au fost forțate să îl recunoască) că „vaccinații” pot împrăștia virusul la fel de bine ca și „nevaccinații”, guvernul este pregătit să aplice „Planul B” și să impună segregarea socială pe care a adoptat-o deja cea mai mare parte din Europa. În Germania, „Urgența Epidemică de Importanță Națională” (i.e., pretenția legală pentru impunerea „restricțiilor Corona”) va expira la mijlocul lui noiembrie (dacă nu vor umfla dramatic „cazurile”, ceea ce pare puțin probabil acum), așa că autoritățile lucrează la revizuirea „Infektionsschutzgesetz” (legea de protejare contra infecției) pentru a justifica menținerea indefinită a restricțiilor, în pofida absenței unei „epidemii” sau a unei „urgențe”.

Și așa mai departe. Cred că ați înțeles unde bat. Iarna asta va fi un pic mai nebună sau … OK poate chiar și mai nebună. În termeni de isterie de masă, probabil că Russiagate, Războiul contra Populismului, Războiul Împotriva Terorii și alte programe similare vor părea deja niște creații de amator.

Cu alte cuvinte, luați-vă la revedere de la realitate (sau ceea ce a mai rămas din realitate). Nu mai au mult timp și GloboCap știe asta. Dacă vor să impună Marea Resetare, sunt nevoiți să terorize masele Noii Normalități într-o stare de panică patologică și să le inculce o ură incontrolabilă față de „nevaccinați” și față de oricine le contestă domnia. Dacă doar repetă iarna lui 2020 și 2021, nu le va merge. E nevoie de mai mult decât repertoriul standard de statistici manipulate și false, predicții groaznice, fotografii cu „camioane ale morților”, spitale copleșite dar necopleșite, și toate celelalte caracteristici ale propagandei neo-goebbelsiene cu care ne-au obișnuit în ultimele 18 luni.

Se confruntă cu o revoltă a clasei muncitoare. Milioane de oameni de peste tot din lume protestează în stradă, organizează greve, boicoturi și alte forme de opoziție. În pofida încercărilor orwelliene ale mass-media de a nu relata sau de a ne demoniza pe toți ca „extremiști de dreapta”, Noii Normali sunt foarte conștienți de ceea ce se întâmplă. Iar povestea oficială în sfârșit se destramă. Faptele sunt indiscutabile pentru oricine mai are un gram de integritate, până într-acolo încât chiar și o oficină a propagandei precum „The Guardian” este nevoită să recunoască adevărul.

Nu, în acest moment GloboCap nu are altă soluție decât să-și folosească toate armele din dotare – mai puțin despotismul pe față, pe care nu-l poate instaura fără să se autodistrugă – și să spere că ne vom preda într-un final, vom pune genunchiul jos și vom cere iertare.

Nu știu exact ce pregătesc, dar cu siguranță nu mă aștept la nimic bun. Sunt deja destul de sleit. Și din câte îmi dau seama, la fel sunteți și voi. Dacă ajută, să ne gândim astfel: nu trebuie să purtăm bătălia. Tot ce avem de făcut este să nu ne predăm, să rezistăm asediului până în aprilie.

Iar dacă, grevele, boicoturile și „vremea proastă” continuă, s-ar putea să nici nu fie nevoie să rezistăm atât.

Sursa: contramundum.ro