Analize și opinii

Victor Rebengiuc, un actor extrem de răbdător: ”Klaus Iohannis este un candidat pe care îl aștept de 50 de ani!”

„Pentru prima oară voi vota cu inima deschisă. Pentru prima oară candidatul pentru care voi vota este omul în care am cea mai mare încredere, că va face ceva bun pentru acestă țară.Îl voi vota pe Klaus Iohannis pentru că este un om serios, un om care a dovedit că tot ceea ce spune face, un om chibzuit, un bun gospodar, și care sunt convins că va face din România o țară mândră, o țară așa cum merită să fie România, o țară mândră și înfloritoare.



Pot părea vorbe goale astea, dar, credeți-mă, este un candidat pe care îl aștept de 50 de ani … Credeți-mă! ”( Victor Rebengiuc, 2014, în timpul campaniei pentru alegerile prezidențiale)

Păi, când am auzit eu că Victor Rebengiuc l-a așteptat pe Klaus 50 de ani, mi-am zis: câtă răbdare! Și m-am bucurat pentru el, sărăcuțuʹ, că așteptarea nu i-a fost de pomană… Deoarece se putea și mai rău , având în vedere că Mihai Șora a așteptat 70 de ani o nouă Ana Pauker, pe care să o iubească și să o admire … Ei bine, cetățeni, și lui așteptarea i-a fost răsplătită, chiar dacă „noua muză” e cu un cap mai înaltă… și mai baschetbalistă… și poartă număr dublu la balerini față de cea veche. Dar în rest, tot cu cătușele la brâu și asta nouă ca și „a bătrână”!

Vedeți? Răsplătiți sunt numai cei răbdători… așa că să nu ne mai plângem. Că noi dorim să scăpăm de Klaus de mai puțin timp… nici cinci ani nu au trecut … Să fim calmi… dacă e să ne luăm după statistică, se va întâmpla peste circa 60 de ani!

Autor: Luminița Arhire

Sursa: Luminița Arhire Facebook

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu