Analize și opinii

Veniiiiiiţi de luaţi vacciiiiiinuuuuuul!

35884897 - vaccine in vial with syringe

Lovitură mortală pentru creştin-ortodoxie: chiar în ziua de Crăciun, la Vama Nădlac 2 s-a născut o nouă religie: „Coronavirusul”! Practic, ceremonia aducerii Luminii de la Ierusalim, cu care eram obişnuiţi în ziua de Paşte, a fost înlocuită de ceremonia aducerii Vaccinului anti-Coronavirus!

În locul Patriarhului Daniel, liderul creştinismului ortodox de la noi, ceremonia a fost patronată de Raed Arafat, liderul acestei noi religii, anunţată chiar după alegerile locale de către noua guvernare prin refuzul celor de la USR de a jura pe Biblie.

Şi, iată!, acum constatăm că, odată cu mişcările anti-creştine ale progresiştilor sorosişti, în locul cunoscutei formule de la miezul nopţii din bisericile creştine: „Veniţi de luaţi lumină!”, se anunţă noua formulă magică a noii religii: „Veniţi de luaţi vaccinul!”

Cine a urmărit cu atenţie ceremonia din ziua de Crăciun, a observat că acea camionetă care conţinea cele 10.000 de doze de vaccin a fost dirijată în aşa fel încît să fie poziţionată exact în dreptul PUPITRULUI cu stema României, pus cu grijă în mijlocul străzii (vezi fotografia din deschidere), după modelul consacrat de Klaus Iohannis la ceremoniile de inaugurare a cioturilor de autostradă.

După această scenă de pregătire minuţioasă, am asistat la un adevărat pelerinaj la moaştele vaccinului, care, spre deosebire de pelerinajul de la Mănăstirea Sfîntului Andrei, nu numai că n-a fost interzis, ci chiar a fost transmis în direct de TVR (anunţată ca broadcaster principal în promovarea campaniei), unde se văd înghesuindu-se „enoriaşii din presă” ai noii religii guvernamentale:

Momentul culminant a fost, desigur, acela al cuvîntărilor, cînd la pupitru s-au instalat acest Papă al Covidului, Raed Arafat, cu o mască specială de tip 3M pe bot şi cu ochelarii de mafiot pe nas, şi medicul militar Valeriu Gheorghiţă, venit nu în halatul de medic, cu care putea să dea siguranţă medicală operaţiunii de vaccinare, ci în uniforma de război, care să impună nu ştiu ce dracu de stare de frică:

Ce au spus, nu contează! Au fost lucruri pe care le-am mai auzit în zilele precedente, spuse de managerul general al religiei Covid, Klaus Iohannis, căruia, deocamdată, i s-a interzis de către consilieri să devină Întîiul Stătător al vaccinului, deşi cred că se va reveni asupra deciziei, căci n-ar putea rata ocazia să fie şi el ca Joe Biden sau Benjamin Netanyahu, adică „Primul vaccinat al ţării”!

Marea întrebare este: de ce la pupitrul din Vama Nădlac nu a venit Klaus Iohannis? S-au încheiat alegerile şi nu mai are motivare?

Răspunsul l-au dat cei de la „Opinia de Sibiu”, care ne-au arătat cum, în timp ce venea Vaccinul, Klaus Iohannis ieşea din biserică de mînă cu Carmen „Răvăşitoarea”, care avea un palton atît de scurt, încît din crăpătură i se vedeau picioarele dezgolite pînă hăt departe în sus:

Noi, amărăştenii, n-am avut voie în ziua de Crăciun, cînd sărbătorim naşterea lui Isus, nici măcar să stăm la masă cu toată familia şi să primim colindători. Ei, însă, s-au îngrămădit la Vama Nădlac să facă propagandă vaccinului.

CONCLUZIE: Crăciunul din 2020 n-a mai stat sub semnul divin al lui Isus Cristos! Dacă ar trebui să i se dea un nume, cel mai potrivit ar fi: naşterea noii religii Covid cu vaccin şi genunchii goi ai Răvăşitoarei.

Autor: Ion Spânu

Sursa: cotidianul.ro