Analize și opinii

Va urma versiunea 2 a Pandemiei cu un virus cu adevărat mortal

COVID-19 a fost arma atomică aruncată în curtea lui Trump fix înaintea alegerilor. Totul a fost gândit la milimetru, iar din isteria mass-mediei, noii ar trebui să fi realizat că planul a fost unul de mult studiat. Însăși metodologia de numărare a morților a fost, ea însăși, gândită pentru a șoca, pentru a tensiona opinia publică.

Desfășurarea la nivel mondial a „confruntării” este atât o acoperire a urmelor, cât și un exercițiu de sincronizare specific „Noii Lumi”. Primul exercițiu de sincronizare pe care l-am văzut pus la cale la nivel global a fost modul în care Băncile Centrale au acționat timpul crizei din 2008. Acela a fost un început al manipulării financiare strict coordonate în vederea manipulării oamenilor, un exercițiu care a arătat că teoriile globaliste încep să aibă aplicabilitate. Știți cum e, după ce-ai pus un bloc pe roți, e logic că va merge la vale. Așa e și cu lumea.

Ieri vă întrebam dacă există vreun loc pe lumea asta în care se poate scăpa de nebunie. Răspunsul corect e că nu există. Într-adevăr, mai sunt oaze, dar acestea ori nu sunt în sfera de interes, ori dacă joacă „invers” față de cum li se cântă, n-au sisteme politice solide, fiind susceptibile să cadă la primul vânt mai puternic. Nu vă iluzionați: nu-i niciun loc de fugă!

E bine să înțelegeți că, după alegerile din SUA, indiferent de rezultatul acestora, lupta va continua. Înțeleg din surse de încredere că va urma versiunea 2 a Pandemiei. Nu va fi același virus, ci unul mult mai periculos, cu adevărat mortal. De data aceasta nu va mai fi de glumit.

Ar fi trebuit să știm până acum că, indiferent de ceea ce se petrece pe scenă, planul regizorului se respectă până la căderea cortinei. Așadar, alungați-vă iluziile și pregătiți-vă pentru perioada următoare. Ce-i mai rău abia acum începe!

Autor: Dan Diaconu

Sursa: Trenduri economice

Despre autor

editor

Adauga comentariu

Adauga un comentariu