Analize și opinii

Dan Diaconu: „Se dorește marea unificare a religiilor într-una singură care să includă toți dumnezeii”

Terminați cu prostiile! Afirmațiile Papei n-au deloc de-a face cu campania electorală din SUA, nu sunt pro-Biden și anti-Trump. O să vă spun simplu că singura acțiune aparent anti-gay a lui Trump a fost închiderea paginii gay a Casei Albe. Atât. În rest, de fiecare dată, s-a declarat adept a agendei LGBT. Vă reamintesc una dintre ultimele acțiuni ale lui Trump în direcția indicată: instructarea ambasadelor SUA din toată lumea pentru forțarea legilor pro-LGBT.

Reîntorcându-ne la Papă, declarațiile sale nu sunt nimic altceva decât implementarea programului pentru care a fost împins la vârful Bisericii Catolice. Nu au legătură cu Trump sau Biden, ci cu ceea ce i-a fost dictat, adică modificarea dogmei Bisericii Catolice în direcția ideologiei oficiale a corectitudinii politice.

De ce e nevoie de asta? Simplu. Se dorește „marea unificare” a religiilor într-una singură care să includă toți dumnezeii. Iar Papa este vârful de lance al noii religii. Trăim vremuri tulburi în care credința curată devine infracțiune.

Autor: Dan Diaconu

Sursa: Trenduri Economice

Despre autor

editor

comentarii

Adauga un comentariu

  • Ca se doreste ” Se dorește marea unificare a religiilor într-una singură care să includă toți dumnezeii” asta chiar n-ar fi rau deloc insa , ce te faci ca o religie sau alta spune de mii de ani adeptilor ca EXISTA UN SINGUR DUMNEZEU IAR NUMELE LUI ESTE { dupa caz } …ALAH , DUMNEZEU , YEHOVA , YAAHVE si etc ? Cum ai vor putea impaca pe acei milioane d e insi ? Printr-un mare razboi religios de unde , cine ramane in viata , ala sa-si impuna punctul d e vedere ? Asta s e vrea a fi o gluma cumva ?

  • multe se vor schimba si la noi si in usa acuma au inceput su pantec artifical si frumusete la barbati , si exista animale cu 2 sexe , la fel si oameni intersex cu doua sexe