Analize și opinii

Vă blestem așa să sfârșiti și voi, goi și în saci negrii de plastic aruncați în gropi de gunoi sau pe vreo gârlă desfundată la margini de București.

,,Și cei cu asta? S-a greșit”, spunea odată Raed Arafat. Până la urmă este vorba de peste 25.000 de români umiliți după moarte și umiliți probabil și înainte de moarte ( vezi protocolul legării de paturi al bolnavilor) băgați în saci negrii de plastic, fără autopsie, fără lumânări la căpătâi îngropați ca tâlharii cu poliția și jandarmii în alertă maximă. Toți morți în numele covidului fără a respecta ritualul sfânt al înmormântării. Ministrul Sănătății spune că oamenii sunt de vină și cei de la pompele funebre și o spune în stilul caracteristic al securiștilor și iată al urmașilor lor. Apoi mai zice că a fost lipsă de comunicare, asta după un și ceva, după ce ați blocat, animalelor, cimitirele să nu poate merge omul să aprindă o lumânare la mormântul celor ce încă îi mai putem numi mamă, tată, frate, soră, mătușa, unchi, prieten…
Vă blestem așa să sfârșiti și voi, goi și în saci negrii de plastic aruncați în gropi de gunoi sau pe vreo gârlă desfundată la margini de București.

Despre autor

editor

comentarii

Adauga un comentariu

  • …blestemele nu ajuta la nimic… dar de atit sintem capabili… dintotdeauna…

  • Aceste crime premeditate si programate din spitalele romanesti sunt de fapt niste jertfe sau sacrificii ritualice aduse lui Lucifer(zis si Arhitectul Suprem, in masonerie), in care toate aceste atrocitati sunt filmate, pt a fi apoi vizionate de oameni foarte potenti financiar si politic pt delectarea lor si pt satisfacerea fanteziilor morbide(acestia putand fi uneori, chiar prezenti fizic, la locul crimelor sau al atrocitatilor). Bineinteles ca de toti acestia, nu se atinge nimeni din Politie si Justitie, nici macar cu o floare, toate anchetele fiind musamalizate, iar cei care nu pricep acest lucru si vor sa se implica adanc in investigatie, de obicei vor sfarsi rau! Se pare ca si unii dintre potentatii damboviteni(din servicii, politica, Justitie, corporatii) au preluat aceasta „moda” din Vest, ca simta si ei cu adevarat „puterea” de care dispun in Colonie, caci cea data doar de functii, bani, lux si relatii nu ii mai satisface pe deplin!