Analize și opinii

„Uite-așa mai aflăm și noi ce firme acoperite are SRI!”

Scandalul punerii sub acuzare a șefului Unifarm, Eugen Adrian Ionel, de către DNA pentru o presupusă mită de 760.000 de euro a scos la suprafață, ca păduchele în frunte, o altă numire controversată făcută la compania de stat.Un fost șef din SRI a fost numit membru în C.A. al Unifarm, odată cu numirea lui Adrian Ionel la șefia instituției, în 2012, în guvernarea Victor Ponta.

E vorba de Ion Maranda, fostul șef al Direcției Protecție Internă a SRI. Maranda a fost prezentat în ordinul de numire pentru Unifarm ca șef serviciu la o societate comercială.  Jurnalistul Victor Ciutacu a prezentat ordinul de numire.

„Șeful protecției interne a SRI, baritai generalul, a fost numit membru în C.A. al Unifarm odată cu eroul zilei de ieri Adrian Ionel. Cel mai mișto e că numirea lui s-a făcut în calitate de serviciu la o societate privată; SRL de consultanță, mai exact. Uite-așa mai aflăm și noi ce firme acoperite are SRI.

P.S. Fix la aceeași adresă ființa pe vremuri, pe persoană fizică și juridică, un domn numit Virgil Măgureanu”, a scris Ciutacu pe Facebook, atașând documentul.

Autor: Ioana Radu

Sursa: Cotidianul

Abonează-te la newsletter