Analize și opinii

Ion Cristoiu: ”Băi, DNA, las-o încolo că pute! Directorul Unifarm s-a lăsat prins la ordinul SRI!”

jurnalistul şi publicistul Ion Cristoiu afirmă că Ionel Eugen Adrian, director general al Companiei Naţionale Unifarm SA, a fost folosit de servicii pentru a crea falsa impresie că guvernanţii reacţionează la acuzaţiile că se folosesc de starea de alertă pentru a face afaceri prin achiziíi aranjate.Ion Cristoiu spune că Ionel Eugen Adrian a făcut Academia SRI, o dovadă că este omul serviciilor fiind faptul că nu a fost reţinut, ci pus sub control judiciar 60 de zile pentru acuzaţia că ar fi cerut mită 700.000 de euro pentru atribuirea unui contract de achiziţii măşti de protecţie şi combinezoane.

„Băi procurorule, băi DNA, las-o încolo că pute (…) Ăsta a făcut Academia SRI. Dacă nu era de-al lor, îl reţinea. 24 de ore. De ce îl reţinea? Pentru lucruri din ăstea, alţii au fost arestaţi preventiv. Îl reţinea şi cu propunere de arestare preventivă îl trimitea la judecătorie şi judecătorii spuneau . Nu înţelegeţi că ei au cerut consemnare la domiciliu? Şi noi am stat arestaţi la domiciliu şi nu am cerut 700.000 de euro”, afirmă Ion Cristoiu în jurnalul său video de pe cristoiublog.ro.

În opinia sa, directorul Unifarm s-a lăsat anchetat pentru ca guvernanţii să dea impresia că reacţionează la criticile şi semnalele publice tot mai insistente privind achiziţiile cu cântec din timpul crizei coronavirusului.

„Părerea mea este următoare. El este de al băieţilor şi au zis . Era clar că au făcut achiziţii. Cred că e ofiţer. Şi-atunci au zis, . O să ziceţi cum să te laşi aşa? Păi, nu ştiţi ce sunt serviciile? Dacă lucrezi acolo îţi zice (…) oricum, nu e arestat. Cel mai important este să nu te reţină, are control judiciar pe 60 de zile”, a mai spus jurnalistul.

Autor: Lucian Negrea

Sursa: Stiri pe surse

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • Acest SRI, nu doar ca nu mai are nici o treaba cu siguranta si protejarea romanilor, fiind romanesc doar cu numele,  dar a devenit de ceva vreme, un instrument in mainile unor forte straine oculte, pt supravegherea, controlarea si in final, distrugerea statului roman. Cei din fruntea statului roman, care mai detin niste parghii de control asupra acestui serviciu, trebuie sa inteleaga pana nu e prea tarziu, ca trebuie sa lupte cu toate resursele pe care le au, pt destructurarea acestui SRL strain si aducerea vinovatilor in fatza justitiei.

  • Am spus si repet,DNA-ul este o organizatie terorista! Nu are nici o legatura cu JUSTITIA!

Abonează-te la newsletter