Analize și opinii

UE se afundă în criză, funcționând, și gândind, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat, timp în care grămada de ”cadavre” , economice și sociale, crește văzând cu ochii.

După principiul „Peștele de la cap se împute”, UE se afundă în criză, funcționând, și gândind, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat, timp în care grămada de ”cadavre” , economice și sociale, crește văzând cu ochii.
Green Deal nu este proiect de viitor. Este doar o păcăleală, pentru a schimba fluxurile de bani publici către niște unii care au făcut un lobby îndrăcit și au cumpărat o mulțime de politicieni și de birocrați de la Bruxelles și din membrii Uniunii. Azi s-a anunțat că marele maestru al pomenilor venite din partea statelor, Elon Musk, a primit un miliard de euro, ajutor de stat, din partea Berlinului, pentru fabrica Tesla, pe care o construiește în Germania. Banii municipalităților, tot mai puțini, din cauza scăderii activității economice, sunt cheltuiți pe proiecte costisitoare, cu zero impact asupra mediului și a reducerii poluării. Tot mai mulți actori economici care se implică în fabricarea de mijloace electrice de transport sunt la limită sau dau târcoale falimentului. Timp în care sistemele de educație și de sănătate, cele publice, se duc dracului voioase! În schimb prosperă industria de armament.
În aceste condiții de ce ne așteptăm ca România să fie mai brează? De unde așteptările astea tembele? Relax, va fi mult mai rău! Cu aprobarea UE!

Despre autor

editor

comentarii

Adauga un comentariu

  • Se pune legitim, urmatoarea problema: pt ce sa mai ramanem in aceasta infectie demonica si neo-marxista, numita UE, care ne-a deposedat de mai toate resursele naturale si umane, care ne amendeaza mai mereu ca tara(in ultima vreme), care ne impune cu forta orice lucru dracesc ce vine de la Bruxelles(poponari, migranti, legi antinationale si anticrestine, etc) si care trece cu bocancii peste suveranitatea de alta data a statului roman Pt mine un singur lucru este esential in aceasta relatie de sclavie pe care o avem cu UE: RO EXIT! Problema poate fi cat se poate de simpla sau cat se poate de grea, totul depinzand de solidaritatea si constiinta noastra de neam! 

  • Pe zi ce trece am impresia ca UE devine la fel ca ex lagerul socialist, iar Eurasia e viitorul. Covid free, evident,first of all, unde libertatea este (cel putin inca- si sper ca asa sa ramana) la ea acasa.La vara, in functie de cum vor evolua lucrurile, ma pregatesc sa-mi fac concediul in Federatie , peste 2 anisori vreau sa vad China&South Coreea… cine stie, ma cam bate gandul nebun sa cer azil politico-sanitar undeva pe acolo.Si sa-i arunc in neantul Uitarii pe impletitorii astia de rele cu tot cu “civilizatia” lor occidentala.