Analize și opinii

Testele PCR “nu prezintă încredere”, iar carantinele sunt “ne-legale” – a stabilit Curtea de Apel din Lisabona!

Un tribunal de apel din Portugalia a decis că procesul PCR nu este un test fiabil pentru Sars-Cov-2 și, prin urmare, orice carantină impusă bazată pe rezultatele testelor respective este ilegală.

Mai mult, hotărârea a dat de înţeles că orice carantină forțată aplicată oamenilor sănătoși ar putea reprezenta o încălcare a dreptului lor fundamental la libertate.

Cel mai important, judecătorii au decis că un singur test PCR pozitiv nu poate fi utilizat ca un diagnostic eficient de infecție.

Specificul cazului se referă la patru turiști care au intrat în țară din Germania – toți aceștia fiind anonimi în transcrierea cazului – şi care au fost băgaţi în carantină de către autoritatea sanitară regională. Dintre cei patru, doar unul a testat pozitiv pentru virus, în timp ce ceilalţi trei au fost consideraţi pur și simplu cu „risc de infecție mare“, pe baza apropierii de individul pozitiv. Toţi cei patru au avut, în ultimele 72 de ore, teste negative pentru virusul înainte de a pleca din Germania.

În hotărârea lor, judecătorii Margarida Ramos de Almeida și Ana Paramés s-au referit la mai multe studii științifice.

Îndeosebi la studiul realizat de Jaafar și colab., care a constatat că – atunci când se execută teste PCR cu 35 cicluri sau mai mult – precizia a scăzut la 3%, ceea ce înseamnă până la 97% din rezultatele pozitive ar putea fi fals pozitive.
Decizia concluzionează că, pe baza materialului ştiinţific cercetat, orice test PCR care utilizează peste 25 de cicluri este total nesigur.
Guvernele și laboratoarele private au fost foarte zgârcite în a preciza numărul exact de cicluri pe care le efectuează atunci când se testează PCR, dar este cunoscut a fi uneori chiar de 45. Chiar și teroristul şef, Anthony Fauci a declarat public că orice peste 35 de ani este total inutilizabil.
Puteți citi hotărârea completă în limba portugheză aici, și tradusă în limba engleză aici. Există, de asemenea, un bun articol despre ea pe Great game India, plus un profesor portughez a trimis un e-mail lung despre cazul pentru la Lockdown Sceptics.

* * *
Reacția mass-media la acest caz a fost complet previzibilă – nu au menționat acest lucru. Deloc. Niciunde. Niciodată.
Hotărârea a fost publicată în 11 noiembrie și a fost menționată de atrunci de multe site-uri de știri alternative… dar media oficială mențin un blocaj complet asupra ei.
Redacţia reddit Covid19 a eliminat de fapt postarea, pentru că nu a fost “o sursă de încredere”, în ciuda existenţei documentelor oficiale ale instanței:
Orice ar spune ei, această sentinţă este o victorie a bunului simț asupra autoritarismului și isteriei. 

Autor:  

Sursa: https://paulghitiu2009.blogspot.com/

Despre autor

editor

comentariu

Adauga un comentariu

  • Pe langa faptul ca dau multe erori, aceste teste PCR mai sunt si grav-vatamatoare pt cei care le fac! Oare, de credeti ca “geniul Covidului”, Arafat, ca de altfel si negroteiul ala penibil din fruntea OMS au refuzat sa se testeze PCR, atunci cand au venit in contact cu persoane bolnave de Covrig 19? Pentru ca amandoi stiau foarte bine pericolul grav reprezentat de betisorul lung al testelor, care poate sparge Bariera hematoencefalica, o membrana aflata la frontiera dintre baza nasului si creier, cu consecinte dezastruoase pt organism, caci aceasta asigura protectia impotriva starilor toxice si a substantelor chimico-alergice, iar distrugerea acesteia le-ar face tot restul vietii, un adevarat IAD!