Analize și opinii

Speranțele oamenilor că se termină Covidul în 2021 vor fi înșelate. Vom sta la coteț și la anul.

Nu vă lăsați păcăliți. Nu va fi posibil să pornească vaccinarea în decembrie. Cei de la putere pur și simplu împrăștie o fantasmă convenabilă, cu scop electoral, să-i ajute la alegerile de peste două săptămîni. Sînt disperați, căci le suflă USR în coastă. Și atunci emit enormități mai ceva ca Trump în momentele sale bune. “Să fie bine, să nu fie rău”.
Dificultățile logistice sînt imense.
În primul rînd, nu vor fi gata suficiente doze pentru toate țările care și-ar dori să înceapă cît mai repede. Evident că privilegiate la distribuție vor fi țările bogate. România? Să fim serioși. Mai la coadă, că sîntem săraci și slugi.
În al doilea rînd, organizarea la scală mare, la nivelul întregii populații, nu va fi posibilă atît de repede. Pur și simplu nu există suficiente frigidere pentru tot globul. Din nou, țările bogate vor fi privilegiate. O știre de azi spune că Spania va începe de-abia în ianuarie. La fel și Germania. Doar aceste două țări sînt pe moment pregătite. România? Să fim serioși. Nu sîntem în stare să punem veceuri la școlile de la țară și voi credeți că împiedicații ăștia vor putea să organizeze așa ceva? Doamne, ce naivi sînteți…
Vor începe probabil în ianuarie ceva să ia ochii, pentru grupuri restrînse, etichetate drept “esențiale”. Medici și cei din azilele de bătrîni. Vor folosi această fărîmă cu scop propagandistic, să arate că au făcut ceva. Dar vaccinul în primele luni ale anului nu va ajunge decît la zeci de mii de oameni, maxim cîteva sute de mii. O picătură într-un ocean într-o țară de 15 milioane de suflete. Restul? Mai la vară. Mai la toamnă. Mai la anul. Pînă atunci, mîncați propagandă pe pîine. Joc de glezne și masca pe față, că salvați… Că salvați aparențele.
Vaccinarea va dura tot anul viitor. Va fi un haos și un delir și o isterie. Speranțele oamenilor că se termină Covidul în 2021 vor fi înșelate. Vom sta la coteț și la anul. Dar deja nu va mai conta. Vor rămîne la putere, deși scad în sondaje, și restul nu se pune. Vor folosi propaganda cu “vine vaccinul repede, uite-l aici, după colț, peste maxim două săptămîni” pe post de armă electorală. Și după ce trec alegerile vă vor da cu tifla.
Și lumea, naivă ca de obicei, se va lăsa păcălită. E ușor să păcălești oamenii călărindu-le speranța.
Ghinion. Beți încet, căci conține anticorpi de harneală.

Despre autor

editor

comentarii

Adauga un comentariu

  • De ce se tot implica KWJ in problema vaccinarii?
    Nu are pregatire in domeniu.
    Ce interes are?
    Interese de haita probabil.

  • Aceasta adevarata “otrava din seringa”, considerata de catre Plavan, “problema de securitate nationala”, presupune acum o noua tehnologie bazata pe “mutilare genetica” in genomul uman prin modificare ARN-ului, tranformand omul intr-o leguma pt tot restul vietii, datorita bolilor autoimune pe care le genereaza! Asa ca, cine doreste ca dintr-un om normal sa se transforme intr-un zombie, pe intreg parcursul vietii, n-are decat sa-si bage de bunavoie in el, aceasta “bomba cu ceas biologica”! Pana la urma, dupa cum spune o celebra zicala romaneasca, „fiecare pasare pe limba ei piere”!  

  • Pt Garcea: Maestre, nu sunt stiri false; sunt destui medici si cercetatori cinstiti, neinregimentati Ocultei care ne indeamna sa ne ferim de acest nou tip de vaccinuri, ca de o bomba cu neutroni plasata in interiorul corpului nostru! Daca vrei s-l faci si sa devii cobaiul globalistilor satanisti, n-ai decat, e alegerea ta, dar nu ne-o cere si noua, celorlalti!