Analize și opinii Cultură și Familie

Tehnocrații vor să dea CEC Bank-ul pe mâna familiei Rothschild!

Familia Rothschild este considerată ca fiind una dintre cele mai influente de pe planetă. Doar pronunțând numele “Rothschild”  veţi deschide orice conversaţie până la o lume de avere și putere. Ziarul Național vine cu o dezvăluire interesantă: „Familia Rothschild atacă CEC Bank!”

palat

Jurnalistul Cătălin Tache susține într-un editorial că „una dintre prioritatile actualului ministru al Finantelor, Anca Dragu pare sa fie schimbarea cat mai urgenta a intregii conduceri a CEC Bank” și că „in spatele celor care au pus ochii pe aceasta banca romaneasca s-ar afla membri de vaza ai celebrului imperiu bancar Rothschild, (…) care de secole intregi domina segmentul bancar din o buna parte a lumii. Si ca primii pasi pe acest drum al operatiunii de „invaluire” a bancii au si fost facuti, prin desemnarea de catre Ministerul Finantelor a firmei care urmeaza sa-i recruteze pe cei noua noi membri care vor conduce incepand de la anul CEC-ul, si anume: SC Transeach International din Voluntari.

Cei de la firma din Voluntari l-au pus in fruntea listei pe un cetatean strain. Este vorba de Arielle Malard de Rothschild, fondator al diviziei de Piete Emergente a Bancii de Investitii Rothschild&CIE si presedinte al Consiliului de Administratie al CARE France. Si care a devenit astfel, recrutat de la Voluntari, administrator in Consiliul de Administratie de la SC Electrica SA.

Desigur ca nimeni nu ar putea baga mana in foc ca si pentru noile companii de stat carora ministerele Finantelor si Economiei, conduse de Anca Dragu si Vlad Grigorescu au ales aceeasi firma de recrutare, cei de aici nu vor propune din nou liste tot cu straini, in special francezi, dintre care unii ar putea purta direct numele Rostchild sau ar putea fi conectati, sub diverse forme, la cel mai mare imperiul Rothschild, unul care face afaceri in toate colturile lumii, fiind printre primii jucatori pe piata bancara internationala. Insa din informatiile intrate in posesia noastra, multi din actualii conducatori romani ai CEC Bank deja s-au resemnat ca vor trebuie sa predea fraiele managementului unei conduceri corporative despre care exista inca de pe acum suspiciuni privind legaturile „invizibile” existente cu unii dintre cei mai puternici bancheri ai lumii din toate timpurile”, scrie ziarul National.

Autor: Alexandra Cruceru

Sursa: Stiri pe surse

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • Parafrazand o vb din popor: “Cine fura azi un Leu, maine va fura un Bou”
    RothS Child-emblema elitei mondiale:avere si putere…”Lasati copiii sa vina la Mine”, copilul din interiorul nostru, cea mai curata, pura, lucida, coerenta, constienta, treaza, inteleapta, limpede parte a fiintei noastre.
    CEC-abr. de la Casa de Economii si Consemnatiuni! Cec-ul, o zona cunoascuta anatomic si ca regiune ileocecala, cecul, din care se formeaza apendicele, primeste alimente din intestinul subtire, se continua in sus cu colonul ascendent unde formeaza o curbura(flexura hepatica), cotind in unghi drept spre partea stanga a corpului, portiunea care strabate dintr-o parte in alta-colon transvers, trece pe deasupra ombilicului(taiat la nastere). Limita dintre colonul stg si colonul dr nu este fixa, raportat la lungimea intestinului subtire. Cancerul! Cancerul de colon dr poate da metastaze in ganglionii situati de-a lungul arterei mezenterice sup-investigatiile utile incep printr-un consult medical si un set de analize. Operatia isi propune extirparea tumorii pt a evita complicatii: ocluzie(incurcaturi de intestine), sangerari, fistule etc. Datorita tratam si investig post-operatorii, cancerul de colon, unul dintre cele mai raspandite dintre neoplasme la nivel global, nu mai este considerat astazi o boala incurabila…si, daca Dumnezeu este cu noi, cine este impotriva noastra?…ca “de-atata lup si oaia prinde a musca”, in zicerea lui Ioan Soles in discursul de la Oradea

  • Ioan Solea (cu scuzele de rigoare), presedintele APOR, membru al Coalitiei pentru Familie, mare om, mare caracter.

    “Iata, vin curand si plata Mea este cu Mine, ca sa dau fiecaruia, dupa cum este FAPTA lui; Eu sunt Alfa si Omega, cel dintai si cel de pe urma, inceputul si sfarsitul”- 22: 12-13, apocalipsa, care in opinie unanim recunoscuta inseamna revelatie-greaca veche, alfa si omega: inceputul si sfarsitul-aceeasi unitate de constiinta timp/spatiu, incredere, speranta/nadejde, credinta, vesnicia insasi, eterna in infinita Creatie DIVINA, legea suprema mai presus de care, nimeni nu este!

  • Credeam ca eu mai exagerez pe aici…
    M-am inselat: cine citeste postarile cu autor “violeta” renunta sa mai intre pe site…
    Asocierea de sensuri pe baza asemanarii simbolice a literelor… CEC-cec si interpretarile cu “divinitatea” arata clar probleme grele sufletesti (ratacire “spirituala”, confuzie demonica) si zdruncinare “mentala”:
    ce treaba are intestinul cu sistemul de gestionare financiara???
    Pentru schizofrenia paranoida are… in lipsa de tratament minimal, macar de cenzura a administratorului de site.
    Poate ca este greu dar pare indoctrinare ezoterica, adica inspirata de draci.
    ———
    Scuze – la obiect acum:
    Rotschild familt gestioneaza direct sau prininterpusi cca 40 % din BOGATIILE LUMII nu din banii tipariti ca era mai putin rau…, adica stapanesc resurse minerale, energetice,.. industrii – extractii, prelucrari .. chimie, ingrasaminte, medicamente, .. energie, .. comunicatii, mass-media si _cu voia Dumneavoastra, tiparnita de dolari.
    ———
    Teoria cu inflatia si cu concurenta sint praf in ochi, aplicarea principiului distructiv “divide et impera” aplicat cu premeditaea de a jefui.
    Cand Guvernul cere bani ca sa aiba “singe” economia, al’de “scut-rosu” semitic da (pentru exemplificare) 1 milion de dolari.
    Tiparirea si transportul costa cca 200 de dolari.
    Guvernul se indatoreaza la 1.000.000 de dolari, nicidecum la 200 de dolari.
    Cand dobanda de “referinta” este 0.5% inseamna ca trebuie returnati 1.000.000 de dolari + 5.000 $.% mii de platit pentru o marfa de 2 sute…
    Nu doar ca este inrobire absurda insa este si imposibil de platit si 1 dolar fiindca NU EXISTA!. Nu a fost tiparit de rotschild mai mult decat “baza” scritica de 1.000.000 iar altcineva nu are de unde sa-i “faca” insemnand ca … FALSIFICA!
    Cum se returneaza “datoria”?
    Scutiri de taxe, instrainari de bunuri materiale – aur, imobile, terenuri, … resurse…
    Asa ca… toti fac datorie “internationbala” dar de fapt este inrobire semitica prin coruperea “conducatorilor” care instraineaza averea popoarelor si exploateaza oamneii in folosul catorva familii, dintre care aici vornim doar de rotschild, … nu si de morgan, warburh, rockefeller..
    Calculati, calculati si veti vedea cum e si cu dobanzile bancare care dau 10 dolari si iau dobanda pe 100 (ca se aplica fractionalitatea..) sa zicem… 9% ceea ce inseamna ca iti imprunut 10 dolari si tu trebuie sa asuci 100 si dobanda de inca 9…
    DE UNDE?
    Ca or fi multi dar daca unul nu poate sa tipareasca, pentru mai multi, prin extrapolare… ii pui sa se fure intre ei si astfel apare saracia, indatorarea, hotia, … sinucideri,.. razboaie economice.
    Mai simplu.. cum se facea “completarea” in armata, ca nu se fura: 10 sepci la 11 oameni…
    Numeai ca cineva ar trebui sa faca inventarul… si corectarea scriptica, asa cum se face in orice evidenta contabila si control de gestiune.
    Cu legi normale si cu forta armata sa se treaca la retinerea acestor asasini si confiscarea avewrilor nejustificste chiar daca au furat cu acte si toti complicii lor, cateva milioane sa fie izolati in tabere de refugiati sub supraveghere 24/7/365.