Analize și opinii

Stop dezbinării poporului român!

Romania se afla la o “rascruce de drumuri”, decizii politice majore, care vor hotara soarta natiunii si a copiilor si nepotilor nostri, vreme de multe generatii in viitor.



Este momentul sa ne trezim si sa ne adunam.

Este momentul sa renuntam la antipatiile politice personale si sa privim ansamblul.

Nu conteaza ca ne place sau nu Dragnea sau Tariceanu.

Putem sa trecem peste asta? Sa uitam ca ne place sau nu un lider sau altul? Sa vedem interesul natiunii romane? Sa privim pragmatic ANSAMBLUL?

Pana una alta pe acestia ii avem in tabara care reprezinta majoritatea romanilor care, fara nici un dubiu doresc o Romanie libera, independenta si suverana.

Nu o Romanie colonie a marilor puteri, nici o Romanie sclava a multinationalelor si bancherilor , nici o Romanie jefuita de bogatiile si resursele sale naturale si cu poporul imprastiat in cele 4 zari.

Cred ca la acest punct 19 milioane de romani sunt unanim de acord.

Atunci, spre disperarea Statului Paralel si a presedintelui tarii, care promoveaza, intretine si incurajeaza dezbinarea romanilor pe motive etnice si/sau regionale ar trebui sa renuntam la orgolii si sentimente personale si sa NE UNIM.

A mai ramas extrem de putin timp pana la alegerile prezidentiale.

Daca nu vom reusi sa alegem un presedinte roman a carui inima sa bata pentru romani si nu pentru interesul marilor puteri straine, sansa Romaniei de a mai exista ca tara si natie va tinde vertiginos spre zero.

M-as bucura ca taberele de pe net, cel putin, pro si anti Dragnea sa-si dea mana acum si sa construiasca o platforma si o strategie comuna care sa ajute recuperarea tarii din mainile strainilor, reprezentati in Romania cu mare sarg de politia politica, o parte a serviciului de informatii si un presedinte care nu a demonstrat nimic pentru binele romanilor in cei 3 ani de la exercitarea mandatului sau. Pentru ca acest presedinte executa ordinele puterilor straine, acesta nedemonstrand prin NIMIC ca a servit interesul romanilor de rand.

DEZBINA SI CONDU! Sa nu mai acceptam asta!

STOP DEZBINARII POPORULUI ROMAN!

FAC APEL LA UNITATE NATIONALA PENTRU SALVAREA ROMANIEI!

Autor: Beatrice Mcartney

Sursa: Beatrice Mcartney