Analize și opinii

Dragnea, vânat ca în ”jocurile foamei”. Mihai Tudose va demisiona la momentul oportun

Întrucât ar urma să intre în dezbatere parlamentară legile Justiţiei, legea Prevenţiei, ai Lobby-ului şi a Parteneriatului Public – Privat, plus legea de înfiinţare a Fondului Suveran, Sistemul îşi desfăşoară scenariile de obstrucţionare a PSD.



Cel mai recent scenariu tocmai a fost dejucat, dar nu va fi ultimul. Dragnea a obţinut încă o gură de oxigen, însă aerul din jurul său devine tot mai puţin respirabil. Pariez că, la nevoie, Mihai Tudose va găsi un alt motiv de demisie şi o va face, iar dacă se încăpăţânează, nu m-ar mira să îl văd şi pe el chemat la DNA.

Este clar că omul acesta plăteşte păcate mai vechi şi i s-a dat de îndeplinit o sarcină de care nu s-a prea achitat, fiindcă miza nu erau doamnele Shhaideh şi Plumb.

De remarcat totuşi tenacitatea cu care Dragnea şi Tăriceanu merg înainte cu speranţa că vor ajunge la liman.

Vor ajunge ?

Greu de spus, înclin din ce în ce mai mult să cred contrariul, fiindcă Sistemul este dispus să dea foc ţării înainte de a o pierde de sub control.

În acest moment, legile Justiţiei sunt mai departe de Parlament decât erau cu puţină vreme în urmă, ceea ce se va vedea la momentul oportun.

Aşteptaţi-vă la ceea ce nu vă aşteptaţi.

Autor: Gheorghe Smeoreanu

Sursa: Criterii.ro

Despre autor

contribuitor

Adauga comentariu

Adauga un comentariu