Analize și opinii

STATUL PARALEL ȘI BISERICA PARALELĂ ÎN SLUJBA NOII ORDINI MONDIALE

Arhiepiscopul Carlo Maria Viganò a scris o prefață explozivă la o carte care aduce noi documente în legătură cu asasinarea de către CIA a președintelui american JF Kennedy (primul președinte american catolic din istorie, al doilea fiind tataia senil Biden), din care redau un fragment:
“O lovitură de stat (asasinarea lui JFK -n.m.) care a făcut ca instituțiile SUA – asemenea celor ale altor țări sau ale Bisericii Catolice – să devină expresia unică și totalitară a unei puteri subversive, care combină în mod periculos interesele individualiste ale capitalismului cu metodele tiranice ale colectivismului comunist. (….)
Și nu trebuie să scăpăm din vedere că există o paralelă cu „privatizarea” Bisericii Catolice, care a fost preluată de o pătură nu mai puțin subversivă decât cea a Statului Paralel, în care pozițiile de putere au fost infiltrate de prelați eretici și corupți, care se folosesc de autoritatea lui Hristos pentru a-și asigura supunerea credincioșilor.
Este clar pentru mine – și acesta este motivul pentru care, în calitate de arhiepiscop și fost nunțiu apostolic în Statele Unite ale Americii am acceptat să scriu acestă prefață – că această lovitură de stat a trebuit să se folosească în mod necesar de sprijinul ideologic și de autoritatea morală a Bisericii Catolice, care altminteri ar fi reprezentat un obstacol în calea realizării proiectului Noii Ordini Mondiale.
De aceea, consider că evenimentele legate de asasinarea lui Kennedy trebuie citite ca o parte a unei narațiuni unice, alături de cele care au determinat Biserica Romei să devină progresiv purtătoarea de cuvânt a planului globalist, plan la care lucrau aceleași lobby-uri care astăzi duc la destrămarea țesutului social, moral, religios, cultural și economic al țărilor occidentale”.
Viganò consideră că frauda electorală prin care a fost îndepărtat Trump a fost o altă lovitură de stat în SUA.

Despre autor

editor

comentariu

Adauga un comentariu

  • Corect, dar incomplet, stimate Domn.
    Relatia de paralelism este SIMETRICĂ si se POSTULEAZA. Înainte de aparitia faceliftului crestin Euclid a enunțat-o ca PRINCIPIU.
    In virtutea acestui principiu si biserica initiala e , în opinia mea, tot o paralelă umana interesata , entropica si limitată cu Neconoscutul ( hiper “planul lui Dumnezeu”).
    Mai demonstrat si argumentat gasiti in ” Secretele zeilor nventatorii crestinismului” Claudiu Gilan Chircu.Pe scurt, autorul sustine ca religia crestina e o ideologie nascuta de niste rvrei romanizati care cautau sa macine Imperiul Roman de la interior, ca razbunare pt distrugerea statilui iudeu si a Templului. Ea , religia crestina, este o combinație liniară ( plagiat) a unor religii preexistente ; nu neg, in opinia mea, a avut si rolul major educativ de a limita nenorocirile satanismului. Desi nu a reusit total.Dupa schisma, in Vest a primat conducerea globală a Lumii, in Est, manipu.larea celor ” saraci cu duhul”.

    Deci Excelenta sa nu spune nimic nou pt modesta mes persoana careia “Universul” i a dat TIMP sa citească..Salut insa cu RESPECT faptul ca Domnia sa o spune si ca dvs,., persoana publica si ortodox asumat, il citati aici..