Analize și opinii

Jean Maurer: “Dacă iese un rahat, atunci nici dacă se deplasa pe scara marfarului de Sibiu-Coreea de Sud, gara Seoul, nu ar fi fost o justificare…!”

În niciun caz, nu avionul privat cu care face Președintele Johannis deplasări internaționale este problema României și a românilor, ci ce iese din aceste deplasări, adică care este beneficiul României din aceste deplasări cu avioane de lux.
Dacă iese un rahat, atunci nici dacă se deplasa pe scara marfarului de Sibiu-Coreea de Sud, gara Seoul, nu ar fi fost o justificare…!
Subiectul avionului este o diversiune ieftină pentru a acoperi fondul problemei: care este scopul acestor vizite și care sunt rezultatele concrete? Aceste vizite au mandat dat de către Parlamentul României în numele poporului român, sau mandatul este dat de America sau Germania, sau alte grupuri private occidentale, pentru interesele lor…? Că bănuiesc că nu zboară pentru Putin!
Este Johannis chiar un reprezentant al României, sau este doar un curier pentru mesaje occidentale către terți, curier de mâna a doua, evident, că au și ăia curierii lor de elită.
Cam asta ar fi părerea mea…!
El Comandante.

Despre autor

editor

Adauga comentariu

Adauga un comentariu