Analize și opinii

Statul paralel a iesit la proteste

Ieri am primit cu toții, moca, un cadou nesperat: tabloul de familie cu fantomele arhivei SIPA.



Ce este, de fapt, arhiva SIPA altceva decât o colecție năclăită de șantajiști și șantajați (dimpreună cu probele lor compromițătoare) care taie, spânzură, învârt și sunt învârtiți prin parchete și tribunale?!

Ca la un ordin, de fapt LA UN ORDIN, acești nefericiți au ieșit ieri, plini de mucegai, din întunericul pestilențial al dosarelor lor cu nume conspirative, să întineze întunericul unei nopți limpezi de iarnă, din postul Crăciunului, cu sporii  unui protest ilegal.

Fantomele arhivei SIPA și-au arătat chipurile. S-au înșirat, pentru apel, câteva sute, pe treptele Tribunalului Mare, și s-au lăsat vederii în toată splendoarea imposturii lor. Rar să asiști la un autodenunț de calibrul acesta. Halal justițiariști, halal apărători ai legii prin încălcarea ei.

Panică mare printre șobolani. Când ies toți pe covertă, chițcăind, puși pe zgâriat și mușcat, lăsând deoparte travestiuri și prudențe, înseamnă că e groasă. Că amenințarea bate regulile ocultei. Că naufragiul e iminent.

Trăim niște vremuri radioactive. Suntem surprinși de mutații genetice la toate nivelurile, care ne intrigă și ne subminează tot mai mult încrederea în normalitate. Ați auzit de Sindromul Uner Tan? Al mersului în patru labe? Parcă asistam, aseară, la o exhibare grotescă a acestei comunități din România. Patrulabiștii justiției române „libere”!

Dar mutațiile genetice nu au atins doar oameni, ci și instituții. Contrar tuturor legilor și bunelor practici, DNA, vârful de lance al sistemului ocult, nu doar că se amestecă brutal și neconstituțional în funcționarea normală a Parlamentului dar instigă și societatea la revoltă și anarhie. Parchetul General și CSM-ul au ajuns să protejeze niște deviați genetic, dovediți cu grave carențe comportamentale (procurorul Portocală, bătăușul de bătrâni) doar pentru că aceștia aparțin găștii lor. În fine, SRI, prin partidul rechiziționat anume ca să-și sporească influența în Parlament (mă refer, evident, la USR) a renunțat și el la aparențele normalității instituționale (câtă normalitate poate fi într-un astfel de rapt) și le-a cerut lacheilor săi useriști să lase lupta parlamentară, sterilă, și să treacă, cu scandal, cu provocări, cu minciuni dezbinatoare de țară, la lupta de stradă, fructuoasă.

Astfel, întreg statul paralel a ieșit la proteste.

E bine, măcar, că le vedem chipurile. Și, mai ales, ponderea minoritară. Aș putea spune chiar „micimea”.

Celebrul karatist Cristi Danileț, un emblematic tifos (exantematic?) al oculților, ne spunea pe blogul său că, în 2015, în România existau 4733 de judecători și 2780 de procurori. În total 7513 magistrati. Câți dintre aceștia au protestat ieri, în stradă? Vreo 500 în toată țara! Dar hai să zicem 2000, ca Realitatea TV. La ăștia bătaia e mare în sus, deci suntem mai mult decât acoperiți.

Ce înseamnă 2000 din 7800? cam 26%. În realitate, însă, 500 din 7800 înseamnă doar 6,5%. Mulți, frățică! Reprezentativi!

Dar poate ieșitul în stradă nu este chiar atât de relevant. Prin unele orașe ale patriei magistrații sunt mai comozi, mobilizarea binomială mai slabă, respectul față de lege mai mare. Noroc că s-au inventat și alte forme de protest, direct din fotoliu, prin mediul on – line, legal. Un memoriu împotriva modificărilor legilor justiției a fost inițiat, în octombrie 2017, de aceiași paraleli oculți. Să luăm de bun, ca să nu avem vorbe, tot numărul de semnături furnizat de trompetele sistemului. Dacă DIGI24 a rotunjit acest număr la 3500, câte semnături credeți că au fost, cu adevărat? Mai multe, sau mai puține?

În plus, ce credeți că s-a întâmplat cu numărul total de magistrați din România între 2015 și 2017? O fi scăzut? Ce glumă amară! Însăși doamna Kovesi ne vorbea de o creștere continuă a efectivelor DNA în ultimii ani.

Chiar și în cele mai nefavorabile ipoteze pentru demonstrația mea (numărul total al magistraților același ca în 2015 și numărul semnăturilor pe memoriul de protest cel comunicat de DIGI24), raportul dintre magistrații favorabili și cei nefavorabili modificării legilor justiției este tot supraunitar (în procente: 53,4% / 46,6%). În realitate însă, făcând ajustările impuse de bunul simț la cele două numere ce intră în calcul, raportul real al taberelor care se confruntă este de 60% / 40%. Cam ca raportul din Parlament dintre putere și opoziție.

Ghinion! Oricum ai da-o, balanța democratică nu vrea să se încline de partea statului de drept și a justiției independente.

Să vedem ce mai inventează paralelii noștri oculți în zilele următoare. Ambasadorul SUA, Administrația de Stat a SUA, mesaje din partea unor sateliți ai Comisiei Europene, scoaterea în stradă a magistraților controlați prin SIPA, scoaterea în stradă a tefeliștilor, mână în mână cu USR și PNL, amenințarea președintelui Iohannis cu retragerea sprijinului politic dacă nu întoarce în Parlament proiectele de lege pentru justiție primite spre promulgare, sunt tertipuri deja folosite și fâsâite.

Sau găsesc ceva nou, cu impact devastator, sau vor fi obligați, după atâta experimentare a abuzului, să experimenteze și legalitatea. Nasol, foarte nasol!

Tabloul de familie cu fantomele arhivei SIPA, făcut la ceas de seară pe treptele Palatului de Justiție, trebuie însă păstrat cu mare grijă. Este un cadou de mare preț, ce ne-a fost oferit prin exces de reacție.

Atunci când va veni adevărata curățire a justiției române de viruși și impurități, de la el, de la acest tablou de FAMIGLIE va trebui pornit.

Sursa: Contele de Saint Germain

Despre autor

contribuitor

Adauga comentariu

Adauga un comentariu